streda 23. novembra 2022

Aké adventné kalendáre nájdete na Notine?

Adventné kalendáre Notino

Nechcem začať stresovať, ale onedlho tu máme 1. december a s jeho začiatkom je spojená aj veľmi príjemná aktivita v podobe otvárania adventných kalendárov. Tie sú už v predaji v plnom prúde a niektoré veľmi žiadané sú dokonca už aj nedostupné, takže ak si chcete počas decembra robiť radosť s otváraním okienok adventného kalendára, s jeho kúpou by som dlho neváhala. Ja som ešte neni rozhodnutá, či a aký si zadovážim, no poďme sa pozrieť na aktuálnu ponuka kalendárov, ktoré si pre nás pripravili  na Notine.

Advent Calendar DIY Christmas Collection 3


Advent Calendar DIY Christmas Collection 3

Keďže adventný kalendár od značky Essence je beznádejne vypredaný, zatiaľ to zachraňuje jeho sestrička Catrice a viete si zadovážiť kalendár plný nielen dekoratívnej kozmetiky, ale aj výrobkov určených na starostlivosť o pleť. 

Revolution adventný kalendár


Pre milovníkov značky Revolution je tu kalendár nabitý množstvom krásnej dekoratívnej kozmetiky, vďaka ktorému si bude vedieť vyčariť líčenie na každý deň. Tento kalendár ukrýva 12 kozmetických prekvapení, ktoré vám spríjemnia čas do Vianoc.


Nivea Advent Calendar 2022

Každoročnou klasikou je aj kalendár od značky Nivea. Okrem kozmetiky v ňom nájdete aj rôzne doplnky, ktoré sa vám vo vianočnom období rozhodne hodia.

Garnier Skin Naturals adventný kalendár (pre perfektnú pleť)


Pre milovníkov pleťových masiek značka Garnier pripravila nádherný kalendár, ktorý obsahuje 12 masiek a to 9 plátených pre kompletnú starostlivosť o pleť, 2 na očné okolie a 1 hydratačnú masku na pery. Lepšie rozmaznávanie pred Vianocami si neviem predstaviť.

Yves Rocher NOEL adventný kalendár


Dizajnovo krásny kalendár má vo svojej ponuke aj značka Yves Rocher. Tento kalendár obsahuje 24 kozmetických prekvapení z dekoratívky ale aj celotelovej starostlivosti. Je to skvelá príležitosť vyskúšať viacero produktov danej značky a zistiť svojich favoritov.

Mad Beauty Mickey Mouse Jingle All The Way - 12 Day Advent Calendar adventný kalendár

Kto by nemal rád Mickey Mousa? Ak máte jeho fanúšika v rodine, môžete ho potešiť krásnym kalendárom od značky Mad Beauty

Advent Calendar Notino 2022 adventný kalendár 25 days of beauty

Obsahovo najzaujímavejším je pre mňa kalendár od Notina. V 25 okienkach sa nachádza až 26 darčekov zo sveta krásy a starostlivosti o telo. Hodnota všetkých produktov v tomto kalendári je viac ako 488 Eur a jeho cena je 121,80 Eur. Obsahuje množstvo zaujímavých značiek a produktov, ktoré potešia srdce každého kozmetického nadšenca.

Yankee Candle Snow Globe Wonderland Advent Book

Ak chcete potešiť osobu, ktorá nie je kozmetickým nadšencom, určite ju potešíte kalendárom nabitým množstvom krásnych a voňavých sviečok. Adventný kalendár od Yankee Candle obsahuje 24 darčekov, vďaka ktorým si obdarovaný doma vyčarí pocit pokoja a pohody.

Yves Saint Laurent Advent Calendar

  A na záver tu mám špeciálny bonus a splnený sen každého kozmetického nadšenca. Nádherný kalendár od Yves Saint Laurent plný úžasných high end produktov, po ktorom piští srdce každej z nás. Ktovie, možno raz 😏

Celú ponuku adventných kalendárov nájdete na stránke Notina, toto je iba taký môj výcuc a čo ma najviac zaujalo. Aktuálne prebieha na Notine aj Black Friday a práve niektoré z týchto kalendárov viete zohnať aj v super zľave, takže ideálna príležitosť si výhodne nakúpiť pre seba či svojich blízkych.

Ktorý adventný kalendár vás najviac zaujal? Chystáte sa tento rok nejaký kalendár zakúpiť?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára