pondelok 21. januára 2019

Balea Mousse-to-Oil telová pena


Ak chcete dodať svojej pokožke penové pohladenie a súčasne poriadku dávku hydratácie, telová pena Balea Mousse-to-Oil je skvelou voľbou. Túto penu som chcela vyskúšať už minulú zimu, ale keďže je to zimná limitka, rýchlo sa rozpredala a tak sa s menšou obmenou ku mne dostala až počas tejto zimy. Nejde o klasickú telovú penu, na akú ste zvyknutí, ale táto je špeciálna v tom, že jej penové zloženie pozostáva z piatich vzácnych olejov a to mandľový, marulový, babassu, jojobový a slnečnicový olej, ktoré sa postarajú o 24 hodinovú hydratáciu vašej pokožky. 


Telová pena sa nachádza v nádobke pod tlakom o objeme 200 ml. Pred použitím je potrebné ju dobre potriasť a počas aplikovania držať priamo. 



Po stlačení vychádza z balenia nadýchaná biela pena s jemnou parfemáciou, z ktorej je cítiť nevtieravá vôňa obsiahnutýh olejov. Na pokožke sa pri roztieraní mení na výdatný olej, ktorý dodáva hydratáciu aj tej najsuchšej pokožke. 


Pokiaľ ju aplikujete na suchú pokožku tela, vytvorí na nej najskôr jemne biely film, ktorý je potrebné trošku zapracovať, kým sa úplne do pokožky vstrebe. Pokiaľ chcete urýchliť jej aplikáciu, je lepšie ju aplikovať na zľahka vlhkú pokožku,  keďže pena obsahuje oleje, ktoré sa práve na vlhkej pokožke rýchlejšie vstrebávajú. Pokožka je po použití peny krásne jemná, hladká, vyživená, naozaj dodá hydratáciu aj suchšej pokožke, ktorou v tomto zimnom období trpíme takmer všetci a príjemná  vôňa je fajn bonusom. Nezanecháva na pokožke vyslovene mastný film, na aký ste zvyknutí pri olejoch, skôr je polomastný a relatívne rýchlo po aplikácii sa môžete obliecť.


Hydratácia pokožky s touto penou je naozaj skvelá. V poslednej dobe mám vysušenú pokožku najmä na nohách, najviac je to vidno na kolenách, takže poriadna dávka hydratácie mi prišla vhod. Penu si zvyknem aplikovať najmä večer po sprche a pokožka ostáva jemná a hydratovaná kľudne do rána. Cez víkend po nej siaham aj ráno a do večera poskytuje pokožke dostatočnú hydratáciu.

Ak patríte medzi tých, ktorí sa neradi krémujú či používajú telové oleje, no ich pokožka si svoju dávku hydratácie vyžaduje, táto pena je pre vás ako stvorená. A ak ste nadšencom penových produktov, tak túto penu musíte rozhodne vyskúšať, lebo prítomné oleje z nej robia veľmi zaujímavý a hydratačný kozmetický kúsok. 

Ako som už spomínala, ide o zimnú limitku, takže treba si ju čo najskôr zakúpiť. Jej cena je 2,99 Eur a zoženiete ju v dm predajniach alebo na eshope

Máte radi telové peny? Ktorá je vaša top? Láka vás spojenie telovej peny a olejov?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára