streda 11. apríla 2018

L´Oréal Paris True Match - našla som dokonalý make up?

Neviem čím to je, ale počas zimy mi všetky moje make upy prestali vyhovovať a začali na mne divným spôsobom oxidovať. Túto zimu som nevybledla do snehulienky, ale nepatrila som ani k extra tmavším typom. Rozhodla som sa, že nastal ten správny čas vyskúšať niečo nové a moja voľba padla na legendárny L´Oréal Paris True Match, ktorý v mnohých odtieňoch nájdete na stránke Elnina



L´Oréal Paris True Match sľubuje zjednotenie, hydratovanie, vyhladenie a zjemnenie pleti a to všetko bez efektu masky. Je vhodný pre všetky typy pleti, dermatologicky testovaný a obsahuje SPF 17. True Match s patentovanou technológiou špeciálnych mikropigmentov dokonale splynie s prirodzeným tónom a podtónom vašej pleti s dosiahnutím perfektného prirodzeného nalíčenia. Obsahuje vylepšené pigmenty pre ešte žiarivejšiu pleť. Spojenie štyroch vzácnych olejov zabezpečí rovnomerné nanesenie make-upu. Nové zloženie obohatí vašu pleť o vitamín E a B5 a poskytne 24h hydratáciu. 

 

Make up sa nachádza v sklenom balení s praktickou pumpičkou o objeme 30 ml. Pumpička dávkuje primerané množstvo produktu, takže ním zbytočne neplytváte. Môžete si vybrať z 10 odtieňov v neutrálnych, teplých a studených podtónoch pre dokonalé splynutie s prirodzeným tónom a podtónom pleti. Ja som si vybrala odtieň 1R/1C Rose Ivory, ktorý sa mi vzhľadom na môj odtieň pleti najviac pozdával. Ak ste si neni istí svojim podtónom, na stránkach L´Oréal si viete spraviť test a potom sa vám bude pri kúpe tohto make up ľahšie orientovať. 


Ako už názov jeho odtieňu Rose Ivory napovedá, ide o bledší odtieň s podtónom do ružova. Pred použitím ho vždy pretrepem a až následne aplikujem. Skúšala som ho aplikovať prstami, štetcom i hubkou, no mne osobne sa najviac osvedčilo nanášanie prstami. Pri hubke a štetci som mala pocit, že touto aplikáciou dosahujem nižšie krytie. Jeho konzistencia je redšia, čo ma na začiatku dosť prekvapilo, ale na pleti nadobudne púdrový finiš a pekne vidíte, ako zakryje drobné nedokonalosti. Jeho krytie by som označila ako ľahšie stredné až stredné, pekne sa dá vrstviť. Na pleti pôsobí prirodzene, pleti sa dokáže prispôsobiť, nehrozí efekt masky. Nezalieza do pórov ani vrások a veľmi pekne zmatňuje. Normálna a suchá pleť asi nebude mať potrebu ani zmatňovať púdrom, pri zmiešanej a mastnej by som zapudrovala. Čo som si všimla, tak jemne zvýrazňuje suché miesta, ale nie je to žiadna katastrofa. Na mojej zmiešanej pleti vydrží tak 6 hodín, potom mám potrebu si pleť prepudrovať. Počas dňa nevytvára na pleti mapy, ani z nej zásadne a viditeľne nezlieza a hlavne neoxiduje!



Možno si poviete, že ten rozdiel s make upom a bez neho nie je veľký, ale chcela som vám ukázať, ako vyzerá jeho krytie v jednej vrstve. Ak túžite dosiahnuť prirodzený look s pekne zjednotenou pleťou bez efektu masky, tak s týmto make upom to dosiahnete. A na výraznejšie nedokonalosti aj tak väčšinou siahneme po korektore.

Mňa L´Oréal Paris True Match veľmi príjemne prekvapil a na bežné každodenné nosenie, kedy nechcem mať na pleti hrubý nános make upu, je pre mňa úplne ideálny. Páči sa mi široká škála odtieňov a podtónov, prirodzený matný finiš a možnosť jeho vrstvenia. Je to veľmi vydarený drogerkový kúsok a zoženiete ho na Elnine za 6,11 Eur. 

Našla som teda dokonalý make up? Na každodenné nosenie, keď nepotrebujem zakrývať výraznejšie nedokonalosti, ale túžim iba po ľahkom zjednotení, je naozaj fajn, ale určite hľadám ďalej a chcela by som vyskúšať ešte nejaké ďalšie make upy. Budem určite rada ak mi do komentárov napíšete, aký je podľa vás najlepší make up na zmiešanú pleť.

Máte vo svoje kozmetickej zbierke L´Oréal Paris True Match ? Akú s ním máte skúsenosť?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára