piatok 3. februára 2017

Topvet - Shea Butter aktívny krém


Najluxusnejšia kozmetická surovina? Tak do tejto kategórie určite patrí aj bambucké maslo a to vďaka vysokému obsahu nenasýtených mastných kyselín, voskov a vitamínov. A práve vysoký podiel bambuckého masla obsahuje aj výrobok od značky Topvet a to Shea Butter aktívny krém.


Balenie tohto krému pôsobí na mňa luxusne. Nachádza sa v papierovej krabičke, ktorá v sebe ukrýva samotný produkt o objeme 50 ml. Jeho balenie je úžasné a ihneď si ma získalo. Ide o tubu s vysúvateľnou pumpičkou, vďaka čomu nedochádza ku kontaktu s obsahom a následne k jeho znehodnoteniu. Praktické, hygienické, jednoducho super!


Shea Butter aktívny krém má bielu farbu a gélovokrémovú konzistenciu. Vôňou mi trošičku pripomína typickú vôňu Nivea. Na pokožku sa ľahko nanáša a ľahko sa do nej zapracováva. Pomerne rýchlo sa vstrebáva, pleť nedráždi a tá je krásne vyživená, hydratovaná a vláčna. 


Krém je vhodný na celodennú starostlivosť o každý typ pleti. Za seba môžem povedať, že mojej zmiešanej maximálne vyhovuje. Keďže po aplikácii zanecháva na pleti jemnú vrstvičku, ktorá pleť krásne vyživí a potrebuje chvíľku, kým sa do nej úplne vstrebe, používam ho radšej večer, lebo ráno sa vždy veľmi ponáhľam. Na deň si ho dávam iba vtedy, keď sa v daný deň nelíčim. Zato večer po ňom siaham stále. Pleť najskôr odlíčim a prípadné nečistoty ešte poriadne dočistím a potom prichádza k slovu Shea butter aktívny krém, ktorý nanášam na vyčistenú pleť. Vďaka praktickému dávkovaniu si naberiem vždy potrebné množstvo krému a rozotriem. Keďže v tomto zimnom období sa mi na tvári tvoria i suché miesta, tento krémik mojej pleti dokáže dodať potrebnú hydratáciu a vďaka nemu sa mi nad týmito suchými miestami darí vyhrať. 


Topvet Shea Butter aktívny krém poskytuje pokožke aj kontrolu nad procesom starnutia a  je vhodný  najmä na starostlivosť o ekzematóznu pokožku.

Mne v tomto chladnom období maximálne vyhovuje a stal sa súčasťou mojej večernej starostlivosti o pleť. Zoženiete ho na stránkach Topvet za 198 Kč, čo je približne 7,33 Eur. 

A čo vy? Tiež vaša pleť trpí v týchto chladných dňoch? Aký je váš obľúbený krém?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára