štvrtok 19. júla 2018

Sinsay - moja prvá skúsenosť s touto značkou, eshopom + Try On Haul


Už ako názov článku i foto napovedá, opäť som trošku utrácala a nechala sa stiahnuť do víru výpredajov 😊 Ono je to fakt ťažké odolať, keď na vás každú chvíľu na FB vyskakujú nejaké zľavy a i keď iba zo zvedavosti na ten link kliknete, že idete sa iba pozrieť a určite si nič nemienite kupovať, nakoniec skončíte s plným nákupným košíkom a o niečo chudobnejšou peňaženkou. Otvorene sa ale priznáva, že nie som zaťažená na drahé značky, takže peňaženka až tak nezaplakala, práve naopak, podarilo sa mi veľmi výhodne nakúpiť naozaj zaujímavé kúsky.

Tentokrát sa pozrieme bližšie na značku Sinsay a poviem vám o mojej prvej skúsenosti s ňou. Značku Sinsay vám asi nemusím veľmi predstavovať. Myslím si, že je rovnako známa ako Terranova, New Yourker či Cropp, len jej nevýhodou je, že na Slovensku sa nachádza aktuálne iba 5 predajní a to  v Bratislave, Trnave, Banskej Bystrici, Martine a Poprade. Ide o pomerne mladú značku založenú v roku 2013 a je určená predovšetkým pre mladú generáciu dievčat, ktorým ponúka možnosť nakúpiť si trendy kúsky za pár Eur. Ja síce medzi mladú generáciu už veľmi nepatrím, ale keď sa mi niečo páči a mám chuť si urobiť radosť, nehladím na to, kde to kupujem.

Výhodou tejto značky je, že majú aj svoj eshop a tak si môžete pohodlne nakúpiť priamo z domu. Síce je to risk, ak značku nemáte osobne v obchode vyskúšanú a nie ste si istý veľkosťami, no niekedy risk býva zisk a keďže ceny boli viac ako priaznivé, riskla som to. 

A tak jedného krásneho dňa mi na FB ploche zasvietil oznam od Sinsay, že majú nielen výpredaj, ale cez víkend aj poštovné zdarma a to bol pre mňa impulz, že treba od nich niečo vyskúšať. Povyberala som si zopár kúskov, zvolila veľkosť ktorú bežne kupujem v obchode čiže M a urobila objednávku. Platila som priamo kuriérovi a tovar mi dorazil do 5 dní vrátane víkendu, čo je podľa mňa super. Veci boli zabalené v plastovom obale a tie krehkejšie ešte samostatne balené vo fólii.

Ste zvedaví čo som si objednala?

Keďže máme leto a ja si priam užívam nosenie krátkych tričiek, zopár ich v mojej objednávke nájdete. 


Tričko, ktoré mi sadlo asi úplne najviac, je svieže žlté tričko s nápisom Sunshine Makes Me Smile a nakreslenými melónmi. Malo by ísť o 100 % bavlnu a tričko sa mi fakt páči. Je mierne priehľadné, dostupné v troch farbách a jeho cena je neuveriteľná - 1,49 Eur!


Ďalším v poradí je biele klasické tričko, ktoré spredu vyzerá obyčajne a nudne, no zozadu je na mašličku s výstrihom. Strašne sa mi na obrázku páčilo a naživo je tiež super, ale kľudne by som ho brala aj o číslo menšie. Aktuálne je vypredané, tak neviem či ho ešte naskladnia.


Tentokrát si dáme trošku tmavšiu farbu a siahla som po čiernom klasickom tričku, ktoré je obzváštnené na krku trendy chokerom. Toto tričko by bolo fakt super, keby nebolo mega veľké! Ako oversize mám rada, ale v tomto prípade to vzhľadom na ten choker nefunguje. Potrebovala by som tak o 2 čísla menšie, minimálne, takže putovalo mojej sestre. Aktuálne je tiež vypredané.



V lete bývajú aj chladnejšie dni, tak som si vybrala jedno tričko aj s dlhým rukávom. Opäť spredu nudná klasika, no vzadu krásny výstrih na chrbte. Napoky som si ho natiahla aby ste videli, že je fakt fajne dlhé. Je trošku priehľadnejšie, ale to mi nevadí a ružová sa mi akosi toto leto páči. Inak sedí mi moja klasická veľkosť, ak by som ho chcela trošku voľnejšie, brala by som o číslo väčšie. 


A ako posledné si dáme poriadny úlet. Keď som na stránkach objavila toto tričko s trendy ananásmi srdiečko mi poskočilo a hneď muselo byť moje. To som si ale nevšimla, že je to veľmi obľúbený strih crop top, takže mi z neho bude mierne vidieť pupok aj slanina 😊 Keby ste videli môj výraz, keď som ho vybrala z balíčka, sestra nevedela zastaviť smiech. No čo už, síce som na takýto kúsok už možno stará korytnačka, ale vo výsledku sa mi to veľmi páči. Na festival, dovolenku či párty ho kľudne znosím. 




Na záver tu mám ešte dve drobnosti. Prvou je set 5 náramkov na ruku. Sú jemnučké a spolu na ruke vyzerajú podľa mňa super. Jedinou chybičkou je, ale to mám iba ja, lebo mám strašne tenkú ruku, že ich zapínam na úplne poslednú časť a tým mi zvyšná časť retiazky dosť odstáva. Ale to by sa pri trošku šikovnosti dalo urobiť.




A na záver tu máme doplnok v podobe slnečných okuliarov, ktoré sú teraz v lete nielen trendy, ale aj veľmi potrebné. Ja sa snažím v posledných rokoch oči chrániť viac, takže si kupujem slnečné okuliare v optike, ale sem tam zatúžim po trendy kúsku aj z lacnejších vôd. 

Ak by som to mala zhodnotiť, tak Sinsay ma milo prekvapil, majú v ponuke naozaj zaujímavé kúsky a som rada, že som si šatník obohatila o nové letné úlovky. Budem rada, ak mi do komentov napíšete, akú máte skúsenosť s touto značkou, poprípade ktorý kúsok z mojej objednávky vás najviac zaujal, poprípade z ktorého eshopu si radi objednávate oblečenie.

3 komentáre:

  1. prosim vas, kde bola značka založená?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Všetky informácie o tejto značke nájdete na ich stránke : https://www.sinsay.com/sk/sk/

      Odstrániť
  2. mňa by zaujímalo, či číslovanie sedí

    OdpovedaťOdstrániť