piatok 16. februára 2018

trend IT UP Color&Butter Lipstick Pen

Určite poznáte najmä v zime situácie, keď sa vám vysušia pery a namiesto rúžov musíte siahnuť po hydratačných balzamoch na pery. Ja toto obdobie neznášam, lebo použitie rúžu v takomto prípade u mňa neprichádza do úvahy, na tých suchých perách to jednoducho nevyzerá pekne. Ja som však našla výrobok, ktorý mi pomáha preklepnúť toto obdobie a súčasne si môžem dopriať niečo jemne farebné na perách a tým výrobkom je trend IT UP Color&Butter Lipstick Pen. Je to v podstate výrobok podobný astoráckym masielkam, ale v mnohých smeroch ich dokonca prevyšuje.

trend IT UP Color&Butter Lipstick Pen

 



trend IT UP Color&Butter Lipstick Pen sa označuje ako výrobok 3 v 1 : balzam, lesk a rúž. Obsahuje avokádový olej a kakaové maslo, ktoré dodávajú perám špeciálnu starostlivosť.


Výrobok je balený v plastovom obale a má 2,5 gramu. Jeho výhodou je, že je vysúvací a nemusíte ho orezávať, takže si ho hodíte do kabelky a kedykoľvek je pripravený na použitie. Jeho vrchnáčik i otáčacia časť sú v odtieni samotného výrobku, takže si ho kľudne môžete uložiť do organizéra a ľahko ho nájdete. Čo na tomto balení ale najviac oceňujem, je jeho potlač. Kým pri astoráckych masielkach po pár dňoch v kabelke sa zošúchala, tak toto balenie nielenže dobre vyzerá, ale tá potlač drží aj po niekoľkých mesiacoch pravidelného nosenia v kabelke.


Samotný rúžo-lesko-balzam má tvar akoby rúžu a ľahko sa na pery aplikuje. Má príjemnú krémovú textúru, ľahko kĺže po perách a vďaka svojmu zloženiu im dodá nielen lesk, ale aj potrebnú výživu a hydratáciu. Pigmentáciu by som označila ako celkom dobrú. Je to typ výrobku, ktorý si nanesiete aj bez zrkadielka, nemusíte byť úplne precízny a jeho nosenie je veľmi príjemné a komfortné. Navyše sa vytráca postupne a má jemnú sladkú vôňu. Pri pití i jedení sa vytráca farebná časť relatívne rýchlo, ale hydratácia na perách zotrváva tak 2 hodinky. Vlastním ho v dvoch odtieňoch, ktoré sú ladené skôr do neutrálnych tónov.



Odtieň 020 je neutrálny s trošku oranžovým podtónom. Mne sa hodí skôr na leto k opálenej pokožke.



Odtieň 030 je môj absolútny miláčik, nosím ho už pár mesiacov v kabelke a už z neho značne ubudlo. Je to krásna jemná ružová farba podobná farbe mojich pier, ktorá dodá perám jemnú pigmentáciu, lesk a hydratáciu.



trend IT UP Color&Butter Lipstick Pen si ma úplne získal či už kvalitným balením, príjemnou pigmentáciou, fantastickou hydratáciou a celkovo veľmi komfortným nosením na perách a uvažujem ešte o nejakom ďalšom odtieni. A pozor !!!! Aktuálne je tento výrobok súčasťou obmeny sortimentu značky trend IT UP v predajniach dm drogeriemarkt Slovensko a je za super cenu 2 Eurá, tak ak hľadáte super výrobok do kabelky na bežné nosenie, určite si ho kúpte.

Máte radi tento typ výrobku alebo radšej siahnete po klasických rúžoch?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára