pondelok 23. marca 2015

Balea Cabana Dream

Ahojte!

Včera sme mali celkom pekné počasie a ani dneska to nevyzeralo vonku zle. Pomaly začneme odkladať zimné oblečenie a konečne sa môžeme začať tešiť na jar a neskôr leto. S pribúdajúcimi krásnymi slnečnými dňami sa zlepšuje aj moja nálada.

A keďže tu už máme jar a onedlho aj leto, v mojej kúpeľni začínajú prevládať výrobky, ktoré mi tieto krásne slnečné dni evokujú. Dneska to teda bude o sprchovom géle z exotickej limitky od Balea, o ktorej som vám písala ešte koncom januára. Pomaličky sa dostávajú jednotlivé kúsky do DM predajní a ja som si zatiaľ ukoristila Balea sprchový gél Cabana Dream.


Ide o sprchový gél s vôňou marakuje a broskyne. Balenie opäť dokonalé, ako vždy pri Balea výrobkoch. Jednoducho letné, exotické, veselé a farebné.


Po jeho otvorení ucítite sviežu vôňu marakuje kombinovanú s broskyňou. Na mňa táto vôňa pôsobí exoticky, sviežo a hneď sa vidím niekde na pláži s pohárom dobrého miešaného drinku v ruke.


Samotný sprchový gél je fialovej farby. Je redšej konzistencie, takže ako je aj vidieť na obrázku, rýchlo steká. Na pokožku sa nanáša ľahko, pení stredne a po umytí je pokožka príjemne voňavá a svieža. Je pravda, že tá vôňa celkom rýchlo vyprchá, ale mne to nevadí.


Ja som s Balea sprchovými gélmi veľmi spokojná a tento nie je výnimkou. Krásny obal, exotická vôňa a veľmi priaznivá cena - 0,99 Eur za 300 ml - jednoducho paráda. Okrem toho teraz do konca marca prebieha v DM akcia na Balea sprchové gély 2+1 zdarma.

Okrem sprchového gélu zoženiete s rovnakou vôňou aj telové mlieko a deosprej.

Myslím si, že táto limitka od Balea je veľmi vydarená a ešte po nejakých kúskoch určite siahnem. A dúfam, že sa rýchlo nerozpredá a chvíľu v sortimente pobudne.

A čo vy? Zaujala vás táto limitka? Máte radi Balea sprchové gély?







  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára