streda 15. marca 2023

Ako som sa zamilovala do The Ritual of Ayurveda od Rituals

 

RITUALS THE RITUAL OF AYURVEDA Darčeková kazeta

Značku Rituals vám určite nemusím predstavovať. Jej začiatky sa spájajú s rokom 2000 a bola prvou značkou na svete, ktorá uviedla na trh kombináciu luxusnej domácej a telovej kozmetiky inšpirovanej autentickými východnými rituálmi ako rituál z parných kúpeľov hammam alebo vítanie kvetov sakury v Japonsku. 

Mne sa táto značka spája predovšetkým so sprchovacími penami, ktorými sa preslávila a ja som čakala iba na okamih, kým sa dostanem do ich predajne a všetky vône si vyskúšam. Už dopredu som tušila, že mojím favoritom bude Sakura, no objavila som tam vôňu, ktorá ju prekonala na plnej čiare a je ňou kolekcia The Ritual of Ayurveda. Na skúšku som si kúpila veľký difúzer, lebo v tom období som hľadala produkt na prevoňanie domácnosti a odvtedy je to úplná láska a každý, kto je u nás na návšteve sa pýta, čo to tak krásne vonia. Po vynikajúcej skúsenosti s difúzerom ma lákalo vyskúšať aj priamo kozmetiku a keď som na Elnine objavila darčekovú sadu viacerých produktov, rozhodla som sa ich otestovať. 



Darčeková sada s cestovnými baleniami výrobkov má veľkú výhodu, pretože v nej nájdete miniatúry, vďaka ktorým si môžete produkty otestovať a zistiť, či vám vyhovujú a kúpite si ich následne v plnom balení a súčasne ich môžete vďaka ich malému baleniu zobrať so sebou do lietadla a tým ušetriť aj na batožine. Darčeková sada The Ritual of Ayuverda obsahuje šampón, sprchovaciu penu, telový krém, suchý olej a kozmetickú tašku.



A čím je táto kolekcia charakteristická? The Ritual of Ayuverda predstavuje staroveké umenie múdreho života. Princípom ajurvédy je vyvážený život a táto kolekcia značky Rituals bola navrhnutá tak, aby podporovala túto filozofiu  a ponúkla kolekciu luxusných výrobkov, ktoré pomáhajú dosiahnuť rovnováhu tela, mysle a duše. V zložení tejto kolekcie nájdete rafinovanú vôňu indickej ruže a sladké mandle. Táto vôňa nie je príliš vtieravá, ťažká, je primerane intenzívna a dodáva pocit dokonalej harmónie.



Ako prvý tu máme produkt, ktorý neskutočne zbožňujem a tým je sprchovacia pena. Nie je nič lepšie, ako keď si po náročnom dni doprajete sprchu s penou ľahučkou ako vánok, vôňou totálne upokojujúcou a pokožkou nádherne prevoňanou, pričom táto vôňa na nej zotrvá pár hodín.



Je veľká škoda, že tento typ produktu sa postupne z drogérii vytratil a preto ma veľmi teší, že práve v ponuke značky Rituals ich stále nájdem. To sprchovanie má hneď iný rozmer, je to príjemné, jemné na pokožke a hlavne tá vôňa vám na pokožke krásne drží a vytráca sa iba postupne. Toto je môj jednoznačný favorit!



Šampón z tejto kolekcie je určený na výživu a objem vlasov. Obsahuje pšeničné proteíny, semienka chia na ochranu a zväčšenie objemu vlasov, výťažok z ryže a oleja z makadamových semienok, ktoré pomáhajú obnoviť rovnováhu vlhkosti vlasov a vlasy posilňujú. Je vhodný na každodenné použitie a na všetky typy vlasov.



Šampón má mliečnu gélovitú konzistenciu, krásnu vôňu a ľahko sa na vlasy aplikuje. Dobre pení, vlasy nezaťažuje, nevysušuje, neurýchľuje ich mastenie a nedráždi pokožku hlavy. Je veľmi príjemný, dodáva krásny objem, lesk, výživu a bonusom sú krásne prevoňané vlasy ešte aj ďalší deň po umytí. K dokonalosti v rámci starostlivosti o vlasy mi chýba v tejto sade kondicionér, aby sa trošku ľahšie vlasy rozčesávali.



 

Keď už sme osprchovaní a máme umyté vlasy, na rad prichádza telový krém. Je bielej farby a má jemne našľahanú krémovú konzistenciu, ktorá sa ľahko na pokožku aplikuje. 



Do pokožky sa krásne vstrebáva bez zanechania mastného pocitu, zanecháva ju jemnú, hebkú, hydratovanú a krásne prevoňanú. Ak nemáte radi na tele mastné produkty, toto bude váš favorit. Je to presne ten typ produktu, ktorý si nanesiete po sprche na telo a hneď môžete vhupsnúť do pyžama.




Ak ale máte radšej produkty, ktoré sú vyživnejšie, olejovejšie a okrem hydratácie vašej pokožke dodajú aj jemný lesk, vašim favoritom bude suchý olej na telo a vlasy. 



Je priehľadný, má tekutejšiu olejovú konzistenciu a po pokožke krásne kĺže. Stačí pár krúživých pohybov a pekne do pokožky vsiakne, pričom nezanecháva mastný, ťažký ani ulepený film, pokožku krásne vyživý, prevonia a dodá jej krásny a žiarivý lesk. Na jedno použitie vám stačí naozaj máličko, takže vám samotný produkt dlho vydrží. Jeho veľkou výhodou je, že sa dá použiť takmer na celé telo, ale ja neobľubujem použitie olejov do vlasov, takže som zostala iba pri pokožke a tej teda veľmi vyhovuje.




Súčasťou tejto darčekovej sady je aj kozmetická taštička, ale ja by som ju označila skôr ako vrecúško. Je z príjemného plyšového materiálu, ktorý sa uzatvára vo vrchnej časti na magnet a takisto je magnet aj v strede, keď si ju preložíte. Super kúsok vhodný na cestovanie, keď si balíte miniatúry, ktoré máte takto pekne pokope.


Kolekcia The Ritual of Ayurveda sa značke Rituals veľmi vydarila a som veľmi rada, že som tieto produkty objavila a vyskúšala. Difúzer sa stal stáolicou nielen v našej domácnosti, ale aj v domácnosti našich blízkych a kozmetika ma tiež očarila, všetky produkty nádherne voňajú, pokožke dodajú potrebnú hydratáciu, vlasom objem a tá vôňa je už len čerešničkou. Ak ste ešte neskúšali žiaden produkt od Rituals, rozhodne tak urobte, lebo neviete o čo prichádzate a takáto darčeková sada je aj skvelým darčekovým tipom pre vašich blízkych. 


Akú máte skúsenosť s touto značkou? Ktorá kolekcia je vaša obľúbená? 


 



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára