streda 27. septembra 2017

Dove Advanced Hair Series Oxygen & Moisture


Vlasy sa označujú ako koruna krásy a každá z nás sa snaží ich mať v tip top stave. Nie vždy je to však s nimi také ľahké. Mnohé z nás bojujú s jemnými a sľasnutými vlasmi bez objemu. Jemné vlasy si ale vyžadujú zvláštnu starostlivosť, aby boli vyživené, silné a vyzerali krásne. A preto značka Dove vyvinula prelomový rad Oxygen&Moisture, ktorý bol navrhnutý tak, aby vdýchol život jemným vlasom. Pokročilé zloženie s technológiou Oxyfusion vlasy jemne umýva, hydratuje a dodáva im až o 95% viac objemu.
Pre tento rad je typické bielomodré sfarbenie a ponúka tri výrobky : šampón, kondicinér a vzdušnú masku (soufflé). Mne osobne sa dizajn týchto výrobkov veľmi páči.

 

Dove Advanced Hair Series Oxygen&Moisture Shampoo


Šampón Dove Advanced Hair Series Oxygen&Moisture sa nachádza v plastovej tube o objeme 250 ml. Od kondicionéra sa balenie odlišuje tým, že nie je celé biele, ale na spodnej časti má modré sfarbenie, takže ich ľahko odlíšite. Jediné, čo musím baleniu vytknúť a týka sa to aj kondicionéra, je jeho otváranie. Viečko sa mi veľmi zle a ťažko vyklápa, takže na tomto by som ešte popracovala. Vždy mám totižto pocit, že si ulomím necht. 



Šampón má krásnu sviežu vôňu, gélovú priehľadnú konzistenciu jemne svetlomodrej farby (čo na foto asi nie je veľmi vidieť). Nanášam ho na mokré vlasy, na ktorých vytvára bohatú penu a následne zmývam. Zo začiatku som ho testovala samostatne bez kondicionéra a vlasy po umytí boli krásne voňavé, hebké, získali prirodzený objem, len to rozčesávanie bolo trošku náročnejšie. Jednoducho ten kondicionér si to žiadalo.

Dove Advanced Hair Series Oxygen&Moisture Conditioner


Kondicionér sa nachádza opäť v plastovej tube s objemom 250 ml a nevydareným viečkom. Vonia rovnako krásne ako šampón, no konzistencia je odlišná. Má bielu farbu a gelovo, jemne krémovú konzistenciu. 

 
Nanášam ho na práve umyté vlasy, pričom je potrebné vyhnúť sa korienkom, aby ich zbytočne nezaťažil. Kondicionér nechám chvíľu pôsobiť a následne ho zmývam. 


Vlasy sú po použití šampóna a kondicionéra krásne jemné, hebké, nadýchané a pôsobia zdravo. Po použití kondicionéra sa ľahko rozčesávajú a ako bonus krásne voňajú. Kondicionér vlasy zbytočne  nezaťažuje, nemastí a pri použití oboch výrobkov sa moja bežná frekvencia medzi umývaniami neskrátila.

Podľa mňa sa značke Dove rad Dove Advanced Hair Series Oxygen&Moisture vydaril a pokiaľ túžite po prirodzenom objeme, hebkých a voňavých vlasoch, rozhodne stojí za vyskúšanie. Cena šampónu a kondicionéra sa pohybuje okolo 4 Eur a keďže je to značka dostupná snáď vo všetkých obchodoch a drogériách, isto natrafíte aj na zľavu.

Aké sú vaše obľúbené výrobky na vlasy?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára