pondelok 9. apríla 2018

Mramorový púder od trend IT UP


Značka trend IT UP okrem veľkého stojana plného klasických výrobkov máva veľmi často aj limitky a jednou z nich je aj limitka s názvom evernudes.  Ako už jej názov napovedá, obsahuje výrobky, vďaka ktorým si vytvoríte nenápadný nude look alebo no make up look. Táto limitka obsahuje krémové lícenky, korektory, laky na nechty,face perfectory, balzam na pery, olej na pery a krásny mramorový púder, ktorý ma očaril na prvý pohľad.


trend IT UP evernudes Marble Perfection Powder 

 


Púder z limitky evernudes má pevný plastový priehľadný obal a váži 7 g. Neobsahuje zrkadielko ani labutienku.




Ide o púder s krásnym mramorovým reliéfom, ktorý vás zaujme na prvý pohľad. Od klasických púdrov sa líši tým, že sa v ňom prelínajú farby ako zelená, ružová, hnedá či smotanová, ktoré pripomínajú farby, ktoré sa používajú na korekciu nedokonalostí. Je to dané tým, že celá limitka evernudes je zameraná na výrobky, ktorými si dokážeme redukovať nedokonalosti a vďaka nim vytvoriť veľmi prirodzený make up. 



Púder výraznejšie kvetinovo, jemne sladko vonia, ale z pleti ho ja osobne už necítim. Je sametovo jemný a po zmiešaní všetkých farieb vám vytvorí krásny nude odtieň, takže nie je transparentný, ale jemne zafarbený.

Ja ho aplikujem štetcom od ebelin, ktorý má jemné štetinky, no napriek tomu púder práši. To je asi jeho jediná nevýhoda a musíte s tým rátať. Inak sa na pleť ľahko nanáša a vytvára prirodzený matný finiš. Pleť robí krásnu, zjednotenú, zmatnenú a jeho výdrž na mojej zmiešanej pleti je klasická, tých 5-6 hodín dá v pohode, potom sa potrebujem už prepudrovať.


Nevytvára na pleti masku ani fotošopový efekt, označila by som ho ako klasický bežný zafarbený púder z drogerky, ktorý pekne zmatňuje a dodáva pleti prirodzený vzhľad. Zanecháva jemne farebný nádych, ktorý bude vyhovovať skôr bledulkám. Zoženiete ho v predajniach dm drogeriemarkt Slovensko a ak by už táto limitka nebola vystavená v klasickom trend IT UP stojane, tak možno, ak sa nevypredala, ju zoženiete v stojanoch oproti dekoratívke, kde bývajú vystavené limitky a jeho cena je okolo 5 Eur.

Zaujal vás tento mramorový púder? Ktorý púder je pre vás top?



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára