sobota 8. novembra 2014

Aký bol môj október?

 


Ahojte!

Dneska som sa rozhodla napísať súhrnný článok o minulom mesiaci, o tom čo som zažila, videla, kúpila, atď. Septembrový príspevok mal síce smutnejší koniec, ale i o tom je život. Prináša aj také chvíle. Zato tento mesiac bol fajn, najmä jeho koniec vďaka DM, ale nepredbiehajme.

Jesenný výlet

Keďže sme sa doma už dlhšie bavili, že by sme na jeseň chceli ísť niekam na predĺžený víkend a naši videli, že vzhľadom na situáciu nutne potrebujem zmenu a niekam aspoň na víkend vypadnúť, zbalili sme ešte začiatkom októbra tašky, nasadli do auta a vyrazili smer Pieniny. V tejto časti Slovenska sme ešte nikdy neboli. Ubytovaní sme boli v penzióne Daniella v obci Veľký Lipník. A vybrali sme si výborne! Nové, krásne zariadené izby, perfektná strava, milí personál, jednoducho miesto, kde sa určite každý rád vráti. Maximálna spokojnosť. Počas 4 dní v Pieninách sme navštívili rôzne miesta. 
Červený Kláštor s možnosťou plavby na pltiach, avšak vzhľadom na počasie sme na plte nakoniec nešli. 

Hrad v Starej Ľubovni + skanzen boli super zážitkami. Prenesú vás do dôb dávno či nedávno minulých. Hrad je po rekonštrukcii, najmä čo sa týka expozícii a musím sa priznať, že sa nám veľmi páčil. Okrem toho zvieracie osadenstvo v skanzene je príjemným spestrením.



Skanzen

Skanzen

Sobotu sme vyrazili smer Nový Targ. Chceli sme nakúpiť vence na sviatok všetkých svätých. Mali tam výber zo všetkého, ale celkovo ceny dosť vysoké, oplatili sa hádam len ich krovky a spomínané vence. Myslím si, že ich zlaté časy sú už preč.

Nový Targ

A z Nového Targu sme sa vydali smer Morskie oko. Takže po druhýkrát som sa ocitla tento rok na tom istom mieste. Počasie opäť nevyšlo, ale aspoň tentoraz nepršalo. Čo ma však sklamalo bolo, že už okolo 10:00 bolo parkovisko beznádejne plné a my sme sa museli trepať na Morskie oko peši až z Lysej Poľany.

Morskie oko
Morskie oko

V nedeľu nám neostalo nič iné, iba sa po raňajkách zbaliť a vyraziť domov. Keďže sa konečne vyčasilo, rozhodli sme sa ešte v týchto končinách chvíľu pobudnúť a vyrazili sme smer Belianska jaskyňa. A samozrejme ako vždy, keď sa človek na niečo teší, čakalo nás tam zistenie, že je zavretá, super! Tak smer Bachledova dolina, kde je bob, nech sa aspoň zveziem. No ale to by ho museli mať namontovaný! Keďže sa už chystajú na zimnú sezónu, všetky kvázi letné atrakcie už boli zrušené. Tak sme sa nakoniec vybrali do Tatier na Popradské pleso. Keď pozorujete z auta tie zničené lesy a holé pláne, až vám srdce puká. Príroda vie byť niekedy naozaj krutá.


Popradské pleso

Tento výlet mi opäť potvrdil, že na Slovensku máme kopec krásnych miest, ktoré treba navštíviť a je ešte stále veľa miest na spoznávanie a objavovanie.

V polovici mesiaca som sa zúčastnila na Módnej show. Na treťom ročníku sa predstavili módne návrhárky Veronka Hložníková, Jana Rychtáriková - JILLO, módne značka Dugo, Galleri, Spacy Glam a Diamonds International Corporation. Všetky modely boli veľmi zaujímavé a ak sa mám priznať, brala by som všetky. Najmä ma veľmi pozitívne prekvapila značka Spacy Glam, o ktorej som doteraz nepočula.

Nákupy

Musím sa priznať, že tento mesiac som sa akosi rozšupla a celkom dosť aj nakupovala. Pár kúskov som nevyhnutne potrebovala a pri iných som si jednoducho urobila radosť.


Začiatkom mesiaca som sa po dlhšej dobe dostala do DM a pokúpila zopár vecí, na ktoré som mala zálusk. Inak celý mesiac bola za body zľava - 25% na zn. Alnatura, tak som si pár výrobkov dokúpila, najmä konečne mám javorový sirup.


A po čase som opäť zavítala do DM. Celkovo celý mesiac som zháňala kokosový olej od Alnatury, lebo som naň čítala pozitívnu recenziu, tak som ho chcela vyskúšať. A keď sa mi to nepodarilo, písala som DM na ich FB a dozvedela sa, že ho budem u nás hľadať márne, nakoľko u nás sa nepredáva. Takže moja posledná nádej je Rakúsko. Inak z DM nikdy neodídem naprázdno a veľmi sa mi páčila akcia za 10b nákupná taška, tých nikdy nie je dosť.

Po čase som si rozšírila aj zbierku mojich topánok. Kupovala som ich v Altero v akcii a sú podľa mňa super.

Tieto stáli neskutočné 3 Eurá :-)

Keďže sa mi pokazila prechodná koženková bunda, neostalo mi nič iné, len si zaobstarať novú. Nakoniec som si vybrala tento kabátik v Kare. Ide o kombináciu umelej kožušiny s kožou.


A v Kik som neodolala tejto tabuľke. Zbožňujem sovičky  a veľmi sa mi to páčilo. A za 0,50 Eur nie je o čom :-) Žabku si zobrala sestra.

Ebay

Dorazili mi aj nejaké úlovky z ebay.


Objednala som si svoj prvý ázijský BB cream. Stál 4,20 Eur a celkom rýchlo aj dorazil, asi tak do 2 týždňov. Všetko bolo super zabalené v krabičke a bublinkovej fólii a ako bonus boli vzorky. Ide o Holika Holika Petit BB 30ml Clearing a kupovala som ho tu. Zatiaľ ho ešte len testujem, potom bude aj článok.


Ďalej tu mám set náhrdelník a náušnice. Podarilo sa mi to vydražiť za 0,82 Eur. Trošku sa náušnice líšia od tých na obrázku, ale inak som spokojná. Kupovala som tu.



Do tretice tu mám náhrdelník vydražený za 0,54 Eur. Prišiel do 2 týždňov, len jeden kamienok je zle prilepený, inak je v pohode. Kúpila som ho tu.

A ako sa hovorí, že kto nemá šťastie v láske, ten má šťastie v hre, tak sa mi podarilo vyhrať aj v dvoch giveaway.
Vyhrala som u Miriam - http://mimslady.blogspot.sk/
Vyhrala som u Kláry - http://www.mujsvetkosmetiky.blogspot.cz/

Testovanie


 O tomto  Balea deospreji ste sa už mohli dočítať tu. Je skvelý a som s ním veľmi spokojná.


Ziaja mi zaslala novú radu výrobkov určených na problematickú pleť, čo sa presne hodí na moju pleť. Už poctivo testujem, takže určite sa môžete tešiť na článok.


Okrem toho sa mi podarilo získať na testovanie DM skauta a to konkrétne výrobok od Weledy a DM mi opäť zaslala zaujímavý výrobok na testovanie, konkrétne mlieko na nohy do kúpeľa od Balea. Článok chystám už čoskoro. 

A na záver to najlepšie a to najkrajší víkend v spoločnosti skvelých ľudí - DM blog event. O tomto krásnom zážitku som vám už písala samostatný článok. Už sa veľmi teším  na profi foto od Zuzky, ktoré vám hneď hodím na blog.

Celá partia pokope
Tak môj október mal ten naj koniec, aký som si mohla želať. Krásne zážitky, nový ľudia, nákupy a kopec ďalšieho, to všetko patrí do tohto mesiaca.

Dúfam, že článok vzhľadom k jeho dĺžke vás nenudil a dokázali ste sa dostať až na jeho záver :-)

A čo vy? Aký bol váš október?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára