štvrtok 29. októbra 2020

Spoľahlivý pomocník na odličovanie!

 

Nájsť dobrý odličovač za slušný peniaz sa môže zdať ako náročná úloha, ale našťastie nie je to až taký problém. Už som ich vyskúšala niekoľko a osobne sa mi pri odličovaní očí vždy osvedčili dvojfázové odličovače. A tak som zatúžila vyskúšať opäť niečo nové a z bohatej ponuky na stránke Notina som sa zamerala na značku Garnier. Nakoľko som ich legendárny odličovací kúsok Garnier Essentials Sensitive neskúšala, rozhodla som sa to zmeniť a dať mu šancu. Naozaj je taký skvelý?

 

 

Garnier Essentials Sensitive je upokojujúci odličovač 2 v 1 obohatený o výťažok z rastlín a pro-vitamín B5. Je bez parfumácie, farbív a alkoholu, je vhodný aj pre citlivú pleť a odstraňuje aj vodeodolný make-up.

 

 

Garnier odličovač je balený v priehľadnej plastovej nádobe o objeme 200 ml, vďaka čomu vidíte nielen ako rýchlo vám ubúda, ale aj ako sa obe jeho zložky po pretrepaní dokážu spojiť. Jeho dvojfázové zloženie kombinuje účinnosť olejovej fázy so sviežosťou vodnej fázy na odstránenie make-upu v jednom kroku. Modrá časť odličovača spôsobuje jemné sfarbenie tampónika domodra. Zaujímavosťou je, že po pretrepaní sa obe zložky krásne spoja do seba a v tejto fáza aj chvíľu zotrvajú, nemajú tendenciu sa ihneď po pretrepaní od seba oddeliť. 

 

 

Má klasické vyklápacie viečko a otvor, ktorým vám vytečie na tampónik primerané množstvo produktu, takže ním zbytočne neplytváte.

 

 

Pred použitím je potrebné ho dôkladne pretrepať, následne naniesť na odličovací tampónik a jemnými ťahmi odstraňujete make-up a nečistoty z pleti. Odličuje sa s ním veľmi jednoducho a aj keď v sebe obsahuje olejovú fázu, nezanecháva pleť extrémne mastnú ani ulepenú. Ja si po odlíčení vždy pleť umývam vodou, takže mne jemný olejový film nevadí. Je určený na odlíčenie tváre aj očí, ale ja som si ho prioritne zakúpila hlavne na odličovanie očí, ale ak sa mi nechce použiť viacero produktov pri odlíčení, odličujem si s ním aj pleť.

 

 

Má príjemnú jemnú nevtieravú vôňu, ktorá absolútne nespôsobuje žiadne podráždenie očného okolia. Odličovanie s týmto produktom je jednoducho radosť a právom je chválený. Krásne odlíči očný make-up vrátane vodeodolných kúskov. V očiach neštípe, nepáli, nedráždi ich, absolútne spĺňa všetko čo sľubuje. Je skvelý aj na odlíčenie pleti a hravo si poradí aj s matnými tekutými rúžmi, ktoré sú na odlíčenie problematické. Niet snáď kozmetického kúska, s ktorým by si neporadil a to s ľahkosťou bez zbytočného drhnutia pleti. Očné okolie nevysušuje a pleť je po odlíčení hebká, čistá, jemná a skvele odlíčená.

Ak ste vyskúšanie Garnier Essentials Sensitive odličovača odkladali na neskôr tak ako ja, rozhodne to napravte a kúpte si ho. Za málo peňazí je to veľa muziky a vzhľadom na jeho veľké balenie vám ako odličovač vydrží fakt dlho. V ponuke značky Garnier nájdete aj odličovač určený priamo na oči, ale musím sa priznať, že mne osobne tento univerzálny kúsok vyhovuje viac.


Máte skúsenosť s týmto legendárnym kozmetickým kúskom? Ako ste s ním spokojné? Aký odličovač je váš favorit?

 


 




6 komentárov:

  1. Jeden z nejoblíbenějších produktů na odlíčení

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, je skvelý :-)Odteraz môj must have na odličovanie.

      Odstrániť
  2. Tento produkt jsem teda ještě nezkoušela, ale vypadá fajn. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je skvelý, určite vyskúšaj, nebudeš ľutovať, topka :-)

      Odstrániť
  3. Tento odličovač jsem ještě nezkoušela, ale už se budu muset pomalu začít po nějakém ohlížet, protože mi dochází jeden od Nivei.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť