sobota 28. februára 2015

Je lacné aj dobré? III

Ahojte!

Dlho sme tu nemali článok o výrobkoch, ktorých cena nie je závratná a peňaženka pri nich neutrpí veľké straty, ale súčasne sú to výrobky, s ktorými som veľmi spokojná.


Cien odlakovať na nechty bez acetónu
Pre mnohých veľmi známy výrobok. Dá sa zohnať bežne v Lidli a jeho cena je okolo 1,50 Eur. Veľmi sa mi páči spôsob jeho dávkovania cez pumpičku. Vďaka tomu si môžem sama regulovať, koľko produktu potrebujem a nepodarí sa mi ho preliať viac, ako v prípade obyčajných odlakovačov bez tejto pumpičky. Čo sa týka parfemácie, tak nie je to žiaden zázrak, podľa mňa smrdí ako všetky ostatné odlakovače. Odlakuje nechty v pohode, samozrejme s trblietkami má problémy, ale to asi každý odlakovač. Ja som s ním spokojná a môžem ho len odporučiť.


Balea tekuté mydlo jahoda
To, že som veľkým milovníkom Balea, asi nemusím spomínať. V poslednom čase už nekupujem iné tekuté mydlá než Balea, sem tam Alverde. Toto mydlo neskutočne krásne jahodovo vonia. A táto jahodová vôňa v spojení s hydratačnými zložkami zachová pokožku rúk v prirodzenej rovnováhe. Ruky sú umyté, voňavé a hydratované. Navyše balenie je rozkošné. Cena za 500 ml balenie je okolo 1,40 Eur.


Ebelin vlhčené obrúsky na čistenie tváre a rúk s aloe vera 150 ks
Tento výrobok je pre mňa perfektným pomocníkom. Sú bez alkoholu a farbív. V Rakúsku sa dajú zohnať za 1,50 Eur, tak snáď u nás sa do tých 2 Eur vojdeme. Sú úplne super. Používam ich každý deň ráno pri líčení. Keďže som si zvykla nanášať make up prstami, tak sú super pomocníkom, ako sa zbaviť jeho zvyškov. Okrem toho, dá sa nimi odlíčiť aj tvár, samozrejme okrem očí. Keď si zrátam, že odličovacie obrúsky, kde ich je max. 25 ks stoja okolo 1 - 1,50 Eur, tak toto balenie sa rozhodne oplatí viac. 


Ebelin bavlnené vatové tyčinky 200 ks
Prvé, čo ma zaujalo na tomto výrobku, je jeho obal. Ten je tak neskutočne rozkošný, že som jednoducho neodolala. Okrem toho po spotrebovaní vatových tyčiniek mám s ním už aj plány. Bude slúžiť ako box na moje rúže. Ale späť k vatovým tyčinkám. Je mi jasné, že sa dá zakúpiť aj ich lacnejšie balenie, ale pre mňa sú tieto jednoznačne naj. Pri niektorých lacnejších sa mi stávalo, že tá vata na tej paličke bola zle namotaná a vata sa jednoducho od paličky oddelila. Tieto sú namotané super, ešte ani raz sa mi nestalo, že by sa vata oddelila. Takže krásny obal a dobrý výrobok, ktorý môžem len odporučiť. Cena je okolo 1 Eura.


Balea Young čistiaca pleťová voda
Túto pleťovú vodu som používala v období, keď bola moja pleť relatívne v pohode. Je určená na čistenie zmiešanej pleti do hĺbky. Jemné zloženie s extraktom zo sladkého drievka pôsobí upokojujúco a pantenol chráni pred vysušovaním. Čo sa mi na tejto pleťovej vode páči je, že krásne citrusovo vonia a dokáže nádherne dočistiť pleť. Ja odstraňujem z pleti make up najskôr micelárnou vodou a následne používam túto čistiacu pleťovú vodu na dočistenie. Na vatovom tampóniku je krásne vidieť ešte zvyšky nečistôt z pleti, ktoré na nej ostali. Po jej použití pôsobí pleť osviežene, vyčistene a je pripravená na ďalšiu starostlivosť. Má objem 200 ml a cena je okolo 2 Eur. Niekomu by mohla vadiť jej výrazná vôňa a to, že obsahuje alkohol. Dokonca som čítala, že niektorým pleť vysušovala. Mne však nespôsobuje na pleti žiadne problémy a som s ňou spokojná.

A čo vy? Používate niektorý z týchto produktov? Ako ste s ním spokojní?  








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára