sobota 28. decembra 2013

Moje naj darčeky

Ahojte!

Štedrý deň je už za nami, ten čas tak rýchlo letí. Dúfam, že ste si našli darčeky, ktoré vás potešili a že ste strávili príjemný večer v kruhu svojich najbližších. Dneska by som vám chcela ukázať zopár z darčekov, ktoré mi urobili nesmiernu radosť a jeden, ktorý považujem za veľmi zaujímavý a nevšedný.

Na vrchole tohtoročného vianočného whislistu bol u mňa jednoznačne župan. Už dlhšie som si chcela nejaký kúpiť, ale nič sa mi v obchodoch nepáčilo. Preto mi spravila nesmiernu radosť moja sestrička, keď som si otvorila darček od nej. Vykuklo z neho na mňa niečo huňaté, ružové a veľmi príjemné na dotyk. Áno, bol to župan. Je z Tesca od F&F a je neskutočne úžasný. Nachádza sa na ňom potlač z hviezdičiek, má kapucu a veľmi príjemne hneď zahreje.
Čo sa týka knižiek, tak ako už niekoľký rok po sebe, opäť som dostala novinku od Dominika Dána. Tentoraz ide o knihu s názvom Básnik. Tohto autora mám rada od jeho úplných začiatkov, som fanúšik jeho knižiek a čítala som snáď skoro všetky. Jeho žáner sa mi veľmi páči a vždy ma pútavý dej až do konca. Jedna vec mi však v poslednom čase trochu v niektorých jeho knižkách vadí a to, keď sa v nich vracia k deju z niektorej z predchádzajúcich kníh a keďže človek časom zabudne, čo čítal už dávnejšie, pôsobí to na mňa trošku rušivo. Mám rada knižky, ktoré v sebe obsahujú dej od začiatku do konca. Ale i napriek tomu patrí medzi mojich obľúbených autorov.
Čo sa týka kozmetiky, tak tej tento rok nebolo veľa, nakoľko mám poriadne zásoby, ale predsa len sa niečo nájde. Konkrétne som dostala od Avonu bázu pod očné tiene. Čítala som na ňu len samú chválu, tak som veľmi rada, že ju môžem vyskúšať. Potom vám určite napíšem recenziu. A ďalšími kozmetickými novinkami u mňa doma sú aj produkty od Himalaye a to konkrétne 3 balzámy. Keď som na ne videla akciu na Telekom Benefit neodolala som a musela som poradiť Ježiškovi, čo by sa mi ešte páčilo. Ešte som ich neskúšala, ale tiež sa o nich dočkáte recenzie.Mám jeden vyživujúci a dva s kakaovým maslom.
Bližšie podrobnosti o tejto a podobných akciách nájdete na  stránke :  http://www.telekom.sk/benefit/

A na záver vám chcem ukázať niečo nezvyčajné, čo som doteraz ešte nikdy nevidela a veľmi sa mi tento darček páči z hľadiska originality. Ide o magickú plazmu guľa a na internete som sa dopátrala k týmto info o nej :
Plazma gule je jedna z vecí, na ktoré jednoducho nedokážete prestať siahať!
Plazmové gule náhodne vynašiel Nikola Tesca počas pokusov s vysokofrekvenčnými prúdmi. Neskôr boli modernizované, dostali svoj súčasný názov a vy si ich kúzlo môžete užívať bezpečne z prostredia domova.
Guľu stačí umiestniť na váš stôl, zapnúť a akonáhle sa prstom dotknete povrchu gule, vystrelí týmto smerom svetelný lúč, ktorý bude pohyb vášho prsta po povrchu gule nasledovať.
Plazma guľa je veľmi zábavný interaktívny darček pre milovníkov vedy. A vlastne aj pre všetkých, ktorí si doteraz radi nemali!

• Reaguje na dotyk
• Napájanie: zo elektrickej siete (230V, spotreba 8 W)
• Materiál: sklo, plast
• Rozmery: výška 20 cm 


Podľa mňa je to veľmi zaujímavý darček a pokiaľ chcete niekoho obdarovať niečím nezvyčajným, myslím, že je táto magická plazma zaujímavý tip. Plazmu v akcii uvidíte na nasledujúcom videu :   
 http://www.youtube.com/watch?v=fM-pk8iQhik

Nižšie pridávam aj svoju foto tejto plazmy :



 A čo vy?Aký darček vám urobil najväčšiu radosť?Dostali ste niečo nezvyčajné?



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára