sobota 21. januára 2017

Novinky vo svete dm drogerie markt Slovensko - január 2017

Veľmi rada navštevujem predajne dm drogerie markt Slovensko a objavujem nové kúsky v ich sortimente. Ich privátne značky nezaháľajú a stále prinášajú zaujímavé novinky. Keďže som si všimla, že články s novinkami nafotené priamo v predajni majú celkom úspech, rozhodla som sa, že pokiaľ budem mať možnosť, sem tam sa na tieto novinky zamerám a predstavím vám ich v samostanom článku. Ak ste teda zvedaví, čo si dm drogéria pripravila pre nás nové v tomto mesiaci, čítajte ďalej :-)

 

Vôňa granátového jablka vôbec nie je na zahodenie a v rámci noviniek sa sortiment tekutých mydiel rozšíril práve o tekuté mydlo s touto vôňou. Je vhodné predovšetkým do kuchyne, lebo má pohlcovať pachy a ponechať naše ruky čisté. S touto vôňou zoženiete aj sprchový gél. A ak by vôňa granátového jablka nebola váš obľúbenec, v ponuke je nové tekuté penové mydielko s vôňou kvetov Garten Eden.


Sprcháče, to je moje, a ešte k tomu ak sú so sladučkou vôňou čokolády alebo cukríkov marsmallow :-) Síce sú už v ponuke nejakú chviľu, ale teraz prišli s novým dizajnom a pri cene 1,19 Eur za vyskúšanie rozhodne stoja, veď už len to balenie je na zjedenie :-)


Ak by som mala spomenúť výrobok, po ktorom tieto ni siaham najčastejšie, tak tým je krém na ruky. A i v tejto oblasti sú dostupné voňavé novinky. Ak nemáte radi mastnejšie výrobky, za vyskúšanie stoja voňavé emulzie na ruky s ľahkou textúrou a avokádovým olejom. Opäť nádherné, priamo už jarné balenia s úžasnými vôňami - melónom s ríbezľami alebo pitayou s kokosom.
Ak máte radšej balenia v pumpičke, tak potom si k mydielku na ruky s vôňou kvetov môžete dokúpiť aj penu na ruky, ktorá obsahuje avokádový olej a aloe vera.

 
Vlásky ako koruna našej krásy tiež nemôžu ostať nepovšimnuté a medzi už staršie novinky patria aj Balea suché šampóny určené pre blondínky a hnedovlásky.

 
Rodinka Balea Beauty Effect sa rozrástla o nového člena, ktorým je nočné sérum s peelingovým efektom, ktoré obsahuje kyselinu glykolovú a dvojitú dávku kyseliny hyalurónovej. 


A na záver tu mám ešte jednu novinku, ktorú som u nás síce ešte neobjavila, ale v Čechách sa už predáva, takže to bude snáď čoskoro aj u nás. Ide o Denkmit voňavé perličky, ktoré majú zabezpečiť intenzívnu sviežosť prádla v dvoch voňavých prevedeniach. 

Snáď som vás dnešným článkom trošku inšpirovala a ak už niektorú z týchto noviniek máte doma, dajte mi vedieť, ako ste s ňou spokojní :-)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára