nedeľa 27. januára 2019

Bioderma Hydrabio Sérum

Znečistené ovzdušie, chlad, stres, klimatizácia a rôzne iné vplyvy každý deň narušujú bunkovú aktivitu kože. Pokožka prichádza o schopnosť vlastnej hydratácie, voda z jej povrchu sa odparuje a tým dehydruje. Takáto pokožka stráca svoju žiarivosť a stáva sa citlivejšou. Problém dehydrovanej pokožky sa netýka iba majiteľov suchej či citlivej pleti, ale aj mastná či zmiešaná pleť môže byť dehydrovaná. A práve pre dehydrovanú pleť značka Bioderma má vo svojej ponuke rad Bioderma Hydrabio, ktorý zahŕňa micelárku, čistiace a odličovacie mlieko, sérum, krém, gelkrém, peelingový krém, masku a osviežujúcu čistiacu vodu. Ponuka je naozaj široká a je len na vás, čo všetko si zaobstaráte. Ja som siahla po Bioderma Hydrabio Sére.

Bioderma Hydrabio Sérum 

 




Aquagenium®, patent vyvinutý vo výskumných laboratóriách BIODERMA, ktorý obsahuje Hydrabio sérum, napomáha pokožke aktivovať jej prirodzené hydratačné schopnosti tým, že stimuluje produkciu akvaporínov (vodných kanálikov v koži) a napomáha udržiavať vlhkosť, ktorá je nevyhnutná na rovnováhu pokožky. 
Vhodné na všetky typy pokožky, možno ho použiť samostatne alebo ako doplnkovú starostlivosť. Je bez alergénov, nekomedogénne, hypoalergénne.



Pre rad Bioderma Hydrabio je typické bielo-modré sfarbenie. Sérum je balené v krabičke, z ktorej sa dozviete všetky potrebné informácie o produkte vrátane zloženia. Samotné sérum je balené v plastovom  balení o objeme 40 ml a ako veľké plus hodnotím pumpičku, ktorou si sérum šikovne a rýchlo aplikujete a zbytočne nim neplytváte. 



Sérum je priehľadnej gélovej konzistencie s veľmi jemnou vôňou. Na pleti sa ľahko roztiera, rýchlo sa do nej vstrebáva bez toho, aby zanechal lepiví pocit či ju zmastnil. Pleť je jemná, svieža, hydratovaná a sametová. Póry neupcháva, na pleti mi nerobí žiadnu neplechu. I keď mám zmiešanú pleť, maximálne mi vyhovuje a nemám mu čo vytknúť. Pleť je hladká akoby som naniesla bázu, jemná bez pocitu mastnoty a ja môžem na takto vytvorený základ naniesť make up. 

Môžete ho používať ráno aj večer na vyčistenú pleť, najlepšie s výrobkami z rovnakého radu. Ja ho používam iba ráno a to samostatne na zhydratovanie pokožky a na získanie pocitu sviežosti. Veľmi mi pomohol aj so suchými miestami na pleti, ktoré sa mi zvyknú v zime vytvárať. Je tiež skvelým podkladom pod make up a ten mi vďaka séru dlhšie vydrží.


Ak máte pocit, že vašej pleti niečo chýba, pôsobí mdlo, je napnutá a bez jasu, skúste vyskúšať Bioderma Hydrabio Sérum. Síce jeho cena je vyššia, ale na jedno použitie vám ho stačí máličko a vďaka tomu vám dlho vydrží. Navyše vám tento výrobok nielen dopraje sviežu a hydratovanú pleť, ale súčasne máte aj skvelý podklad pod make up, ktorý si nemusíte zvlásť kupovať.

Používate výrobky z radu Bioderma Hydrabio? Ktorý je váš obľúbený?


1 komentár:

  1. Já mám produkty od Biodermy moc ráda :) nedokáži říct, jaký je můj nejvíce oblíbený produkt. Tenhle ale neznám a moc mě nezaujal.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť