pondelok 31. decembra 2018

Decembrové novinky z dmky


S posledným dňom roka 2018 prichádzam s poslednými novinkami z predajní dm drogeriemarkt Slovensko, lebo ani blížiaci sa koniec roka a Vianoce neboli na novinky rozhodne skúpe. Časť z nich v podobe krásnych vianočných balíčkov ste už videli v samostatnom článku s tipmi na darčeky z dmky a tie zvyšné si predstavíme dnes 😊




Obľúbené čistiace gély na ruky Balea v praktickom cestovnom balení nájdete v novom prevedení Lucky Moments so slonikovým dizajnom a vanilkovou vôňou, veľmi príjemné peny na ruky Balea sa rozrástli o nové prevedenie Very Berry a alverde má vo svojej ponuke trojicu nových krémových tekutých mydiel. 




Kneipp má vo svojej ponuke nový krémovo-olejový peeling na telo, Balea má tiež nový peeling Calm Down so sladkou vôňou vanilky a pomarančových kvetov a ak máte doma vaňu, určite si zvyknete dopriať najmä v týchto chladných dňoch poriadne horúci kúpeľ a práve vďaka Balea soli či perličkám do kúpeľa s rôznymi lákavými vôňami, si môže dopriať voňavý a zaslúžený relax.




Novou značkou v dmke je Africa Organics a v jej ponuke nájdete okrem výrobkov na vlasy aj sprchové gély. Aj značka Fa sa nechala zlákať veľmi obľúbenými penovými výrobkami a svoj sortiment rozšírila o sprchovaciu penu v troch lákavých vôňach.  A ak se milovníkom kávových vômí, nový sprcháč od treaclemoon Coffe Cake vás rozhodne poteší 😊




Ak radi skúšate nové druhy výrobkov proti poteniu, tak širokú ponuku nájdete u značky Borotalco. Rad alverde Naturschön sa rozrástol o nové kúsky a to krém na ruky, telové mlieko a telové maslo. A malé roztomilé Balea dózičky zoženiete v nových zimných vôňach. 



Určite ste už zahliadli aj novú značku Мой. Slovo Мой pochádza z ruského jazyka a v preklade znamená „môj“. Nemecká topmodelka a influencerka Stefanie Giesinger sa spojila so značkou dm a pretavila do týchto vegánskych produktov jej znalosti a skúsenosti. Výrobky obsahujú hodnotné látky ako sú ryžový olej, kokosový olej a extrakt z papáje. Tie dodávajú pleti hydratáciu a posilňujú prirodzené ochranné bariéry pokožky. Nádych prepychu dodávajú výrobkom štýlové zlaté akcenty. V ponuke nájdete 5 produktov pre každodennú starostlivosť a to denný pleťový krém, čistiaci pleťový gél, pleťovú masku, pleťový koncentrát v ampulkách a očné vankúšiky. 



U značky Balea sú novinkou v rámci starostlivosti o pleť aj dva výrobky s hnedým cukrom a chia a to pleťový cukrový peeling a čistiaci balzam.


Ak ste fanúšikom olejov, tak v dmke nájdete od značky Slavica Botanica celkom slušný výber olejov od čajovníkového, cez levanduľový, mrkvový, ricínový po šípkový. Máte s nimi skúsenosť?




Novou značkou je aj Feel Free, pričom ide o certifikovanú prírodnú kozmetiku so širokou ponukou výrobkou určených na pleť vrátane krému na ruky či telového mlieka. Balea stále prináša nové druhy pleťových masiek, okrem klasických i plátenkové vrátane radu Lucky Moments. A čierny rad Nivea sa rozrástol o novú dvojfázová expertná micelárna voda MicellAir Expert.


Výrobkom, ktorý aktuálne dobíja svet blogosféry, je nové Labello, ktoré dopraje vašim perám potrebnú starostlivosť a zároveň zvýrazní ich farbu. Jeho ošetrujúce zloženie pery vyživuje a hydratuje. Hodvábne hladká textúra sa jednoducho nanáša a ihneď rozpusti. Vaše pery tak budú dokonale hydratované a ich farba zvýraznená. Je dostupné v 5 farebnách prevedeniach a mňa osobne najviac láka odtieň Rosy Nude Crayon. Do týchto chladných dní je to výrobok ako stvorený!


Značka Schwarzkopf má v ponuke nové kúsky vlasovej starostlivosti a stylingu v podobe radu Winter Care a nových lakov na vlasy. 



Nové kúsky som našla aj v detskom oddelení. Ide o značku baby boo bamboo, ktorá má vo svojej ponuke výrobky určené na starostlivosť o detskú pokožku a vlásky a zaujímavý výrobok Dettol v podobe bezdotykového dávkovača mydla a mydlo Kids No-Touch.



V dmke nájdete aj širokú ponuku výrobkov v rámci starostlivosti o naše zúbky a to tak vo vodách klasických zančiek, ako aj tých prírodných. Už dlhšie som chcela vyskúšať Bielu perlu a už doma u mňa tróni jej ružové prevedenie raspberry.




Asi najväčší nápor noviniek som objavila v dekoratívke. Maybelline má nové rúže v krásnych odtieňoch, L'Oréal má renovovaný make up Infaillible 24H Fresh Wear a u Max Factor som objavila peeling na pery. 




trend IT UP má rovno dve limitky a to Wonder Glaze a MOONGLOW.




Dermacol má nové paletky očných tieňov v dvoch prevedeniach, Catrice limitku výrobkov zameraných na obočie a ešte raz vám musím ukázať neskutočne nádhernú zimnú limitku od Essence, tá sa fakt vydarila. 



V dmke objavíte aj zaujímavé vône a tento mesiac môžete pri ich kúpe získať až 25 - násobné body. 


A na záver tu mám drobnú maškrtu v podobe LeGracie a ich vianočných kúskov pod zub.


A takto vyzeral môj posledný tohtoročný nákup v dmke 😊

Už teraz sa teším, čo si dmka pripraví pre nás v budúcom roku a budem rada ak mi dáte vedieť do komentárov, ktorá decembrová novinka vás najviac zaujala, poprípade či ste pod stromček dostali niektorí z vyššie spomenutých kúskov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára