streda 25. apríla 2018

Objavila som skvelú starostlivosť o vlasy s alverde Nutri - Care !

Značku alverde nemám až tak preskúmanú ako by som chcela, preto som sa rozhodla, že sa jej pozriem bližšie na zúbok a tentokrát som sa zamerala na starostlivosť o vlasy. Vlasy ako koruna našej krásy si zaslúžia našu pozornosť a výber produktov, ktoré im budú vyhovovať a ktoré im poskytnú dostatočnú starostlivosť. Počas zimy si vplyvom chladu a nosením pokrývok hlavy užili svoje, preto som sa rozhodla im dodať potrebnú výživu a na testovanie som si od dm drogeriemarkt Slovensko vybrala rad alverde Nutri - Care


Rad alverde Nutri-Care obsahuje bio arganový a bio mandľový olej z kontrolovaného biologického poľnohospodárstva. Prioritne je tento rad určený pre suché a krehké vlasy. Bez čisto syntetických, vonných, farbiacich a konzervačných látok, bez obsahu zložiek na báze minerálnych olejov, bez silikónov, dermatologicky testované, vegan. Čo sa týka dizajnu, tak ten sa mi veľmi páči a pre tento rad je typická žltá farba v podobe nápisov a vrchnáčikov. Vôňa je jemne šmrncnutá alverďáckym podtónom, ale súčasne v nej dominuje mandľová vôňa a vytvárajú spolu príjemnú voňavú kombináciu.

alverde Nutri-Care má vo svojej ponuke šampón, balzam na vlasy, BB masku na vlasy a olej na vlasy. Olej na vlasy som neskúšala, no zvyšné výrobky si ideme predstaviť.

alverde Nutri-Care Shampoo - šampón na vlasy

 


alverde Nutri-Care šampón sa nachádza v plastovom balení o objeme 200 ml. Z obalu sa dočítate, že tento šampón v roku 2016 v Öko-Teste získal hodnotenie ako veľmi dobrý. Okrem spomínaného bio arganového a mandľového oleja obsahuje betaín a hydratačný faktor na báze pšenice, ktoré dodávajú vlasom potrebnú hydratáciu a chránia ich pred vysušením. 


Má karamelové sfarbenie a gélovú konzistenciu. Do vlhkých vlasov sa ľahko aplikuje. Pre prírodné šampóny je typické, že na rozdiel od klasických veľmi nepenia. Pri tomto alverde som bola ale príjemne prekvapená, že celkom fajn penil, čakala som určite menšiu penivosť. Šampón nechávam krátko pôsobiť a následne zmývam. Po umytí sú vlasy jemné, nie su vysušené a sú dostatočne hydratované. Vďaka rastlinnému keratínovému komplexu a lecitínu sa vlasy ľahšie rozčesávajú. Na obale sa uvádza, že tento šampón je ideálny aj pre starostlivosť o kučeravé vlasy. 


Šampón mi vlasy nezaťažuje, nezmasťuje, neskracuje mi dobu medzi klasickým umývaním.

alverde Nutri - Care Spülung - balzam na vlasy



Moje vlasy nemajú tendenciu sa veľmi mastiť, takže mne stačí, keď si vlasy umyjem 2x do týždňa. A na striedačku po použití vyššie uvedeného šampóna som používala balzam alebo masku. Čo sa týka balzamu, tak ten obsahuje opäť hydratačný faktor na báze pšenice, ktorý dodáva vlasom potrebnú hydratáciu. Vlasy sú chránené pred vysušovaním a štiepením.


Má veľmi podobné balenie ako šampón, len je otočené naopak. Opäť má 200 ml a ukrýva v sebe balzam gélovo-krémovej konzistencie. Klasicky ho nanášam do vlhkých vlasov, nechám chvíľu pôsobiť a následne ho zmývam vodou. Vlasy sú po uschnutí krásne jemné, hydratované, lesklé, ľahko sa rozčesávajú a ako bonus majú prirodzený objem! Nie sú vôbec zaťažené, splyhlé či nedochádza k ich rýchlejšiemu masteniu. 


Ja to zbytočne s balzamom na vlasy veľmi nepreháňam, nanášam ho v primeranom množstve a vlasy vyzerajú po umytí a vysušení skvelo. Kým šampón mám už riadne vypotrebovaný, s balzamu akoby ani neubudlo.

alverde Nutri-Care 5in1 BB Haarmaske - maska na vlasy



Balzam používam striedavo s BB maskou na vlasy. Na obale má uvedené 5 v 1 a malo by to znamenať : ľahšie rozčesanie mokrých vlasov, pružnosť, starostlivosť bez zaťaženia, hodvábne jemné vlasy a žiarivý lesk. 


Maska sa nachádza v plastovom obale o objeme 20 ml. Mne toto jedno balenie vystačí na 4 použitia. Použitie masky pre mňa predstavuje o niečo vyšší level v starostlivosti o vlasy než je balzam. Je o niečo hutnejšia než balzam a aj trošku mastnejšia. Odporúča sa použiť 1-2x za týždeň, no ja ju používam iba raz. Nechávam ju pôsobiť na vlasoch 10 minút a následne ju zmývam. Musím sa priznať, že nie som veľkým milovníkom výrobkov, ktoré sa musia nechať nejaký čas pôsobiť a následne sa zmývajú, preto bezoplachové výrobky sú pre mňa ako stvorené, ale pri tejto maske musím prižmúriť očko. Je skvelá!!! Tak nádherné vlasy som už dlho nemala a je oveľa lepšia ako balzam. Vlasy sa krásne rozčesávajú, majú super objem, sú nádherne lesklé a i mamina si všimla tú pozitívnu zmenu. A áno, spĺňa všetkých 5 bofov, ktoré sľubuje.


Ja som z radu alverde Nutri-Care naozaj nadšená! Na začiatku som sa bála, či vďaka prítomným olejom nebudú moje vlasy zaťažené, no opak je pravdou. I keď moje vlasy nie sú vyslovene suché či krehké, sú skôr normálne a hrubé so štiepajúcimi sa končekami, tento rad mi skvele sadol. A z masky som padla na zadok, to je pecka. 



Po dlhšom čase som s mojimi vlasmi naozaj spokojná a ak by vám náhodou nevyhovovala vôňa týchto produktov nemusíte sa báť, lebo z vlasov ju takmer necítiť. Ak ste od alverde ešte neskúšali vlasovú starostlivosť, rad Nutri-Care vám odporúčam. Cena šampónu a balzamu sa pohybuje okolo 2,50 Eur a maska stojí 1,39 Eur. Produkty zoženiete v predajniach dm drogeriemarkt Slovensko alebo na online shope.

Používate na starostlivosť o vlasy značku alverde? Aký je váš obľúbený výrobok?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára