pondelok 18. júla 2016

The Body Shop Vineyard Peach Kit

Ahojte!

Kto by nepoznal značku The Body Shop? Myslím si, že každý z nás o nej aspoň počul a tí, čo majú možnosť cestovať, majú nejaký ten kúsok aj vo svojej kozmetickej zbierke. Priznám sa, že ja som po tejto značke pokukovala už dlhší čas, ale keďže u nás nie je bežne dostupná, donedávna bola táto značka pre mňa nedosiahnuteľná. Pokiaľ mám dobré info, tak jej najbližšie predajne by sa mali nachádzať v Čechách a Rakúsku, my ako vždy zaostávame. Preto som sa veľmi potešila, keď sa stránka Elnino rozhodla túto dieru zaplátať a vďaka ich stránke je možné vyskúšať značku The Body Shop aj u nás. V ponuke ju mali už dlhšie, ale až teraz sa im podarilo naskladniť väčšie množstvo veľmi zaujímavých výrobkov, z ktorých si jednoducho máte problém vybrať :-)

O značke The Body Shop sa nebudem veľmi rozpisovať, veľmi pekný článok nájdete na stránke Selfino, ale v skratke uvediem, že je to značka, ktorá pri výrobe používa prírodné látky, obaly sú recyklovateľné a nie je testovaná na zvieratách. 



Ja som si na testovanie nakoniec vybrala The Body Shop Vineyard Peach Kit, čo je v podstate set 4 výrobkov s veľmi netradičnou vôňou Vineyard Peach. Neviem či ste si všimli, ale asi tak od minulého roka sa na pultoch našich obchodov začalo objavovať ovocie, ktoré sa ponáša na broskyne, len je menšie a ploché. U nás doma sme si ho ihneď obľúbili a tejto obľube sa teší do dnes. Ide o tzv. ploché broskyne, ktoré však majú pomenovanie aj horské, vinohradnícke či broskyne Paraguayo. Pochádzajú zo Španielska a v ich sladkých plodoch je malá kôstka, ktorá sa ľahko oddeľuje. Chuťovo a vôňou ide o zmes broskyne a nektarinky a vďaka tomu získava svoju jedinečnosť. A práve vôňou týchto sladkých netradičných plochých broskýň je inšpirovaný tento set, ktorý pozostáva z telového masla, telového peelingu, sprchového gélu a lesku na pery. Keďže ide o set, výrobky sú zabalené v krabičke s pekným dizajnom, čím sa podľa mňa stáva výrobkom, ktorý je vhodný aj ako darček :-)





 The Body Shop Vineyard Peach Sprchový gél 250 ml

Páči sa mi jeho balenie, ktoré je priehľadné, takže vidíte, ako vám z neho ubúda. Nechýba nálepka s popisom a objem tohto sprcháča je 250 ml. Je stredne hustej gélovej konzistencie broskyňovej farby a tá vôňa!!! To je niečo neskutočné, akoby ste privoňali k čerstvo rozkrojenej plochej broskyni, po umelej vôni ani náznak, krásna, stredne výrazná, čistá prirodzená vôňa ovocia. Pení stredne, na pokožku sa ľahko nanáša a krásne sa zmýva. Pokožka je po sprchovaní krásne jemná, voňavá, svieža. 





 The Body Shop Vineyard Peach Telový peeling 200 ml

V dni, kedy chcem zbaviť telo odumretých buniek a mám chuť spraviť si peeling, siaham práve po tomto broskyňovom. Nachádza sa v plastovom balení, ktoré je opäť po stranách priehľadné. Čo sa týka vône, tak v tomto prípade je zo všetkých 4 produktov najviac jemná. Konzistenciou mi pripomína našľahanú penu obohatenú o rozdrvené kúsky kôstky, vďaka čomu je peeling stredne hrubý. Po použití tohto peelingu je pokožka svieža, jemná, hebká zbavená odumretých buniek a pripravená na telové maslo, ktoré ju maximálne rozmazná :-)





 The Body Shop Vineyard Peach Telové maslo 200 ml

V dni, keď používam vyššie spomenuté výrobky, celý proces starostlivosti o pokožku ukončujem s telovým maslom. Je pravda, že telové maslá používam skôr v zime a v lete radšej siaham po niečom ľahšom, ako sú telové mlieka, peny, či mlieko v spreji, ale tento set výrobkov to u mňa trošku zmenil a túto krásnu ovocnú šťavnatú vôňu si jednoducho vychutnávam :-) Telové maslo sa nachádza v plastovej nádobke, ktorá je broskynkovej farby  a i samotné maslo má toto sfarbenie. Na dotyk je naozaj hutné ako typické telové maslo, avšak pri rozotieraní na pokožke sa krásne rozpúšťa a ľahko po nej kĺže. Do pokožky sa zľahka vpíja a zanechávam príjemný hebký pocit bez zanechania mastnoty. Pokožka je krásne hydratovaná a vyživená a to i vďaka prítomnému bambuckému maslu. Príjemná bodka za večernou starostlivosťou o vašu pokožku.




  The Body Shop Vineyard Peach Lesk na pery 12 ml

Ako taký bonus je súčasťou balenia aj lesk na pery. Nachádza sa v plastovej tupe a aplikuje sa vďaka skosenej časti, ktorá pekne priľne k perám. Páči sa mi, že je tuba priehľadná a je vidieť, koľko produktu zostáva. Samotný produkt by som označila ako leskobalzam. Prečo? Lebo sa leskne, i vďaka prítomným zlato-strieborno-broskyňovým trblietkam ako lesk, ale súčasne sa chová ako balzam, pretože pery krásne vyživí. Má jemne, ako inak, broskyňovú farbu s už spomínanými trblietkami a vďaka tomu pery získajú krásny lesklý šťavnatý nádych. Je to lesk, ktorý nelepí, krásne vyživí, príjemne vonia, na leto ako stvorený. Okrem toho je maličký a spratný do každej kabelky.

  
Tento úžasný set plný krásnych a voňavých výrobkov zoženiete na stránkach Elnina za 18,90 Eur a myslím si, že je to super tip na darček :-)

A čo vy a značka The Body Shop? Máte nejaký kúsok od nej doma?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára