utorok 31. januára 2017

Frais Monde - Cherry Blossoms Hand Cream


Poznáte značku Frais Monde? Možno ste už o nej počuli na blogoch, možno ste už aj niečo vyskúšali. Značka Frais Monde pochádza z Talianska, bola založená lekárom Giuseppe Gualtierim a vo svojich produktoch obsahuje zložky, ktoré pochádzajú z prírodného zdroja bohatého na minerálne látky. Ide o prírodnú kozmetiku, ktorá je hypoalergénna a ideálna pre starostlivosť pre všetky typy pleti a to pre ženy aj mužov. Ponuka ich produktov je naozaj široká od telovej, pleťovej kozmetiky až po dekoratívnu a aj vône.

Mne sa vďaka vianočnému darčeku od Elnina dostal do rúk naozaj zaujímavý a najmä v tomto období veľmi potrebný kúsok a to krém na ruky Frais Monde Cherry Blossoms. Veľmi ma to potešilo, pretože od tejto značky som ešte nič neskúšala, ale v poslednej dobe tým, že sa dosť o nej písalo, ma zaujala. A tak som sa pustila do testovania :-)

Začnime pekne balením, ktoré ma úplne okúzlilo. Dizajnovo veľmi vydarený kúsok, ktorý sa na poličke krásne vyníma. Krémik je balený v papierovej krabičke a následne v plastovej tube o objeme 100 ml. 
Čo vás ale očarí viac ako samotné balenie, je jeho vôňa. Ako už názov napovedá, ide o vôňu čerešňových kvetov a to ja veru môžem. Krásna, prirodzená vôňa, ktorú si ihneď zamilujete a ocitnete sa v slnečnom máji pod rozkvitnutou čerešňou. Juj, už nech tu máme ten máj :-)



Frais Monde krémik na ruky má bielu farbu a gélovokrémovú konzistenciu. Veľmi ľahko sa na rukách roztiera a pekne ich zhydratuje. Ja mám aktuálne obdobie, kedy mám ruky úplne zničené. Prerábanie bytu a neustále umývanie s tým spojené si vybrali svoju daň a k tomu chladné počasie spôsobili, že mám ruky presušené a potrebujú naozaj hydratačnú bombu, ktorá im uľaví. A tento krémik je presne to, čo potrebujú. Po aplikácii sa vstrebáva postupne, rukám poskytuje úľavu a pritom nie je zbytočne mastný a krásne ich zhydratuje. Presušené miesta už nie su tak drsné a pravidelným používaním sa stav pokožky mojich rúk zlepšuje. 


Frais Monde krémik na ruky je pre mňa záchrancom v tomto zimnom období a môj absolútny favorit v starostlivosti o moje rúčky. Krásne balenie, úžasná vôňa a skvelá hydratácia spôsobili, že sme v poslednej dobe nerozlučná dvojka. Vďaka svojmu baleniu by mohol byť aj pekným darčekom pre vašich blízkych. Zoženiete ho na stránkach Elnina za 8,84 Eur, čo za krém na ruky nie je málo. Ale viem, že za tú cenu dostanem naozaj kvalitu a na jedno použitie vám ho stačí málo, takže vám vystačí na dlhé obdobie.

Aký je váš obľúbený krém na ruky v tomto zimnom období? Vlastníte nejaký kúsok od Frais Monde?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára