utorok 24. februára 2015

Yves Rocher telové mlieko Zelený čaj

Ahojte!

Dneska tu mám pre vás recenziu na posledný z výrobkov, ktoré mi zaslali z Yves Rocher na testovanie. Tentokrát to bude telové mlieko Zelený čaj z radu Un Matin au Jardin.   

Ešte som myslím nemala žiaden výrobok, ktorý by obsahoval zelený čaj, preto som sa potešila, že vyskúšam niečo nové. Všeobecne môžem povedať, že som závislá na zelenom čaji. Ráno bez šálky tohto skvelého nápoja si už neviem predstaviť. Ale zelený čaj v kozmetike? To je už niečo iné :-)


Na obale výrobca uvádza :
- telové mlieko obsahuje mandľový olej a bambucké maslo
- viac ako 97 % prírodných zložiek
- bez farbív a parabénov


Čo sa týka balenia, tak ide o priehľadný plast jemne zelenej farby so strieborným uzáverom, na ktorom sa nachádza logo Yves Rocher. Uzáver sa otvára v pohode, nezlámete si na ňom nechty. Veľmi sa mi páči obrázok s označením výrobku. Celkovo mi balenie príde jarné a svieže.


Samotné telové mlieko má bielu farbu a má veľmi prenikavú vôňu. Ide o sviežu vôňu zeleného čaju v spojení s jemnými tónmi citróna, bergamotu, pomaranča a cédra. Konzistencia je gélovokrémová a keď chcem dostať mliečko z balenia, musím obal trošku postláčať. Keďže má gélovokrémové zloženie, veľmi ľahko sa po pokožke kĺže a ľahko sa do nej vmasíruje. Na pokožke zanecháva jemný film, ktorý sa po chvíli vytratí a pokožka je prevoňaná, vláčna a jemná na dotyk. Tá vôňa je na pokožke intenzívna, avšak pomaličky sa vytráca. Pokiaľ však máte suchú pokožku alebo vám nevyhovujú intenzívne vône výrobkov, toto telové mlieko asi nebude pre vás. Ak ale vyhľadávate citrusové vône a nepotrebujete extra dávku hydratácie, toto telové mlieko je produkt, ktorý určite stojí za vaše povšimnutie. 
Zloženie

Pre mňa to bude ideálne telové mlieko na jar a hlavne v lete, kedy po horúcej letnej noci bude ráno tým pravým osviežením a takéto citrusové vône sa do letných dní jednoznačne hodia.

Okrem telového mlieka s vôňou Zeleného čaju sa dá zohnať aj toaletná voda a sprchový gél. Cena telového mlieka je 7,60 Eur za 200 ml, ale dá sa zohnať aj v akcii, na internete je aktuálne jeho cena 5,50 Eur. V predaji od 23. januára 2015.

Okrem Zeleného čaju kolekcia Un Matin au Jardin obsahuje aj ďalšie vône : orgován, ruža, citrusové kvety, konvalinka a čerešňový kvet.

Chcem sa ešte poďakovať Yves Rocher za poskytnutie výrobkov na testovanie.

A čo vy? Máte radi zelený čaj? A čo zelený čaj a kozmetika?




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára