piatok 20. júna 2014

Dnešné novinky a tip na kultúrne vyžitie

Ahojte!

Konečne tu máme piatok a huráááááá, víkend je pred nami. Dnešok bol celkom hektický, ale zároveň aj príjemný.
Dneska ma čakal doma úžasný balíček od DM na testovanie. Skutočne ide o nádielku letných noviniek a už sa na ne veľmi teším.


Moje kroky dneska smerovali aj do Lidla a tam ma čakalo prekvapenie. Neviem, či to je len u nás v Trenčíne, ale mali tam kopec produktov v zľave a celkom aj ľutujem, že som pri pár veciach zaváhala. Nakoniec som si okrem vecí do domácnosti odniesla Cien lak na vlasy za 1,49 Eur (počula som naň chválu, tak uvidíme) a dve krásne tričká s dlhým rukávom za neskutočných 2,99 Eur. 


Začala som testovať laky od Astoru z úžasného balíčka, tak uvidíme, ako obstoja :-)


A na záver mám pre vás tip na úžasný filmový festival, ktorý začína zajtra a ja sa ho po dlhšom čase opäť zúčastním. Ide o veľmi známy Artfilmfest a už sa naň veľmi teším, filmy mám ako tak vybrané, takže na obed rýchlo bežím po cinepass a večer hneď na prvý film. Festival  začína teda v sobotu 21. júna a potrvá do piatka 27. júna 2014 v Trenčianskych Tepliciach a Trenčíne. Na festivalové plátna sa dostane 132 filmov zo 49 krajín, vrátane tých, ktoré získali ocenenia na najznámejších zahraničných festivaloch v Berlíne,  Benátkach, Rotterdame, San Sebastiane či Sundance. 


Filmy sú rozdelené do viacerých sekcií a moja najobľúbenejšia je Prísľuby z východu.Okrem toho festival ponúka aj bohatý sprievodný program, z ktorého si každý nájde to svoje. Tento rok cenu Hercova misia získajú jeden z najuznávanejších českých hercov Ivan Trojan a na záver festivalu, v piatok 27. júna o 15.30 hodine legendárna talianska diva Claudia Cardinale. Takže na najbližších sedem dní mám o program postarané a tíško závidím všetkým, ktorí nemusia chodiť do práce a môžu si tento festival naplno vychutnať.

A čo vy? Aký máte program na víkend?



 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára