piatok 4. júla 2014

Letné nechtíky s Astor

Ahojte!

Nastal dlho očakávaný čas prázdnin, pre niekoho čas odpočinku a leňošenia a pre iných čas, kedy všetko beží v zabehnutých koľajach a môžeme sa tešiť akurát tak na zaslúženú dovolenku. Všetkým školopovinným tíško závidím tie voľné dni, ktoré majú pred sebou, ale súčasne sa teším na dovolenku niekedy koncom augusta, dúfam, že to vyjde.
Už dlhšie sme tu nemali lakovací článok, nakoľko moje nechtíky začali štrajkovať. Nikdy som s nimi nemala taký problém, ako v poslednom čase. Strašne sa mi lámali ale takým spôsobom, že až do mäsa. Brrr!!! Našťastie už sa dali dokopy a ja vám môžem predstaviť dva úžasné produkty od Astor, ktoré patria k ich nedávnym novinkám.


  Astor Pro Manicure 5in1 Base Coat
Ako prvú vám chcem predstaviť kompletnú podkladovú starostlivosť 5v1 s označením 001 Give Me All Ide o priehľadný lak v peknom sklenom balení, ktorý však v sebe skrýva viacero vlastností. Poskytuje kompletnú profesionálnu nechtovú starostlivosť, posilňuje nechty pred lámaním, štiepením a drobným olamovaním. Obsahuje aktívne látky a formule s vitamínmi A, C, E.


Ako vidieť na obrázku, lak má väčší a plochý štetček, ktorý je dokonalý pre moje nechty a stačia dva ťahy a je nalakované. Úžasne kopíruje tvar mojich nechtov. Lak na nechtoch rýchlo schne a zanechá ich krásne hladné, rozžiarené, posilnené. Jeho výhodou je, že sa dá použiť samostatne alebo ako podkladová vrstva. Musím sa priznať, že ja som ho použila práve ako podkladovú vrstvu spolu s ďalším Astor lakom a ten sa mi potom super odlakovával. Objem je až 12 ml a jeho cena sa pohybuje od 2 Eurá vyššie. 

Astor Fashion Studio lak na nechty
Medzi ďalšie Astor novinky patrí aj kolekcia lakov na nechty s názvom Tribal Collection, ktorá obsahuje 17 krásnych letných odtieňov. Bližšie zoznam odtieňov nájdete tu. .Celkovo by teda v rámci lakov Astor Fashion Studio malo byť dostupných 28 odtieňov a myslím si, že z tejto širokej škály si vyberie každý.

Ja mám konkrétne odtieň 286 Gana Purple a som z neho nadšená. Ide o krásnu fialovú letnú farbu, ktorá na nechtoch vyzerá ako fialová s kvapkou ružovej.   


Samotný lak sa nachádza v sklenej fľaštičke s objemom 6 ml. Lak má tenší a dlhší štetček ako je u predchádzajúceho laku a preto sa mi nechty so začiatku trošičku horšie lakovali, najmä pri okrajoch. Ale ide len o zvyk. Na plné krytie sú potrebné dve vrstvy. Lak schne o niečo dlhšie ako ten predchádzajúci. Lak dodáva nechtom krásnu sýtu farbu, ktorá skutočne dlho vydrží. Vďaka nej som mala super hladké a neuveriteľne lesklé nechty. Malo by ísť o dlhotrvajúci lak a v spojení s predchádzajúcim lakom ako lakom podkladovým mi táto dvojka vydržala 5 dní s tým, že sa mi pomaly začínali odlupovať špičky. Odlakovanie bola hračka, žiaden problém. Cena tohto laku sa pohybuje okolo 2 Eur.

Takto vyzerá lak po 5 dňoch
S oboma lakmi od Astor som veľmi spokojná a milo ma prekvapili. Majú skvelú výdrž, farbu, ľahko sa dali odlakovať. Cena je podľa mňa veľmi priaznivá a rozmýšľam, že pri najbližšej návšteve drogérie si zadovážim ďalšie odtiene z rady Fashion Studio.

A čo vy? Aké sú vaše letné obľúbené laky a ich farby? 






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára