štvrtok 30. marca 2017

Alverde telové mlieko s granátovým jablkom a zázvorom


Pri poslednej návšteve predajne dm drogeriemarkt Slovensko som sa viac prizrela na zúbok značke Alverde a putovala so mnou domov novinka v podobe telového mlieka s granátovým jablkom a zázvorom. Kombinácia nevšedná, vôňa úžasná a výsledný efekt? Nooo, čítajte ďalej 😉😉


Alverde telové mlieko s granátovým jablkom a zázvorom obsahuje účinné zloženie s rastlinným glycerínom, extraktom z Bio granátového jablka a Bio zázvoru. Ovocná vôňa granátového jablka a korenistých výťažkov zázvoru rozmazná vaše zmysly a zanechá  osviežujúci pocit. Bez čisto syntetických vonných, farbiacich a konzervačných látok. Suroviny z kontrolovaného biologického poľnohospodárstva. Bez obsahu zložiek na báze minerálnych olejov.  


Alverde telové mlieko sa nachádza v plastovom obale o objeme 250 ml. Dizajnovo je výrobok vydarený, má typické Alverďácke balenie. Konzistencia mliečka je tekutejšia, je bielej farby, ľahko sa na pokožku aplikuje. Čo sa týka vône, po privoňaní k telovému mliečku som zostala veľmi milo prekvapená. Ak by ste čakali kombináciu granátového jablka a zázvoru s typickým Alverďáckym podtónom, tak ste na omyle. Toto nové mliečko vonia nádherne, ten zázvor je z neho cítiť ale veľmi jemne a prirodzene, mne jeho vôňa vo výsledku pripomína gumenné cukríky a to s citrónovou a pomarančovou príchuťou.



Mliečko je určené pre normálny typ pokožky a s tým rozhodne súhlasím. Nie je to hydratačná bomba, skôr ľahké telové mliečko, ktoré pokožku krásne prevonia a zľahka vyživí. Ja po ňom siaham večer po sprche, nanesiem primerané množstvo na pokožku a roztieram. Keďže mliečko zanecháva na pokožke biely film, je potrebné ho riadne rozotrieť, aby sa do pokožky vstrebalo. Ono sa vám však odmení krásnou vôňou a jemnou pokožkou. Vôňa sa z pokožky hneď nevytratí, ale sa stráca postupne.


Nové telové mlieko od Alverde sa naozaj vydarilo a ja po ňom v rámci večernej starostlivosti o pokožku veľmi rada siaham. Zoženiete ho v predajniach dm drogeriemarkt Slovensko a jeho cena je 2,79 Eur. A ak by vám vôňa zázvoru a granátového jablka nebola veľmi po chuti, tak v ponuke sú telové mliečka aj s inými vôňami.

Máte radi značku Alverde? Aký produkt je váš obľúbený?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára