štvrtok 13. júla 2017

Čerešňové tóny s Max Factor, Manhattan, Makeup Revolution London


Zbožňujem leto! Spája sa mi s ním nielen krásne slnečné počasie, dovolenky, festivaly, ale aj sezónne ovocie, ktoré dozrieva v záhradkách a my si ho môžeme užívať do sýtosti. Jahody, broskyne, marhule, maliny, čerešne a mnoho ďalšieho ovocia je v tomto období súčasťou môjho jedálnička viac než kedykoľvek inokedy počas roka. 

A práve sezónne ovocie ma inšpirovalo k napísaniu dnešného článku. V lete si to žiada do líčenia zaradiť viac farebnosti, šťavy do líčok a keďže máme teraz sezónu čerešní, rozhodla som sa práve pre odtiene červenej, ktorá je pre čerešne typická. Výrobky použité v dnešnom článku som si vybrala na stránke Elnino, na ktorej nájdete množstvo zaujímavých kúskov za veľmi priaznivé ceny, vďaka ktorým svoje líčenie dokážete krásne oživiť.

Makeup Revolution London Ultra Blush Palette 

 



A keď už som spomenula tie líčka, začala by som práve paletkou líceniek od značky Makeup Revolution London v odtieni Sugar and Spice. V lete zvyknem používať sviežejšie lícenky, ktoré líčkam dodajú sviežu farbu a pôsobia fresh. Nie som lícenkový maniak, to sa otvorene priznávam, ale mať aspoň jednu paletku líceniek nie je vôbec na škodu. 
Paletka má čierne plastové balenie so zlatými písmenami. Dorazí vám v papierovej krabičke, ktorá na zadnej strane má vyobrazené jednotlivé odtiene líceniek. Samotná paletka má pevné plastové balenie a praktické veľké zrkadielko, ktoré oceníte najmä pri cestovaní. Má 13 g a ukrýva v sebe 8 líceniek, ktoré môžete použiť samostatne alebo si ich kombinovať.



 
Paletka obsahuje odtiene ružové i jemne do oranžova či červena, dva hnedé, rozjasňovač a rozjasňujúcu lícenku. Okrem posledného stĺpca sú všetky lícenky matné. Ich pigmentácia je viac než slušná, skôr by som povedala, že treba s nimi opatrne, aby ste to neprehnali. Hnedé sú o trošku menej pigmetované a viac prášivejšie než ostatné, ale stále je tá pigmentácia slušná. Treba s nimi narábať opatrne, stačí iba ľahké ďobnutie štetcom, oklepať a naniesť na líčka. Keďže sú tak skvele pigmentované, nemusíte sa v nich veľmi hrabať so štetcom a tým pádom vám ani toľko neprášia.
Čo sa týka samotných líceniek okrem rozjasňovačov, tak sa dajú použiť samostatne, ale ešte radšej mám, keď ich medzi sebou miešam. Kombinácia jemne hnedej a ružovej pôsobí na líčkach veľmi pekne a sviežo. Na rozjasňovače nie som žiaden odborník, ale vrchný je studený jemne striebornofialový a krásne sa leskne. Ružovočervený je teplejší, ale ten by som nanášala skôr ako rozjasňujúcu lícenku.
Lícenky po nanesení krásne držia, nerobia fľaky a vydržia so mnou i v tomto teple celý deň. Ak by som sa niekam chystala navečer, už by to chcelo trochu upraviť, ale bežný deň zvládajú hravo.

Paletka líceniek od značky Makeup Revolution London Ultra Blush Palette v odtieni Sugar and Spice ma veľmi príjemne prekvapila. Lícenky krásne držia, pôsobia sviežo, sú super pigmetované, ľahko sa medzi sebou kombinujú a takéto balenie je praktické aj na cesty. Odtiene lícenky si môžete meniť podľa konkrétnej udalosti či nálady a takáto paletka vás nikdy neomrzí. Ak túžite po sviežich líčkach a táto paletka vás láka, zoženiete ju na stránkach Elnina za skvelú cenu 6,81 Eur, čo je za takúto paletku naozaj veľmi priaznivá cena. A ak vás táto kombinácia odtieňov nezaujala, na výber sú aj iné. 

 Max Factor Colour Elixir 

 



Od líčok by som sa teraz presunula k perám. I v prípade líčenia pier siaham po výraznejších farebných kúskoch a svoju kozmetickú zbierku som obohatila o Max Factor Colour Elixir v odtieni 840 Cherry Kiss.

Ide o hydratačný rúž v luxusnom zlatom plastovom balení o hmostnosti 4,8 g. Okrem toho, že vyzerá super má praktický obal, na ktorého spodnej strane nájdete vyobrazený samotný odtieň rúžu aj s jeho číslom. A ten znak vyrytý v rúži vyzerá super!



Max Factor Colou Elixir v odtieni 840 Cherry Kiss má skvelú pigmentáciu už v prvej vrstve. Ide o červenú s kvapkou oranžovej a táto farba je skvelá to teplých letných dní, nakoľko to nie je vyslovene vyzívavá červená. Keďže je to rúž hydratačný, nezvýrazňuje suché miesta, nevysušuje pery, nerobí fľaky, je to krásna sýta farba. Rúž navyše príjemne sladko vonia, ľahko sa nanáša, po perách jemne kĺže, dodáva im šťavnatú farbu a krásne ich hydratuje.

Keďže je hydratačný, o celodennej výdrži môžeme snívať, ale to vlastne ani nesľubuje. Keď som po jeho nanesení jedla aj pila, vytratil sa do 2 hodín. Pokiaľ som ho naniesla, otlačila do papierového obrúska, opäť naniesla, otlačila a ešte zapudrovala, tak potom vydržal aj 3 hodiny, ale to je asi maximum, čo som z neho dostala. I keď je jeho odtieň výrazný, vytráca sa postupne, nerobí na perách fľaky a akoby sa jeho farba jemne vpila do pier a i keď po tých 3 hodinách už z pier zmizol, ostali ešte stále jemne zafarbené.

Mňa osobne Max Factor Colour Elixir v odtieni 840 Cherry Kiss milo prekvapil a pokiaľ ste milovníkom hydratačných rúžov, ktoré majú skvelú pigmentáciu, rovnomerne sa vytrácajú a ako bonus krásne voňajú, určite musíte Max Factor Colour Elixir vyskúšať. Na výber je z viacerých odtieňov a jeho cena na stránkach Elnino je 4,67 Eur. Ak vás odtieň Cherry Kiss nezaujal nevadí, na výber je z množstva odtieňov, stačí si len vybrať. Mňa osobne láska ešte nejaká nude farbička 😄

 Manhattan Lotus Effect



A tretím výrobkom v čerešňových tónoch je lak na nechty Manhattan Lotus Effect v odtieni 45P. Ani neviem ako sa mi to podarilo, ale trafila som sa farebne do odtieňa rúžu od Max Factor a tvoria spolu skvelú dvojicu. I keď trend rovnakého odtieňa na perách i nechtoch už neplatí, sem tam sa držať klasiky nie je na škodu 😃



Manhattan Lotus Effect lak na nechty sa nachádza v rozkošnom balení o objeme 11 ml. Odtieň 45P je červená s kvapkou oranžovej, takže fajn na leto. Štetček má mierne plochý tvar, ale dá sa s ním celkom jednoducho lakovať.Má krásnu sýtu farbu, skvelú pigmentáciu a pre mňa osobne na uspokojivé krytie stačí jedna vrstva. Krásne rýchlo zasychá, nerobí pruhy ani sa neotláča.


Pri testovaní laku som nepoužila žiaden iný výrobok v podobe nadlaku či iného pomocníka, jednoducho som chcela vyskúšať, akej je tento lak kvality. Prvý deň vyzerá na nechtoch naozaj luxusne, krásna sýta farba s pekným leskom. Avšak druhý deň ráno som spozorovala, že sa pomaličky od špičiek začína šúpať a toto pokračovalo, až som ho musela 4 deň odlakovať. A to bol bežný týždeň, kedy som robila iba bežné veci v domácnosti, žiadne upratovanie a máčanie sa vo vode. 
Čo sa týka odlakovania, tak to je v pohode, stačí prejsť po nechte a je to, ALE !!! Tým, že má takú sýtu farbu sa mi pri odlakovaní dostal na pokožku okolo nechta a tá zostala mierne zafarbená a vyzeralo to hrozne, nešlo to z tej kože poriadne odlakovať a to ma veľmi sklamalo.

Za mňa Manhattan Lotus Effect v odtieni 45P asi skôr nie. Má pekné balenie, krásnu farbu, dobre sa lakuje, na nechtoch vyzerá super, ale jeho výdrž a zafarbenie pokožky pri odlakovaní ma od neho odrádzajú. Síce ho na stránkach Elnina zoženiete za 1,11 Eur vo viacerých farbách, mala som už aj lepší lak.

Na záver tu mám zopár foto, pri ktorých som použila vyššie spomenuté produkty :





Dnešný článok bol trošku dlhší, tak snáď ste sa prepracovali až na záver. A kľudne mi do komentov napíšte, či sa vám páčia aj takéto dlhšie články alebo máte radšej kratšie recenzie 😏

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára