nedeľa 26. mája 2019

Objavila som najlepší drogerkový bronzer ?


Chceli by ste mať prirodzený a súčasne slnkom pobozkaný vzhľad pleti počas celého roka? Áno, aj to sa dá, ak si nájdete pre vás ten správny bronzer, s ktorým tento efekt docielite. Ktorý je ale naj? Ktorý bežne drogerkový bronzer toto dokáže? 

Ja som podľahla legende blogosféry, ktorá je častokrát porovnávaná s oveľa drahšími kúskami z high end kozmetiky a na vlastnej koži som zisťovala, či tie chvály naň skutočne platia. O čom bude dneska reč? O legendárnom výrobku od značky Max Factor s názvom Creme Bronzer, ktorý zoženiete nielen v drogériách, ale aj na mojom milovanom Elnine, kde ho nájdete za bezkonkurenčnú cenu a ešte k tomu pekne z pohodlia domova !!!!

  
Max Factor Creme Bronzer obsahuje vyvážené zloženie s jemnými pigmentmi odrážajúcimi svetlo a pečeným minerálom, vďaka ktorým umožňuje kontrolovať výsledný efekt cez vrstvenie. Bronzer je balený v šikovnom pevnom plastovom balení bez zrkadielka. Kombinácia čiernej a zlatej pôsobí luxusne a priehľadný obal vám zabezpečí, že si ho nepomýlite s iným produktom.  


Tento bronzer je dostupný v dvoch odtieňoch a ja som siahla po bledšom odtieni 05 Light Gold. Ide o krásny neutrálny odtieň, ani nie príliš teplý, ani studený, ani oranžový, jednoducho odtieň, ktorý podľa mňa bude vyhovovať väčšine z nás. Tento bronzer je jemno namletý a na to, že je zapečený, sa na štetec veľmi dobre nanáša. Absolútne nepráši, nedrolí sa, krásne sa s ním pracuje.


Jeho výhodou je, že sa to s ním nedá prehnať, vždy nanesiete primerané množstvo produktu a v prípade potreby je možné ho vrstviť. Jeho obrovským plusom je, že i napriek tomu, že neobsahuje trblietky, je v ňom určitý sheen, vďaka ktorému je výsledný efekt na pleti prirodzený, ale súčasne neskutočne šťavnatý a pleti dodáva zdravý lesk.




Ani matný, ani príliš lesklý, presne taký, ako má byť! Asi tak by som opísala Max Factor Creme Bronzer, ktorý si ma neskutočne získal a odkedy ho mám, po inom bronzery ani nesiaham. Krásne na pleti drží celý deň, nevytráca sa, netvorí fľaky a navyše sa spotrebúva neskutočne pomaly. Takže áno, súhlasím že ide o legendu a najlepší drogerkový bronzer, ktorý ale žiaľ v tej drogerke je trošku predražený a preto bežte na Elnino, kde ho kúpite aktuálne za neskutočných 4,99 Eur, čo je na tak kvalitný bronzer super cena !!!!

Aký je váš obľúbený bronzer? Poznáte tento od Max Factor?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára