štvrtok 14. mája 2020

Ziaja JEJU v ružovom šate


Pred niekoľkými mesiacmi značka Ziaja priniesla na trh nový rad Ziaja JEJU, ktorý bol vyvinutý najmä pre mladých aktívnych ľudí, ktorý počas dospievania trpia nedokonalosťami pleti. Medzi mladých ľudí už nepatrím, no nedokonalosti pleti ma trápia stále, ale bola som vzhľadom na môj vek a cieľovku týchto produktov skeptická, či by mi produkty vôbec sadli a tak som im žiaľ nedala šancu, čo odstupom času trošku ľutujem, no nikdy nie je neskoro to dobehnúť 😊 Pôvodne sa na náš trh dostala iba Ziaja JEJU v modrom prevedení, ktorá obsahuje čiernu pleťovú masku, čierny mikropeeling, čierne sprchovacie mydlo, micelárnu vodu, cukrový telový peeling, biely pleťový penový krém SPF  10, pleťové tonikum, mikroexfoliačnú pastu na nedokonalosti pleti a tekutý korektor. Krátko nato sa ale na českých blogoch objavila Ziaja JEJU v ružovom šate s nádherným ružovým obalom a ešte krajším dizajnom, bola to láska na prvý pohľad a po zistení, že tento rad je s vôňou manga, kokosu a papáje bolo rozhodnuté, to musím MAŤ a tak ma veľmi potešilo, že som pár produktov vďaka spolupráci so Ziaja medzi prvými obdržala na testovanie.

Ziaja JEJU Šampón na vlasy a pokožku hlavy

 


Začnem produktom, o ktorom som čítala iba samú chválu a preto bola moja zvedavosť a najmä očakávania veľmi vysoké. Od Ziaja som už vyskúšala viacero produktov, no šampón na vlasy medzi nimi nikdy nebol a tak ide o moju prvú skúsenosť s ich šampónami. Ide o čistiaci a hydratačný šampón, ktorý vlasy jemne umyje a nevysušuje pokožku hlavy. Vďaka obsiahnutým aktívnym látkam z oleja japonskej kamélie, cistusu (jeho výťažok zabraňuje masteniu vlasov) a aktívnych salicylátov z kôry topoľa osikového získajú vlasy správnu hydratáciu, vyhladenie a pocit ľahkosti a sviežosti. Je vhodný aj na denné umývanie vlasov.


Šampón má klasické vyklápacie viečko a po jeho otvorení vás uchváti svieža ovocná vôňa manga, kokosu a papáje a vám zostáva iba dúfať, že táto vôňa po umytí vlasov v nich aj dlho zotrvá, pretože je skvelá.


JEJU šampón má priehľadnú gélovú konzistenciu, ľahko sa na vlhké vlasy nanáša a vytvára bohatú bielu penu. Pri zmývaní vlasov  cítim ako až drhnú, čo je pocit, ktorý mávam často pri čistiacich prírodných šampónoch a je to znak, že sú vlasy dostatočne umyté a zbavené mastnoty a nečistôt. Vlasy sú po osušení krásne lesklé, hladké, nadýchané a majú super objem. Tak pekné vlasy som už dlho nemala a rozhodne moje očakávania šampón splnil! Dokonca s týmto šampónom sa mi doba medzi umytiami vlasov predĺžila o jeden deň, čo je tiež veľmi milé prekvapenie. Žiadne mastenie, lupiny či iný problém sa nevyskytol a aj keď ide iba o šampón, aj rozčesávanie vlasov je celkom v pohode, ale rozhodne by som si k nemu dokúpila aj dvojfázový kondicionér v spreji. A bonusom je krásna vôňa, ktorá našťastie vo vlasoch zotrváva a vy si ju môžete poriadne užiť.

Ziaja JEJU Biele mydlo na tvár 

 


Ziaja JEJU mydlo na tvár dôkladne čistí a odmasťuje pleť, uvoľňuje póry od nadmerného sebum. Je určené na klasické umývanie alebo umývanie pomocou čistiacej kefky na pleť na hĺbkové čistenie.



Mydlo je balené v plastovej tube s rozkošným dievčenským dizajnom, s vyklápacím viečkom a opäť vonia krásne sviežo ovocne. Vzhľadom na konzistenciu tohto mydla je toto balenie vhodne zvolené a zbytočne sa produktom neplytvá.




Mydlo má hutnejšiu až krémovú konzistenciu, je bielej farby s perleťou, takže sa krásne leskne. Ja osobne ho nepoužívam na klasické odličovanie, ale skôr ako druhý krok pri mojej pleťovej rutine na dočistenie pleti. Nanášam ho na pleť rukami a s použitím vody zmývam z pleti. Pri kontakte s vodou nepení, vytvorí iba jemnú bielu emulziu, ktorá sa krúživými pohybmi ľahko zmýva. Pleť je po použití mydla úplne dočistená, jemná a hladká. Obávala som sa trochu, či nebude yvsušovať, nakoľko ma celú zimu trápila extrémne vysušená pokožka na nose, ale netreba mať obavy, nedostavilo sa ani vysušenie, ani pnutie či začervenanie po jeho použití a naozaj je cítiť, ako pleť zbavuje prebytočnej mastnoty.

 

Ziaja JEJU Biele mydlo na sprchovanie a do kúpeľa

 


Sprchovacie mydlá od Ziaja mám veľmi rada, mala som ich už viacero a všetky som si ihneď obľúbila a výnimkou nie je ani JEJU kúsok s jeho krásnou vôňou. 



JEJU mydlo na sprchovanie má opäť klasické plastové balenie s vyklápacím viečkom o objeme 300 ml. V porovnaní so šampónom má krémovejšiu mliečnu konzistenciu. Ľahko sa na pokožku aplikuje bez toho, aby sa ním zbytočne plytvalo. Pri kontakte s vodou jemne pení, ale to je pre všetky sprchovacie peny od Ziaja typické, no na výsledný efekt to nemá vplyv. Pokožka je po sprchovaní umytá, jemná, príjemne prevoňaná bez pocitu vysušenia a vôňa na nej aj nejaký čas zotrvá.


Tento produkt som použila aj ako penu do kúpeľa a aj v tomto prípade funguje skvele, len nevytvára bohatú krémovú penu, ale skôr jemnú prirodzenú a táto pena má tendenciu relatívne rýchlo spľasnúť a vzhľadom ma 300 ml balenie by sa produkt rozhodne rýchlo minul, takže ho používam skôr na sprchovanie.

Ziaja JEJU čierny cukrový peeling na telo 

 


Ak sú Ziaja mydlá na sprchovanie obľúbené, tak ich peelingy sú rozhodne ich legendy a patria medzi najobľúbenejšie produkty tejto značky a platí to aj o Ziaja JEJU krásavcovi. Ide o čierny cukrový peeling, ktorý odlupuje vrchnú vrstvu pokožky, dodáva  pokožke hladkosť a príjemnú vôňu. Okrem oleju z japonskej kamélie a cistusu obsahuje aj brahmi (bakopa drobnolistá), ktorá upokojuje a chráni pred podráždením a bambucké maslo, ktoré vyživuje a spevňuje pokožku.




Pred prvým použitím je chránený ochrannou fóliou a vo vnútri balenia sa nachádza samotný peeling čiernej farby a krásnej sviežej vône.  


Peeling je naozaj čiernočierny, takže treba rátať s bordelom vo vani, ale nie je to nič tragické, stačí ho iba zmyť vodou. Zaradila by som ho k stredne hrubým peelingom a v porovaní s GdanSkin kúskom je jemnejší ale súčasne aj menej mastný. Na dotyk sú to cukrové zrniečka ponorené v olejovej konzistencii, je potrebné ho nanášať prstami krúživými pohybmi na navlhčenú pokožku a zmývať teplou vodou. Odporúča sa ho používať 2-3x týždenne.


Pokožka je po umytí krásne prevoňaná, hladká, jemná a zbavená odumretých buniek. Síce  nie je až tak mastný ako iné peelingy, no pokožke dodáva aj napriek tomu dostatočnú hydratáciu a nemám potrebu sa hneď krémovať. Ak hľadáte príjemný peeling s krásnou vôňou a dobrým účinkom, rozhodne neváhajte!

Ziaja JEJU v ružovom šate si ma získalo a som veľmi rada, že som mala možnosť tieto produkty vyskúšať. V tomto rade ešte nájdete aj bielu penu na telo, dvojfázový kondicionér na vlasy a hmlu na tvár a telo. 

A vzhľadom na súčasnú situáciu vás poteším informáciou, že všetky Ziaja JEJU produkty nájdete na ich eshope a aktuálne objednaný tovar doručujú prostredníctvom kuriérskej spoločnosti. Všetky bližšie info nájdete na ich stránke. A keďže sa situácia pomaly ukľudňuje, nájdete už dve predajne Ziaja aj otvorené a to Trenčín Prior a Bratislava Tesco na Kamennom námestí, kde vás čakajú skvelé májové akcie.

Zaujala vás rada Ziaja JEJU? Ktorý produkt by ste chceli vyskúšať, poprípade z tejto rady už máte doma?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára