piatok 11. decembra 2015

Moji jesenno-zimný obľúbenci od Miss Sporty

Ahojte!

Pred nejakým časom značka Miss Sporty uviedla na trh svoju jesennú kolekciu a keď som zbadala matné lak, vedela som, že tie budú moje. Stáva sa aj vám, že niečo zbadáte a hneď to musíte mať? Mne sa to raz za čas stane a tak som si najskôr z drogérie odniesla matný lak Miss Sporty Check Matte v odtieni 003. Poďme sa mu pozrieť bližšie na zúbok :-)


Tento odtieň je podľa mňa totálne krásny jesenný, taká zastretá staroružová. Veľmi sa mi páči. Štetček laku je presne taký, aký mne najviac vyhovuje. Čiže širší, takže stačia dva ťahy a necht mám nalakovaný. Veľmi dobre sa mi s ním pracuje. Čo sa týka konzistencie, tak tá je v porovnaní s inými lakmi hustejšia. Lak na nechtoch rýchlo schne a nadobúda matný finiš. Nikde sa mi neotláča ani nerobí šmuhy. Je intenzívny už v 1 vrsvtve, ale mne sa páči, keď dám 2 vrstvy, vtedy získa intenzívnejšiu farbu.


Lak neobsahuje žiadne trblietky, zanecháva krásnu matnú farbu. Čo sa týka výdrže, tak špičky som začala mať trošičku obité 3 deň, ale ešte sa to dalo stále nosiť. Odlakovávala som na 5 deň s tým, že odlakovanie prebiehalo v pohode, stačilo použiť bežný odlakovač a plusom je, že nefarbí pokožku okolo nechta.

A ako vyzerá po 4 dňoch?


Ja som ale neodolala a  k tomuto krásavcovi som si ešte zaostarala jeho ďalšieho súrodenca v šedom prevedení.


Miss Sporty Check Matte v odtieni 001. Tento lak má rovnaké balenie, vlastnosti ako jeho predchodca, ale predsa sa v niečom líšia. V tomto prípade ide o krásnu šedú farbu s kvapkou fialovej. Tu je už trošičku krytie slabšie, tu treba určite 2 vrstvy. Inak je rovnako dokonalý ako jeho predchodca a má rovako dlhú výdrž.
 
Mne tieto laky učarovali, veľmi rada ich nosím a ich matný finiš sa mi veľmi páči. Objem laku je 7 ml a ich cena je do 2 Eur, čo je podľa mňa super.
 
A čo vy? Páčia sa vám matné laky? Oslovila vás matná kolekcia od Miss Sporty?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára