štvrtok 29. júna 2017

Vytvor si svoje malé kozmetické kráľovstvo

Neviem ako vy, ale ja som už od malička túžila po svojom kútiku, kde budem mať všetky svoje šminky pekne pokope tak, ako som to vídala vo filmoch. Vždy ma fascinovali krásne toaletné stolíky s obrovským zrkadlom a povedala som si, že aj ja raz taký budem mať. Tento sen som si nakoniec nesplnila sama, ale splnila mi ho moja sestra. Pred pár rokmi som si po víkende, ktorý som strávila u kamarátky, našla doma kozmetický stolík. Síce to bol starší kúsok, ale spĺňal presne moje požiadavky. Keď som sa nedávno sťahovala, mala som dilemu, či si ho vziať do nového bývania alebo si zaobstarať modernejší kúsok. Nakoniec som sa rozhodla, že si ho ponechám, lebo sa mi nikde žiadny nový nepáčil.

Nedávno som ale opäť začala nad novým kozmetickým stolíkom premýšľať a pri pátraní na internete som objavila vyhľadávač nábytku a dekorácií www.Favi.sk, ktorý združuje krásne kúsky pre naše domovy a poukazuje na najnovšie trendy v oblasti bytového dizajnu.

Ste zvedaví, ako by vyzeral môj vysnívaný kozmetický stolík a jeho dekorácie? Poďme sa spolu zasnívať 😃


V mojich predstavách sa vždy vyskytoval kozmetický stolík bielej farby v štýle provence. Práve stolík Elizabeth Charlotte sa mu najviac približuje. Nielenže obsahuje zrkadlo, ale má aj 3 veľké a 2 malé zásuvky, ktoré poskytujú dostatočné úložisko pre kozmetiku či šperky. K tomu pohodlná čalúnená stolička, ktorá je k stolíku krásnym doplnkom. 


Keďže sa do stolíka celá kozmetická výbava nevojde a ja mám rada všetko pokope, zvyšok by som si pekne rozdelila do komody. Kým dekoratívka by putovala do šuflíkov, zvyšná kozmetika by si našla svoje miesto v skrinkách.

 Pre detailnejšie líčenie a najmú okamihy, keď v izbe nebude dobré svetlo, na kozmetickom stolíku nesmie chýbať zrkadlo vylepšené o LED svietenie.

Keďže štetce sú mojimi veľkými pomocníkmi pri líčení, treba ich niekde pokope pekne uskladniť. Mne sa na tento účel zapáčila dóza Provence. A na odličovacie tampóniky by som zvolila dózu v podobnom prevedení, nech pekne k sebe ladia.







Chce to trošku stolík načančať a doplniť s dekoráciami. Keďže nemám rada prezdobené priestory, tak aj dekorácie sú striedme. Zvolila by som levanduľovú sviečku,vázičku s kvetinkami a keďže teraz sú hitom Lightboxy, ani mne nemôže chýbať.




Takto by vyzeral môj vysnívaný kozmetický stolík. A čo ten váš?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára