streda 4. júna 2014

MUA rúž odtieň 7

Ahojte!

V poslednom čase sa mi veľmi páči modročervená kombinácia oblečenia a k tomu v rámci líčenia siaham po úžasnom rúže od Make Up Academy (MUA) a to v odtieni 7 zo základnej čiernej rady. A aký je?


Rúž je zabalený v priesvitnej fólii. Po jej odstránení sa dostanete k samotnému rúžu a nemusíte sa báť, že ho niekto predtým už skúšal. Balenie týchto rúžov je veľmi praktické. Na spodnej strane sa nachádza časť, ktorá sa dá odšrúbovať a aj v nej nájdete časť produktu. Okrem toho vidíte na spodnej časti aj samotný odtieň a ja mám tieto rúže uskladnené tak, že ich mám otočené práve touto časťou nahor a hneď viem, o ktorý odtieň ide. Na obale je ešte strieborným vytlačený názov MUA a samotný odtieň je uvedený na bielej nálepke na uzávere.  
Tento rúž je zo základnej čiernej rady a v odtieni 7. Jeho hmotnosť je 3,8 g. Nemá nejakú špecifickú vôňu. Farba sa mi veľmi ťažko popisuje. Jemná červenoružová farba s kvapkou korálovej a obsahuje drobné strieborné trblietky. Rúž je hydratačný a ľahko sa nanáša na pery. Zaujímavá je jeho výdrž. Tá je u mňa aj 2 hodiny, pretože rúž sa pomaly z pier vytráca,  trblietky dlho nevydržia, ale samotná farba akoby sa do pier vsiakla až nakoniec zmizne bez toho, aby vám zanechal nejaké čiary alebo kontúrku. Nezalieza do vrások, je jednoducho skvelý.


Ja som ho kupovala priamo zo stránky http://www.muastore.co.uk/lips/lipstick, ale MUA má už aj svoje zastúpenie v Čechách, poprípade sa dá zohnať na e-shopoch, alebo ho možno nájdete aj v obchodoch Pepco. Jeho cena je na oficiálnej stránke £1.00 a za tú cenu je to skvelý výrobok a som s ním veľmi spokojná.

A čo vy? Máte nejaký obľúbený rúž od MUA?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára