piatok 25. apríla 2014

Miss Sporty lak na nechty s metalickým efektom

Ahojte!

Dneska si dáme recenziu na úžasný lak na nechty od Miss Sporty s metalickým efektom v odtieni 030, ktorý nájdete tu. Tento lak som videla vo videu u mojej obľúbenej youtuberky LU a bola to láska na prvý pohľad. Viem, že tento druh efektov bol hitom dávnejšie, ale mne sa to veľmi páči a rada to nosím. 


Balenie laku je typické pre Miss Sporty, mne osobne sa veľmi páči. Objem balenia je 7 ml, síce menšie balenie, ale mne aj tak dlho vydrží.
 
 

 Lak má perfektný štetček, je hrubší a ploský, ale i napriek tomu sa s ním veľmi dobre pracuje. Nemám rada laky, ktoré kryjú vo dvoch prípadne viacerých vrstvách. A to je jediný kameň úrazu tohto laku. Na fotkách mám dve vrstvy a ešte jedna by sa kľudne zišla. Je to pre mňa jediné mínus, ale prepáčim mu to, pretože tie nádherné farby, ktoré vznikajú metalickým efektom, sú neskutočné.



Čo sa týka samotného metalického efektu, tak odtieň 030 je zelený a prechádza do fialovej. Ako meníte sklon nechtu, tak sa mení i samotná farba. Tá fialová je neskutočne krásna.
Lak rýchlo schne, dobre sa vrství. Výdrž laku je 4 dni bez použitia nadlaku. Čo sa týka odlakovania, tak to je úplne v poriadku. Nie je potrebné použiť špeciálnu metódu.



Ja som s lakom veľmi spokojná. Dá sa zakúpiť v ďalších dvoch odtieňoch. Cena je okolo 1,79 Eur. Síce ma sklamalo jeho krytie, ale výsledný metalický efekt tento nedostatok potlačil do úzadia. 

A čo vy? Vlastníte lak s metalickým efektom? Páči sa vám metalický efekt?    

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára