utorok 18. októbra 2016

Starostlivosť o pleť so značkou Astrid

Ahojte!

V rámci starostlivosti o pleť tu mám dneska recenziu na výrobky od značky Astrid. Veľmi dôležitými v rámci tejto starostlivosti sú denný a nočný krém, CC krém by som zaradila k letným obľúbencom a je tu aj jeden veľký objav, tak vás nebudem dlhšie napínať a poďme si ich predstaviť :-)

 


Astrid IDEAL DEFENCE  - Denný krém proti vráskam 

Každé ráno by sme mali pred nanesením make-upu začať očistením pleti a nanesením denného krému. Čo si budem nahovárať, už dávno mi neni dvadsať, takže krémy proti vráskam pomaly zaraďujem do svojej kozmetickej zbierky. Astrid denný krém proti vráskam pomáha chrániť pleť pred predčasným starnutím a udržiava jej mladistvý vzhľad. Obsahuje koenzým Q10, ktorý pomáha redukovať jemné vrásky a  vysoko účinný hydratačný komplex HYDROVITON® Plus, ktorý prispieva k udržaniu optimálnej hladiny hydratácie v pleti.  UVA a UVB filtre chránia pleť pred slnečným žiarením. 

Denný krém sa nachádza v plastovom balení o objeme 50 ml. Ako zástupkyni šikovnejších my už stihol padnúť aj na zem a nič sa mu nestalo, takže plastové balenia v mojej zbierke sú veľmi vítané :-) Čo sa týka dizajnu, tak sa mi páči spojenie ružovej a tmavomodrej farby. V prípade denného krému je tento nápis na obale bledomodrý. Po jeho otvorení musíte ešte odlepiť ochrannú fóliu. Denný krém ma jemne žlto-smotanovú farbu a stredne výraznú parfemáciu. Z hľadiska konzistencie má gélovokrémové zloženie, ktoré keď nanesiete v primeranom množstve, sa pekne do pleti zapracuje a vsiakne. Pleť je po nanesení krásne jemná, hladká a hydratovaná. Čo sa týka účinkov, tak ja zatiaľ nejaké veľké vrásky nemám, jedine na čele a tie sa mi zdajú o niečo vyhladenejšie. Keďže mám zmiešanú pleť s mastnou T-zónou, počas horúcich letných dní sa mi pleť pri použití tohto krému počas dňa mastila o trošku viac. Myslím si, že je vhodný na normálnu, poprípade mierne suchú pleť a mohol by tej mojej nešťastnej zmiešanej vyhovovať skôr teraz v chladnejšom období. 


 Astrid IDEAL DEFENCE  - Nočný krém proti vráskam

Okrem denného krému by súčasťou starostlivosti o pleť mal byť aj krém nočný a najlepšie z rovnakej línie, aby sa krásne dopĺňali. Dizajnovo je denný aj nočný krém Astrid takmer rovnaký, len na nočnom je nápis na obale tmavomodrej farby a je tam zobrazený mesiačik. Sľubuje to isté čo jeho predchodca s tým rozdielom, že  poskytuje pleti omladzujúcu starostlivosť počas spánku. Taktiež obsahuje koenzým Q10 a HYDROVITON® Plus. Je žltej farby a má rovnakú parfemáciu ako denný krém. Konzistencia mi u oboch pripadá rovnaká, gélovokrémová. Na noc mi tento krém maximálne vyhovuje, opäť v primeranom množstve sa do pleti zapracuje a krásne ju zhydratuje, vyživí a ráno vyzerá oddýchnutá a zregenerovaná. Vyhovoval mi v lete a aj teraz.

Čo by som ešte k týmto dvom krémom dodala je, že ich označenie by mohlo byť na obale zreteľnejšie, lebo keď ráno ešte poloospalá  nanášam denný krém, musím sa bližšie pozrieť na obaly, že ktorý je ktorý. Páčila by sa mi na nich vychytávka, aká je u iných firiem, že by tieto produkty obsahovali aspoň nálepky, aby sa dalo lepšie rozlíšiť, že ktorý je denný a nočný. A určite mi chýba v tejto línii ešte očný krém, aby som mala starostlivosť o pleť na komplet :-)

Tieto krémy stoja okolo 3,30 Eur, takže ak hľadáte lacné ale súčasné vydarené výrobky na pleť a spadáte do vekovej kategórie 30-40 rokov, určite ich vyskúšajte.




 Astrid PERFECT SKIN - CC krém všetko v 1

Trošku sa teraz vrátime do letných dní a ja si krátko zaspomínam na moju dovolenku v Turecku, lebo práve tento fešák od Astrid mi tam robil spoločnosť. Ja sa na dovolenke veľmi nemaľujem počas dňa, ale večer, keď máme ísť na večeru, sa dám vždy trochu do gala a vtedy siaham aj po líčidlách. Keďže sme boli pri mori a bolo tam neskutočne teplo, nemalo by zmysel tam ťahať make-up, celkovo v lete rada siaham skôr po tónovacích krémoch, ak my to moja pleť samozrejme dovolí. A tak sa so mnou v Turecku ocitol aj CC krém od Astrid. 

V skratke sa o tomto CC kréme môžete dočítať :

-  hydratuje a rozjasňuje
-  zjednocuje farebný tón pleti
-  kryje nedokonalosti
-  OF 20
-  hydratačný komplex HYDROVITON® Plus
-  rastlinné kmeňové bunky
-  mikrofragmentovaná kyselina hyalurónová

CC krém sa nachádza v plastovej tube o objeme 40 ml, takže je super aj na cestovanie. Z tuby sa ľahko vytláča. Ja mám odtieň Medium, takže pre bledulky to rozhodne nie je, ale je v ponuke aj v bledšom odtieni. Tento tmavší odtieň mi na dovolenke maximálne vyhovoval, aj keď to na foto asi tak nevyzerá, na jeho použitie to chce naozaj pekný opálený základ. Má veľmi príjemnú ľahkú krémovú konzistenciu, stredne výraznú parfemáciu a do pleti sa ľahko zapracováva. Pleti dodá pekný zjednotený farebný tón, rozžiari ju a aj zľahka zhydratuje. Krytie by som zaradila skôr k slabším, na väčšie nedostatky treba použiť korektor. Pleť vyzerá celkovo po aplikácii lepšie, zdravšie a zjednotene a hlavne vyhovoval i mojej zmiešanej pleti, i keď to chcelo trošku zapudrovať. Jednoducho, skvelý letný pomocník za pár korún - zoženiete ho za cenu okolo 3,50 Eur.


 


 Astrid FRESH SKIN - Osviežujúci čistiaci pleťový gél

V poslednom čase mám taký menší lov na výrobky, ktoré slúžia na očistenie pleti od make-upu a iných nečistôt a dajú sa použiť na mokro v sprche. Už o viacerých z nich ste sa dočítali, ale nebolo to s niektorými so 100% spokojnosťou. Preto som veľmi rada, že takýto výrobok má v ponuke aj Astrid a ja som ho podrobila náročnému testovaniu. 
Tento čistiaci pleťový gél je určený na normálnu a zmiešanú pleť, sľubuje že čistí, odličuje a osviežuje, obsahuje minerály a vitamín E. 
Gél sa nachádza v plastovej tube o objeme 150 ml a keďže ide priehľadný plast, presne vidíte ako vám ubúda. Má jemnejšiu sviežu vôňu a konzistenciou mi pripomína hustejší gél až želé. Aplikuje sa na navlhčenú tvár, krk a dekolt a následne sa zmýva vodou. Pri kontakte s navlhčenou pleťou mení tú svoju hutnejšiu gélovú konzistenciu, jemne napení a krásne rozpustí make-up a odstráni nečistoty. Ja som ho použila aj na odlíčenie očí a neštípal ma v nich, ani som ich nemala začervenaná. Čo sa týka pleti, keď som použila ešte následne micelárku, takmer nič sa na pleti už nenachádzalo, pleť odličuje naozaj veľmi slušne. Čo sa týka očí, tam to nie je 100%, ostávajú pod očami drobné čiastočky, ktoré micelárkou alebo odličovačom raz dva odstránite.
Musím povedať, že tento gél je pre mňa veľmi príjemným prekvapením a som veľmi rada, že ho mám vo svojej zbierke. Mojej pleti maximálne vyhovuje, je nielen vyčistená ale aj pôsobí sviežo a jeho cena okolo 2,50 Eur je neskutočná za tak dobrý výrobok.

Mňa Astrid stále viac prekvapuje, aký veľký posun urobili smerom dopredu a som veľmi rada, že i česká značka dokáže mať tak kvalitné výrobky.

Máte radi značku Astrid? Aký je váš obľúbený výrobok?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára