štvrtok 19. apríla 2018

Ako dopriať pokožke poriadnu výživu s Balea telovým olejom

I keď je už zima vďakabohu za nami a užívame si konečne teplé slnečné dni, tak mi nedá nespomenúť výrobok, ktorý som počas chladnejších dní veľmi rada používala na pokožku a používam ho aj aktuálne, lebo z tej zimy sa moje telo ešte nejaký čas bude spamätávať.

 Balea Body-Öl Seelenzauber



Telový olej od značky Balea som už v minulosti mala, no mal trošku iné a dovolím si tvrdiť nie až tak praktické balenie. Nový telový olej Balea Seelenzauber sa nachádza v oválnom plastovom priehľadnom balení o objeme 150 ml. Ošetrujúci olej s vôňou čiernych ríbezlí a santalového dreva obsahuje mandľový olej, olej z marhuľových jadierok a bisabolol. 



Má praktickú pumpičku, ktorou si dokážete ľahko regulovať množstvo produktu a nehrozí, že by ste si ho vyliali viac než je treba. Samotný olej má jemne žltkastú farbu, olejovú konzistenciu a veľmi príjemnú vôňu. Je to veľmi pekná a vyvážená kombinácia čiernych ríbezlí a santalového dreva, ktorá na mňa osobne pôsobí príjemne, nevtieravo a relaxačne. Na jedno použitie vám stačí pár pumpičiek, takže toto balenie vám vydrží naozaj dlho.


Mne tento olej veľmi pomohol koncom zimy, kedy moja pokožka na nohách a lakte rúk boli veľmi vysušené a potrebovali extra dávku hydratácie. Olej po pokožke ľahko kĺže, jemne ho do nej vmasírujem a nechám vstrebať. Pokiaľ som netúžila po extra mastnej pokožke, nanášala som ho na ešte vlhkú pokožku po sprche, vtedy sa krásne vstrebal a nezanechal mastný film. Pokiaľ som chcela naozaj mastný film, nanášala som olej na suchú pokožku. Pokožka je po aplikácii tohto oleja krásne prevoňaná, hydratovaná, vyživená a hodvábna. 


Tento olej je vhodný aj na masáž pokožky a vďaka jeho príjemnej vôni je to skvelá relaxačná záležitosť. Je vhodný pre všetky typy pokožky a na svoje si prídu aj sušienky, ktoré pri jeho použití budú isto chrochtať blahom. Ak vás telový olej Balea Seelenzauber zaujal, zoženiete ho v predajniach dm drogeriemarkt Slovensko alebo na online shope a jeho cena je 3,49 Eur. A ak by vás konkrétne tento olej nezaujal kvôli jeho vôni, v ponuke je aj telový olej Balea Beauty, ktorý je určený na každodenné použitie na namáhanú pokožku a zároveň ponúka starostlivosť o jazvy, strie a zmierňuje pocity pnutia. A novinkou v rodine Balea je aj dvojfázový telový olej v spreji, ktorý by mal broskyňovo voňať.

Používate telové oleje? Ktorý je váš obľúbený?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára