piatok 15. júla 2016

Balea - nová limitka Rummelplatz (zábavný park)

Ahojte!

 


Privátna značka predajní DM Balea sa podľa mňa teší v našich končinách obľube. Nádherné obaly, výrobky za vydarené ceny a kvalita niekedy predčí aj oveľa drahšie výrobky. A keď príde limitka, ja strácam zábrany a túžim mať všetko :-) 
Značka Balea patrí k mojim veľkým obľúbencom a priznám sa, že pozorne sledujem, čo pre nás chystá. A pri nedávnom prieskume som narazila na limitku Rummelplatz, čo by v preklade malo znamenať zábavný park a zrodila sa láska na prvý pohľad? Pýtate sa prečo? V dnešnom článku vám ukážem, čo všetko táto limitka bude obsahovať a sami potom uznáte, či sa nedá nezamilovať :-)





Myslím si, že limitka vyzerá naozaj vydarene, dizajnovo je neskutočne krásna a tie vône (vanilková zmrzlina, melónový koktejl, citróny či cukrová vata)  vyzerajú viac než lákavo. Osobne sa priznám, že mňa nenechá chladnou a bude to priam lov na tieto novinky a určite si odnesiem sprchový gél, telové mlieko (veď kto by odolal vôni vanilkovej zmrzliny) či mlieko na ruky.
 
V nemeckých DM má byť dostupná od 21. júla a ja dúfam, že v priebehu augusta bude aj u nás, lebo niektoré vône mi pripadajú, že by do tohto letného počasia úplne zapadli :-) Ak by ste mali info, kedy bude dostupná u nás, určite mi dajte vedieť.

A čo vy? oslovila vás táto limitka?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára