utorok 28. mája 2019

Najlepší pomocník pre moje štetce !!!!


Ak patríte do skupiny žien, ktoré sa líčia každý deň, potom dobre viete, že štetcov na líčenie nie je nikdy dosť. Vďaka nim je líčenie rýchlejšie, jednoduchšie a krajšie. Vedia častokrát uľahčiť prácu s kozmetickými produktami a výsledné líčenie vďaka nim vyzerá skvelo. Nesmieme ale zabúdať na starostlivosť o ne! Tak, ako sa staráme o pleť, telo, či vlasy, tak podobnú starostlivosť si zaslúžia aj naše štetce. 

Ešte pred pár rokmi nebola ponuka produktov na čistenie štetcov taká široká a v drogérii ste nič podobné nenašli. Takže mnohé z nás ich čistili pomocou rôznych detských šampónov či mydiel. Neskôr na trh prišli dezinfekčné spreje na čistenie štetcov, ktoré boli skvelou záchranou v dni, kedy nebol čas na ich dôkladnejšie čistenie a vďaka nim bol štetec aspoň povrchovo očistený a dezinfikovaný. Tieto spreje sú fajn, ale aj tak je potrebné raz za čas urobiť dôkladnú očistu štetcov a na tento účel neskôr na trh prišli rôzne mydlá. Mne podobný typ produktu v mojej kozmetickej zbierke veľmi chýbal, preto keď som na Elnine objavila Freedom Pro Studio Brush Bath, vedela som, že toto chcem rozhodne vyskúšať! 


Ide o antibakteriálny kúpeľ na štetce, ktorý nielen čistí, ale aj dezinfikuje. Konzistenciou pripomína klasické tuhé mydlo (preto ho ďalej budem označovať ako mydlo), ktoré je uložené v plastovej nádobke, z ktorej vám ale nevypadne a má šróbovací uzáver, vďaka čomu ho môžete kedykoľvek uzavrieť. Je bielej farby a veľmi príjemne, nevtieravo, čisto vonia.


A ako ho používam? Śpinavý štetec namočím pod tečúcou vodou a následne ním krúžim po mydle. Ak poznáte silikónové pomôcky, ktoré sa používajú pri čistení štetcov, tak s namydleným štetcom krúžim po nich, ale ak ich nemáte nevadí, stačí vám, keď budete so štetcom krúžiť po vašej dlani. Vďaka tomuto mydlu vznikne pri kontakte s mokrým štetcom bohatá pena, ktorá krásne uvoľní zo štetca make up a nečistoty a štetec je dôkladne očistený. Ešte ho poriadne opláchnem opäť pod tečúcou vodou, jemne vodu zo štetín vytlačím a odkladám na vysušenie.


Pokiaľ sú štetce veľmi špinavé, čo sa stáva najmä pri štetcoch na make- up alebo bronzer, tak sa môže stať, že pri krúžení po mydle vám pustí trochu farby z nich aj na mydlo, ale nemusíte sa báť, stačí mydlo dať na chvíľu pod tečúcu vodu a zmyje sa to. 

A aký je výsledný efekt? Ja osobne som nadšená !!!! Ešte so žiadnym výrobkom sa mi štetce tak rýchlo a ľahko nečistili a navyše, pri štetcoch, ktoré mám fakt dlho a ten chlp už mali zafarbený a nedokázala som mu doteraz vrátiť pôvodnú bielu farbu, tak s týmto výrobkom sa to podarilo a po umytí štetce vyzerajú ako nové. Vôbec štetinky nevysušuje ani zbytočne nezmastí, jednoducho skvelý výrobok na čistenie štetcov, ktorý ocenia všetci make-up maniaci ale aj make-up artisti. A ak si myslíte, že je to výrobok na pár použití, tak ste na omyle. Ubúda veľmi pomaly a mne osobne určite dlho vydrží.


Ak ste si teda ešte nenašli produkt na čistenie štetcov, ktorý by vám vyhovoval alebo chcete vyskúšať niečo nové, tento výrobok od Freedom vám rozhodne môžem odporučiť. Skvelý produkt za skvelú cenu, ktorý aktuálne na Elnine majú vypredaný, tak si nastavte stráženie produktu, nech vám jeho naskladnenie neunikne. Na Elnine nájdete ale kopec ďalších zaujímavých doplnkov na líčenie, takže stačí si len vybrať 😊

Aké produkty používate na čistenie štetcov? Ktorý je váš obľúbený?



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára