nedeľa 23. júla 2017

Novinky vo svete dm drogeriemarkt Slovensko - júl

Leto máme v plnom prúde a priznám sa, že ma to láka tráviť svoj voľný čas viac vonku ako doma pri počítači. Asi to vidieť aj na menšom počte článkov, ale nebojte, ja sa polepším 😄 
V dnešnom článku by som vám chcela predstaviť novinky, prípadne staršie novinky, ktoré ma zaujali pri nedávnej návšteve predajne dm drogeriemarkt Slovensko


Penové výrobky ovládli kozmetický svet. Po penových sprcháčoch prichádzajú penové tekuté mydlá. Ja osobne penové výrobky zbožňujem a aktuálne my v kúpeľni robí spoločnosť Balea penové tekuté mydlo Garden Eden. O ňom sa rozpíšem niekedy inokedy a ako novinku objavíte na pultoch dm predajní aj Balea penové tekuté mydlo Tropisches Paradies. No nevyzerá skvelo?



Sprcháče, to je moje! Nové penové sprcháče od Dove ma hneď zaujali, aktuálne pre vás testujem pistáciové. Veľmi peknú a dizajnovo pestrú ponuku sprcháčov nájdete aj u značky Balea. Tentokrát v mojom nákupnom košíku skončil melónový peeling a na jeho recenziu sa môžete už čoskoro tešiť 😃





Mnoho noviniek má aj značka Alverde. Novinkou v ponuke je nová micelárna voda a odličovací olej. V starostlivosti o telo ma zaujalo kokosovomandlové telové mlieko či lákavé sprcháče s grepom či kiwi, obzvlášť to kiwi vyzerá super! A na poličke si osamelo stál darčekový set Alverde v rozkošnom letnom balení.



A keď už som spomínala tie peny, tie sa rozšírili aj do sveta telových mliek a už máme mazadlá na telo aj v penovej forme. Okrem značky Balea ho má v ponuke aj značka Kneipp a to v dvoch prevedeniach, mňa zaujalo toto pomarančové.
Úžasnými pomocníkmi v lete sú vody v spreji. Balea má v ponuke hneď tri, a to bez parfemácie, s vôňou ruží a kokosu. Práve kokosová,na ktorú som sa tešila bola vypredaná, tak snáď ju objavím nabudúce.


Pri potulkách dm-kou som objavila tento rozkošný stojan. Ide o značku Parsa a v jej ponuke sú úžasné kúsky nielen pre malé princezné, ale aj ja by som si vybrala. Nemá to sladký dizajn 😃


Značka Sundance má veľmi dobré opalováky a keď sa k tomu pridá rozkošný dizajn a skvelé vône, adept na letného favorita je istý. A áno, aj vo svete opalovákov sa nájde pena 😃


S pastou od značky Marvis ste sa u mňa na blogu už zoznámili. Dlhý čas sa dala zohnať iba na internete a teraz ju už konečne môžete zohnať aj priamo v predajniach dm drogeriemarkt Slovensko.


Denkmit prostriedky na umývanie riadu sú už u mňa stálicou. Keď som ale objavila nové s vôňou kokosu a ananásu, hneď museli byť moje. Kokosové zaujalo okamžite miesto v kuchyni a poviem vám, to je super!!! Krásne kokosovo vonia, úžasne pení a umývanie riadu sa stalo kokosovým zážitkom.



V dekoratívke sú stále nejaké novinky. A do dm-ky už dorazila aj lízatková limitka od Essence.




Dlhoočakávané sa stalo skutočnosťou! Konečne aj na Slovensku máme dekoratívnu kozmetiku trend IT UP. Osobne sa tomu veľmi teším a zopár kúskov už poctivo testujem. 


Limitka od trend IT UP


Leto bez slnečných okuliarov si už neviem predstaviť. Oči si treba chrániť a v lete to platí dvojnásobne. Do predajne dm-ky som išla s tým, že si jedny od značky Sundance chcem určite zaobstarať. Ja som veľmi nerozhodná a pri stojane som chvľlu strávila, ale tie svoje naj som si našla.

A ako vyzeral môj nákup?


Pestrá zmeska, že 😃 Musím uznať, že je tu z každého rožka troška.


Zopár kúskov od Denkmit, či už do kúpelne, kuchyne či WC. Odličovacie tampóniky od Ebelin považujem za veľmi dobré,tak som doplnila zásoby.


Moje prvé kúsky od trend IT UP. K nim ešte pribudol biely lak, ktorý som dokúpila až dodatočne. A na skúšku som si zobrala žiletky od BIC.


Detský púder ma široké využitie a ja som si ho tentokrát kúpila od značky babylove. Okuliare od Sundance boli splneným prianím z whislistu a melónový sprcháč  od Balea som tam nemohla nechať 😄


A keď už som s tými penovými výrobkami začala, tak nimi aj skončím. Novinkou v ponuke značky Baleapeny na ruky. Dizajn krásny, vône lákavé, len som ich ešte na predajni nenašla, ale vraj by mali byť už postupne vo všetkých dm predajniach. 

Zaujali vás novinky? Čo vás láka najviac?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára