štvrtok 29. júna 2017

Spotrebované 15


Opäť sa mi doma nakopila celkom slušná zbierka kozmetických odpadlíkov, o ktorých vám dneska v skratke poviem moje dojmy z nich a šup s nimi do koša! 


Sprchové gély, to je moje! Spotrebované sú až tri a všetky od značky Balea. Keby som mala povedať, ktorý z nich bol pre mňa top, tak je to jednoznačne Balea Sweet Cake sprchovacia pena. Sprchovanie s penovými výrobkami ma úplne dostalo, je to veľmi príjemné a vôňa jahodovo-tvarohového koláča ma úplne dostala. Sprcháč Balea Marshmallow bol tekutejšej konzistencie, síce nemal typickú vôňu marhmallow ale pekne voňal. 
A do tretice je tu sprcháč Balea s olejovými perlami. Mal krásnu sviežu vôňu, kombinácia marhúľ a jazmínových kvetov sa naozaj vydarila. Bol ružovej farby a obsahoval žlté drobné perličky, ktoré sa pri sprchovaní rozpúšťali. Tento sprcháč bol fajn, ale nečakajte od neho zázraky. Napriek tomu, že obsahoval olejové perličky, jeho hydratácia bola priemerná.
Ak ste milovníkom levandule, určite vám odporúčam Alverde tekuté mydlo levanduľa a slez.Veľmi pekne voňalo a svoju úlohu si dobre plnilo. 
Gliss Kur šampóny mne osobne veľmi vyhovujú a ani Gliss Kur Oil Nutritive šampón nie je výnimkou. Ide o šampón, ktorý je určený pre dlhšie vlasy so sklonom k štiepaniu. Obsahuje 7 regeneračných olejov, úžasne penil a vlasy vyzerali zdravo a mali objem. 


Schwarzkopf Professional rad BC Bonacure Color Freeze je pre moje farbené vlasy miláčik. Venovala som tomuto radu samostatný článok a na striedačku s inými výrobkami ho používam už dva roky. Top je pre mňa osobne určite šampón, kondicionér a maska sú jeho príjemným doplnkom.


Odličovacie tampóny od značky Cien z Lidla sa veľmi zhoršili, už si ich určite nekúpim. Čo vám ale môžem odporučiť, tak to sú odličovanie tampóny Linteo, ktoré sú úplne super. Ebelin tyčinky do uší boli fajn, ale tie ktoré sa predávajú v plastovej dóze mi pripadajú lepšie.
Mám tu aj menšiu kôpku výrobkov určených na pleť. Dermacol Hyaluron Wash Cream mi vôbec nesadol, micelárka Neobio nebola zlá, ale mala som z nej dosť ulepený pocit na pleti. 
Bioderma Hydrabio Brume je dermálna voda v spreji, ktorá slúži k upokojeniu a osvieženiu všetkých typov pokožky, aj tej najcitlivejšej. Mala som ju v malom 50 ml balení a bol to super letný spoločník do kabelky. Pleť krásne osviežil a upokojil.
Veľkým objavom vo svete micelárnych vôd bola pre mňa micelárka od La Roche - Posay. I keď som mala malé cestovné 50 ml balenie, celkom dlho mi vydržala, dobre odličovala pleť i oči, vôbec neštípala a pleť nebola ulepená. Časom by som si rada zaobstarala plné balenie.
Jeden z nalepších odličovačov na oči je rozhodne od značky Mary Kay. Právom patrí medzi obľúbené produkty tejto značky, vydržal mi naozaj dlho, ale tá jeho cena ma odrádza.



Marvis Toothpaste Amarelli Licorice je jedna z najlepších zubných pást, akú som kedy mala. Nielenže má úžasné balenie, ale má aj super príchuť a je k zubom šetrná.
Balea krém na ruky s vôňou malín a citrónovej trávy má super pumpičkové balenie a je to ten typ výrobku, ktorý je určený pre normálnu pokožku rúk na ich jemné zhydratovanie počas dňa.
V predajnich dm drogeriemarkt Slovensko si na svoje prídu aj užívatelia kontaktných šošoviek. Načo zbytočne platiť veľké peniaze za roztoky, keď sa dá zohnať značka Visiomax, ktorá je cenovo výhodná a má rovnaké účinky. 


Mám tu aj zopár kúskov dekoratívky. Mozaikový bronzér od Make Up Academy bol veľmi fajn, ale asi sa už nedá zohnať. Legendárny Catrice Liquid Camouflage patrí k najlepším korektorom z drogérie a aktuálne používam jeho tmavšie prevedenie. Rimmel London Fresher Skin make up je super a bol ideálny do horúcich letných dní. A na záver tu mám jeden z najlepších púdrov, aký som kedy skúšala. Bourjois Paris Silk Edition Compact Powder má dokonalé balenie, krásne odtiene aj pre bledulky a super zmatňujúci účinok. V spotrebovancoch sa ocitol nečakane, nakoľko bol minutý iba do 3/4, ale mi spadol na zem a rozbil sa, čo ma strašne mrzí.


Ak ste milovníkom zelených čajov, určite vyskúšajte dmBio Zelený čaj Sencha, ja mám kúpené už ďalšie balenie. A dmBio lesný med nemal chybu, bol super do čajíka či na vianočku.


A na záver tu mám pár pomocníkov do domácnosti. Denkmit aviváž je naozaj fajn, pokiaľ si nepotrpíte na značku, tak plní to čo každá z nich. Aby sme mali doma trošku zmenu, siahla som aj po aviváži od Silanu a tiež bola fajn. Čo ale určite neodporúčam je prostriedok na riad z Lidla od značky W5. Voňal príjemne, celkom fajn penil, ale pena veľmi rýchlo zmizla a bolo potrebné ho opakovane aplikovať, čím sa míňal rýchlejšie než iné, ktoré kupujem,

Tieto kúsky moju domácnosť opúšťajú a už sa mi kopia ďalšie, s ktorými sa vám po čase ozvem 😃

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára