štvrtok 16. júla 2015

Balea deo roll-on active

Ahojte!

I keď sa nám teraz na pár dní ochladilo, dneska sa nám opäť slniečko ukázalo v plnej sile a cez víkend nás čakajú skutočne horúce dni. Ja si toto počasie užívam, ale prináša so sebou aj určité tienisté stránky a tým je potenie. S rastúcou teplotou vonku je spojená aj zvýšená miera nášho potenia a niekedy máme pocit, že sa varíme vo vlastnej šťave. V tomto letnom období preto častejšie siahame po výrobkoch, ktoré eliminujú s tým spojený nepríjemný zápach.
DM drogéria v rámci svojich noviniek uviedla na trh nové výrobky ktoré poskytujú ochranu pred potením a tak ich široká škála sa rozrástla o Balea deo roll-on pink pomelo a Balea deo roll-on active. Na testovanie mi bola zaslaná varianta active. Ako obstála v týchto horúčavách? 


Ako vždy Balea svojím balením nesklamala a nesie sa v letných farbách. Ide o guličkový deodorant a je treba po jeho nanesení chvíľu počkať, kým sa vsiakne a až potom sa obliecť. Čo veľmi oceňujem je, že nezanecháva fľaky na oblečení. Vôňa je príjemná, nevtieravá a po čase ju nie je vôbec cítiť. Dokáže skvele eliminovať zápach. 


Výrobok je bez alkoholu a má poskytovať 48 hodinovú ochranu. Čo sa týka tých 48 hodín, to naozaj neviem posúdiť, lebo v týchto horúčavách je sprcha nutnosť, ale musím sa priznať, že má celkom obstojnú výdrž. Pokiaľ je extrémne teplo, ani najlepší výrobok vám v potení nepomôže. Avšak v bežný pracovný deň, kedy nemám stresy, je tento výrobok pre mňa dostačujúci a tých 8 hodín v práci si s ním vystačím.


Balenie má 50 ml a za cenu 1,49 Eur je to rozhodne skvelá kúpa. Navyše má malé balenie, ktoré sa zmestí do kabelky a v prípade potreby sa môže opakovane aplikovať.

A čo vy? Aký je váš súčasný naj produkt proti poteniu? Máte radi guličkové deodoranty?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára