pondelok 13. marca 2017

Topvet bambucké maslo - granátové jablko


Po kokosovom oleji sa teší veľkej obľube aj bambucké maslo, ktoré patrí medzi najluxusnejšie kozmetické suroviny vďaka vysokému obsahu nenasýtených mastných kyselín, voskov a vitamínov. A keďže značka Topvet vie čo je dobré, vytvorila kozmetické maslá práve s obsahom bambuckého masla a jedným z nich je aj Topvet bambucké maslo granátové jablko. Vďaka prítomnému granátovému jablku sú účinky bambuckého masla ešte vyššie. 


Chcete zaistiť svojej pokožke kontrolu nad procesom starnutia? Trpíte na ekzémy alebo strie počas tehotenstva?  Ak ste aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak by ste mali vyskúšať toto bambucké maslo.
Je vhodné na každodenné použitie pre každý typ pleti a to vrátane precitlivelej. Je možné ho použiť k ošetreniu tváre i celého tela.



Topvet bambucké maslo je balené v papierovej krabičke a samotný produkt sa nachádza v kovovom obale o objeme 100 ml. Má bielu farbu a jemnú, nevtieravú, príjemnú sviežu vôňu. Čo ma prekvapilo, je jeho konzistencia. Je naozaj hutné, trošku sa natrápite, kým ho naberiete. Skutočne je to maslo v pravom slova zmysle :-)


Pri kontakte s pokožkou vplyvom ľudského tepla sa začne pekne rozpúšťať a potom sa už s ním dá pokožka ľahšie natrieť. Rýchlo sa vstrebáva, pokožka nie je po aplikácii vyslovene mastná, ale vytvára jemnú vrstvičku, vďaka ktorej je krásne hydratovaná, vyživená, pružnejšia a vláčna. 


Ja ho používam iba na telo, nakoľko po zime ešte moja pokožka nie je úplne vo forme a potrebuje vyššiu hydratáciu, ktorú mu práve tento výrobok dokáže poskytnúť.


Ak hľadáte pre svoju pokožku výrobok, ktorý jej poskytne dostatočnú hydratáciu, skúste siahnuť po Topvet bambuckom masle. Ak by vôňa granátového jablka neparila medzi vašich favoritov, v ponuke je aj čisté bambucké maslo, bambucké maslo s aloe vera, s čokoládou, s olivovým olejom či s rakytníkom. Cena tohto 100 ml balenia je 199 Kč, čo je približne 7,36 Eur. Ak ste si neni istí, či by vám takýto výrobok vyhovoval, výhodou je, že sa dá zohnať aj menšie 30 ml balenie :-)

A čo vy? Aký je váš pomocník na suchú pokožku?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára