pondelok 19. júna 2017

Môj máj 2017

O mesiaci máj sa zvykne hovoriť, že máj je lásky čas. Ak ste dostali bozk pod rozkvitnutou čerešňou, tak patríte k tým šťastlivcom, ktorí túto tradíciu dodržiavajú. U mňa táto tradícia nebola naplnená, ale to nebránilo tomu, aby som si tento mesiac užila naplno. 

Asi ste si všimli, že počas prelomu mája a júna som nebola na blogu až tak aktívna. Dôvodom bolo, že som 4 víkendy po sebe bola rozlietaná po výletoch, na návštevách alebo na svadbe. Ono to býva tak, že pol roka sa nič nedeje, sedím doma na zadku a potom sa to naraz všetko nakopí. V dnešnom článku sa ale budem venovať iba máju a poďte sa so mnou pozrieť, čo mám nové 😊


Začiatkom mája mi dorazila objednávka zo stránky Topvet. Kokosový olej som kúpila pre našich, arniková masť je pre sestru a zvyšok sú moje úlovky. Urobila som si zásoby výrobkov s echinaceou na jeseň, lebo moja imunita je trošku oslabená a stačí zmena počasia a hneď mám nábeh na chorobu. Olivový olej nesmie chýbať v žiadnej domácnosti.


Ako som vám avizovala na Intagrame i mojom FB, začiatkom mája bol v Trenčíne otvorený Catrash WALK Boutique Trenčín a ja som vďaka kamarátke mala tú česť sa zúčastniť jeho otvorenia. Nájdete tam množstvo krásnych kúskov, ktoré potešia srdiečko každej nákupnej maniačky. Musím sa priznať, že keď som tam vošla vedela som, že neodídem naprázdno a tak sa aj stalo. Zaobstarala som si jeden veľmi pekný kúsok a už onedlho sa môžete tešiť na outfitový článok 😉

Výhra od Nivea - vzorky výrobkov


Zo stránky Notino som si zaobstarala svoj prvý kúsok od NYX - legendárnu jumbo ceruzku


Nedá mi nespomenúť novinky z Lidla. Som veľmi rada, že v ich stálej ponuke sa objavuje moja obľúbená značka Semix a nové ovocné tyčinky od Alesto sú skvelé !!!!

Môj nový prírastok od Avonu

Opäť bolo treba doplniť zásoby na stránke Lentiamo, takže moje milované šošovky Optima FW a cestovné balenie roztokov Biotrue.


Podarilo sa mi vyhrať tieto úžasné kúsky na blogu Za kosmetikou. Mám doma prvý kúsok od theBalm, z čoho sa veľmi vytešujem a radosť mám aj z možnosti takto v predstihu vyskúšať dva kúsky od očakávanej trend IT UP.



Koncom mája som mala narodeniny a jedným z darčekov bolo splnenie môjho sna - cestovanie a vyrazili sme smer Škótsko. V Edinburghu sme strávili dva dni, čo je veľmi málo na také množstvo vecí, ktoré sa tam dajú vidieť, takže snáď sa tam ešte niekedy dostanem. Okrem obdivovania pamiatok som aj nakupovala, prevažne v Primarku, takže časom sa môžete tešiť na samostatný článok. 



Po ceste z letiska sme sa zastavili v Ikea. Potrebovala som si dokúpiť nejaké drobnsoti do domácnosti a keď som tam objavila túto pidi osobnú váhu, musela byť moja 😊

Letné testovanie s Astridom


Začiatkom mesiaca bol ešte čas na relax a čítanie, tak je tu zopár prečítaných kúskov. Osobne z knižiek od Evity Všetko alebo nič som sklamaná, film bol fajn, taká oddychovka, ale tie knižky sú jednak úplne odlišné od filmu a jednak nemali pre mňa osobne pútavý dej.


Keďže večer už býva vonku celkom fajn, zvykneme si sem tam skočiť navečer do mesta na nejakú osviežujúcu limonádu 😊
Ešte začiatkom mája mi kamarátka oznámila, že sa mám k nej dostaviť koncom mája na nejakú super akciu. Nakoniec sa z toho vykľul Majáles v dedinke Dolné Kočkovce, kde okrem pálenia mája bola skvelá zábava a že sme sa zdržali do rána bieleho, to hovorí za všetko 😊

A keďže som mala tie narodeniny, od rodiny, priateľov a známych som dostala množstvo darčekov :





Najviac ma dojala sestra, ktorá mi darovala štetce od Zoeva. No čo vám poviem, pre mňa to bol ďalší splnený sen 😉

Darček od rodičov - konečne mám v obývačke poriadne osvetlenie
A na záver si dáme trocha muziky. Mojimi májovými favoritmi sa stali dve pesničky, ktoré sú od seba úplne odlišné, ale mňa absolútne dostali. Jedna je latino a druhá je pre mňa čistá recesia :-)

A váš darček pre mňa, spolu sme prekročili 100 000 zhliadnutí, ďakujem !!!



A čo vy? Aký bol váš máj?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára