streda 4. júla 2018

Dajte stopku poškodeným a suchým vlasom s GARNIER Fructis Banana Hair Food !!!


Keď nedávno značka Garnier prišla na trh s ich novými maskami na vlasy v 4 prevedeniach, pri slovíčke banánová som spozornela. Predsa len, táto vôňa v kozmetike nie je až tak rozšírená, aspoň ja som si veľa výrobkov nevšimla a to je obrovská škoda, lebo do súčasných letných dní je táto exotická vôňa priam vyšitá. Nakoniec si maska naša ku mne cestu a pustila som sa do testovania 😊


Maska na vlasy Garnier Hair Food s prídavkom banánov a rastlinných olejov sa účinne a šetrne stará o suché vlasy a navracia im pôvodnú vitalitu. GARNIER Fructis Banana obsahuje 98 % prírodných látok a je úplne bez obsahu parabénov, silikónu a umelých farbív. Zvyšné 2 % zaručujú senzorické vlastnosti a správnu konzerváciu výrobku. S maskou Hair Food spoznáte silu banánov na vlastných vlasoch a získate späť ich stratenú jemnosť a hebkosť.


Maska sa nachádza v plastovom balení o objeme 390 ml so šróbovacím viečkom. Má perfektný letný dizajn, ktorý sa mi neskutočne páči. Po otvorení produktu na vás vykukne samotná maska a tu mám trošku pripomienku k baleniu, na povrchu sa mohla nachádzať ešte ochranná fólia, ktorá by chránila výrobok do jeho prvého použitia.


Samotná maska má jemne smotanové sfarbenie, pudingovú gélovú konzistenciu a neskutočnú vôňu čerstvých banánov, ktoré by mali byť jemne tlmené citrusmi, ananásom a vanilkou. Máte čo robiť, aby ste odolali a neochutnali 😊 


Veľkou výhodou tejto masky je jej univerzálnosť v podobe 3 spôsobov použitia :

  1. Balzam na vlasy: naneste malé množstvo prípravku na mokré vlasy po použití šampónu po celej ich dĺžke a opláchnite.
  2. Maska: ak vaše vlasy potrebujú väčšie povzbudenie, naneste do nich po celej dĺžke malé množstvo masky, nechajte 3 minúty pôsobiť a opláchnite.
  3. Starostlivosť bez opláchnutia: pre starostlivosť bez opláchnutia naneste menšie množstvo do dĺžok suchých alebo vlhkých vlasov a nechajte pôsobiť.

Maska sa na vlasy ľahko aplikuje, síce majitelia dlhších nechtov ju budú mať aj za nechtami, preto by som volila skôr balenie vo vytláčacej tube. Ako prvé som ju vyskúšala použiť ako balzam a naniesla som ju po celej dĺžke vlasov a po chvíli som ju opláchla. Už pri zmývaní som cítila, ako sú vlasy jemné a hladké. Ešte radšej ju ale používam ako masku, to ju nechám pôsobiť kľudne aj 10 minút a užívam si jej krásnu vôňu, ktorá zahalí nielen vlasy, ale aj celú kúpeľňu. Vlasy sú po zmytí krásne hladké, jemné, lesklé, ľahšie sa rozčesávajú. Vôňa v nich zotrvá aj do nasledujúceho dňa, takže milovníci banánovej vône si prídu na svoje. Dá sa použiť aj ako bezoplachovaná starostlivosť, nanášala som ju do suchých vlasov, ktoré krásne uhladila, okamžite vyzerali vyživenejšie a zdravšie.

A ako to s ňou vyzerá v praxi?




Maska sa u mňa veľmi osvedčila a má u mňa veľké plus, lebo vlasy zbytočne nezaťažuje, nezmasťuje, neskracuje mi dobu medzi umytiami, dokonca mám pocit, že ich výdrž predlžuje o jeden deň.


Mojim vlasom táto maska neskutočne sadla a som veľmi rada, že som mala možnosť ju vyskúšať. Pokiaľ máte suché vlasy a nepoddajné vlasy a hľadáte výrobok, ktorý im dodá výživu, hebkosť, lesk, skrotí ich, budú sa ľahšie rozčesávať a ako bonus banánovo voňať, rozhodne GARNIER Fructis Banana Hair Food vyskúšajte. Jej výhodou je aj super dostupnosť, zoženiete ju v drogériách ale aj na Notine či Alze a jej cena je okolo 6 Eur.  

Inak tá banánová vôňa ma tak nadchla, že by som aktuálne mala rada doma všetko s vôňou banánov 😊 Takže značka, ktorá príde s ďalšími banánovými výrobkami, si okamžite získa moje srdce  🍌

Okrem banánovej sú v ponuke aj ďalšie tri a to GARNIER Fructis Goji Hair Food pre farbené vlasy, GARNIER Fructis Macadamia Hair Food pre suché a nepoddajné vlasy a GARNIER Fructis Papaya Hair Food pre poškodené vlasy. 

Páčia sa vám nové masky od Garnier? Akú s nimi máte skúsenosť?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára