utorok 28. júna 2016

Kozmetika Paula´s Choice

Ahojte!

Vždy mám veľkú radosť, keď môžem na blog priniesť recenziu na novú značku kozmetiky, ktorá možno nie je všetkým v našich končinách až tak známa, ale určite stojí za pozornosť.

Keď sa povie Luxusná americká kozmetika za rozumnú cenu, spája sa tento výrok so značkou Paula´s Choice. Všetky výrobky tejto značky sú vyrobené v USA a sú distribuované po celom svete. Výrobky Paula´s Choice nie sú testované na zvieratách a ich produkty neobsahujú pridané vône, farbivá alebo zložky, ktoré by mohli poškodiť zdravie a funkčnosť pokožky.

Za zrodom tejto značky stojí jej zakladateľka a zároveň jej tvár pani Paula Begoun. Je autorkou 20 najpredávanejších kníh o starostlivosti o pleť, starostlivosti o vlasy a o make-upe. Jej príbeh o tom, ako sa rozhodla vyrábať kvalitnú kozmetiku nájdete na stránkach https://www.americkakozmetika.sk/.


Kozmetika Paula´s Choice ponúka výrobky v rámci starostlivosti o telo, pleť, vlasy ako aj dekoratívnu kozmetiku. Čo hodnotím veľmi kladne je, že si môžete na skúšku zakúpiť vzorky či vzorkové sady a vyskúšať, či vám daný produkt sadne a na základe toho sa rozhodnúť i pre väčšie balenie. Mne pár výrobkov zaslali na testovanie a ako obstáli, to sa dočítate ďalej. 





Ako prvú vám chcem predstaviť Paula´s Choice  testovaciu sadu na zmiešanú a mastnú pleť, ktorá obsahovala 4 výrobky zabalené v takomto krásnom obale. Čo sa mi na tejto sade páči je, že nielen pomáhajú problematickej a zmiešanej pleti, ale navyše redukujú aj prejavy starnutia. Výrobky tejto sady majú od 10 ml do 30 ml a vydržia vám na 3 týždne používania.






Paula´s Choice Resist Perfectly Balanced Foaming Cleanser

Ide o čistiaci penový prípravok v malom testovacom balení o objeme 30 ml. Slúži na odstránenie nečistôt a prebytočného mazu bez narušenia ochrannej vrstvy pleti. Odstraňuje make-up vrátane očného make-upu. Ideálny pre normálnu až mastnú a zmiešanú pleť náchylnú na tvorbu nedostatkov. 

Samotný výrobok je bielej farby, má jemne penovo-mliečnu konzistenciu a len veľmi jemnú, takmer žiadnu parfemáciu. Ja ho nanášam na navlhčenú pleť krúživými pohybmi na tvár a očné partie a následne zmývam vodou. Na pokožke jemne napení a je vidieť, ako pekne rozpúšťa make-up, ktorý krásne odlíči. Pleť je po odlíčení hebká a zmatnená. Odličovacie výsledky sú naozaj skvelé, keď som  následne ešte použila micelárnu vodu na dočistenie, na odličovacom tampóniku neboli skoro žiadne zvyšky make-upu či nečistôt. Veľmi som sa potešila, že je určený aj na odlíčenie očí, ale tu mám zmiešané pocity. Niekedy po použití tohto výrobku som mala pocit nie vyslovene štípania, ale pnutia v očnom okolí. Avšak je zaujímavé, že nie vždy, len niekedy, pričom vôbec neviem, čomu to mám pripísať. Inak na pleti je naozaj super a bola som s ním spokojná.






 Paula´s Choice Resist  Daily Pore-Refining Treatment 2%BHA

Ďalším v poradí je Denný Exfoliant k ošetreniu pórov 2% BHA, ktorý v testovacom balení má objem 30 ml. Čistí, uvoľňuje a zjemnňuje póry bez vysušovania pleti, odstraňuje komedony, vyhladzuje  povrch pleti, zmierňuje začervenanie pleti, vrátane červených škvŕn po akné, ideálny proti vráskam a vyrážkam, 100% bez pridaných parfémov a farbív. V súvislosti s týmto výrobkom je tu upozornenie, že sa nemá používať, ak ste alergický na acylpyrín. Odporúča sa nanášať 1-2x denne na vatový tampón a následne aplikovať na vyčistenú pleť. 

Ja som ho zvykla používam sem tam aj 2xdenne, ale najviac mi vyhovovalo ho používať večer po odlíčení pleti vyššie uvedeným čistiacim penovým prípravkom. Samotný výrobok je bez parfemácie a má konzistenciu pleťovej vody. Nanášala som malé množstvo na vatový tampón a následne ním vyčistila pleť. Pleť krásne očistil, zbavil prípadných zvyškom, s ktorými si neporadila pena a pleť bola zmatnená a hebká bez pocitu vysušenia. Okrem toho pri pravidelnom používaní som si všimla, že póry sú skutočne vyčistené, zjemnené a menej výrazné a tiež si celkom slušne poradil aj s drobnými jazvičkami po akné. Za mňa veľká spokojnosť s týmto výrobkom.





Paula´s Choice Resist Youth-Extending Daily Mattifying Fluid SPF 50

Toto testovacie balenie obsahuje 15 ml a ide o Hydratačný anti-aging krém s faktorom SPF 50. Poskytuje veľmi ľahkú, širokospektrálnu ochranu proti slnku. Zabraňuje príznakom starnutia a vzniku vrások a pigmentových škvŕn. Minimalizuje póry a stimuluje produkciu kolagénu. 100% bez pridaných parfémov a farbív.

Tento výrobok sa odporúča naniesť na pleť 15 minút pred pobytom na slnku. Je bielej farby, má konzistenciu redšieho mlieka a vonia trošku ako výrobky určené na opaľovanie. Veľmi ľahko sa nanáša na pleť, rozotiera a pekne sa do nej vsiakne bez zanechania mastného pocitu. Treba ho nechať chvíľu zaschnúť a následne je možné naniesť make up. Make up sa následne nanáša úplne v pohode bez toho, aby vám hrudkoval či robil škvrny a pleť máte krásne zmatnenú a súčasne chránenú pred slniečkom. 





Paula´s Choice Resist Clear Skin Hydrator

A ako posledný tu máme Hydratačný krém s anti-aging účinkom o objeme 10 ml. Obsahuje jedinečné zloženie látok proti vráskam a akné. Prispieva k rozjasneniu pleti bez škvŕn a napomáha krásnemu vzhľadu. Antioxidanty chránia pleť proti škodlivým radikálom a pomáhajú obnovovať pleťové bunky. Hodvábne zloženie hydratuje pokožku a nezanecháva ju mastnú. Pomáha k blednutiu červených škvŕn po akné.  Vhodný na očné partie (namiesto očného krému). Bez farbív a parfémov. 

Veľmi sa mi páči to balenie s pumpičkou, je to veľmi praktické. Samotný krém má gelovo-krémové zloženie a smotanovú farbu. I keď sa uvádza, že je bez parfémov, môj vyberavý noštek predsa len cíti jemný závan vône. Odporúča sa používať na noc ako posledný krok starostlivosti o pleť a ja som ho aplikovala vždy večer po odlíčení pleti penou a vyčistení exfoliantom. Mne stačili 2 pumpičky, ktoré som naniesla na pleť. Krém sa krásne a rýchlo vstrebal, pokožku zhydratoval bez zanechania mastného pocitu. Pokožka bola ráno krásne jemná, hladká, vyživená.

- na začiatku používania  Paula´s Choice

- po 3 týždňoch používania  Paula´s Choice


Dávam vám tu aj obrázky, ako vyzerala moja pleť na začiatku a po 3 týždňoch používania kozmetiky  Paula´s Choice. Chcem poukázať predovšetkým na červenú škvrnu na líci, ktorá súvisí s akné, s ktorou som bojovala vyše mesiaca a nič mi na ňu nezaberalo. Až keď som začala používať výrobky  Paula´s Choice, tak postupne začervenanie zmizlo. Okrem toho, pod bradou sa mi počas testovania vytvorilo podkožné akné, ktoré je veľmi bolestivé a ťažko sa s ním bojuje. Vďaka výrobkom  Paula´s Choice sa mi toto akné nezhoršovalo ďalej a postupne sa stiahlo a zmizlo.

Keby som mala zhodnotiť tieto 4 výrobky a nebudem preháňať, tak po 3 týždňoch sa moja pleť dostala do naozaj dobrého stavu, netvorilo sa mi akné, bola pekná, hladká, jemná, takú pleť som už dlho nemala. Za ten čas som nezmenila ani životosprávu, ani som nezačala cvičiť či obmedzovať sa v strave, takže za jej dobrým stavom stoja výrobky  Paula´s Choice a musím povedať, že som naozaj veľmi príjemne prekvapená. 

 
 
 


 Paula´s Choice Skin Balancing Oil-Reducing Cleanser

Tento výrobok som si sama vybrala, lebo odličovanie v sprche mi v poslednom čase veľmi vyhovuje a stále skúšam a hľadám nové výrobky v tejto oblasti. V tomto prípade ide o plné 237 ml balenie Čistiaceho prípravku Skin Balancing a teraz budem iba chváliť.
Ide o vodou umývateľný prípravok tvoriaci jemnú penu. Má biele sfarbenie, opäť nepatrnú, takmer žiadnu parfemáciu a penovo-mliečnu textúru. Ľahko odstraňuje make-up (okrem vodeodolnej maskary). Ľahká pena odstraňuje prebytočnú mastnotu.
Čo sa týka balenia, tak mu nemám čo vytknúť, ale keby to malo pumpičku, bolo by to trošku praktickejšie. Výrobok nanášam na navlhčenú pleť a následne ním odstraňujem make up z pleti i očí a zmývam. Na pleti jemne napení, make up rozpustí a pekne pleť odlíči. Neštípe v očiach a nemám ani pocit pnutia! Pleť je krásne odlíčená a vyčistená a pripravená na následnú starostlivosť.

Všetky bližšie informácie o výrobkoch  Paula´s Choice nájdete na stránke https://www.americkakozmetika.sk/ a chcem sa poďakovať zastúpeniu  Paula´s Choice za zaslanie výrobkov na otestovanie a zrecenzovanie.

Poznáte kozmetiku  Paula´s Choice? Aký je váš obľúbený výrobok tejto značky?




 



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára