štvrtok 20. októbra 2016

Cien Pure Aroma - Wild Berries

Ahojte!

Tento rok sa Lidl rozhodol zapracovať aj v oblasti kozmetickej a vďaka ich privátnej značke Cien nám prináša stále nejaké zaujímavé novinky. Medzi tie najnovšie patrí rad Cien Pure Aroma, ktorý ponúka sprchové gély a telové mlieka v 4 rozličných vôňach. Keďže ja som maniak na sprchové gély, nemohla som odolať a moju zbierku obohatil sprchový gél Cien Pure Aroma s vôňou lesných plodov.


Ak by som mala začať balením, tak ja si nemôžem pomôcť, ale mne strašne pripomína obaly sprchových gélov od Dermacol Aroma Ritual. Netvrdím, že sú totožné, len ma to ako prvé napadlo, keď som tieto novinky zahliadla v Lidli. Sprcháč má vyklápacie víčko, čo mne až ta nevyhovuje, lebo niekedy sa ťažšie otvára, ale to som mala aj pri Dermacole. Ja by som v poslednej dobe brala snáď u všetkých výrobkov pumpičku, nenáročná som, že :-) Inak sa mi ale dizajn páči, nemám mu čo vytknúť.


Samotný sprcháč veľmi pekne vonia po lesnom ovocí, pripomína mi to nejaký ovocný sirup, ktoré si zvyknem sem tam v lete na osvieženie urobiť. Konzistencia je gélová, stredne hustá a má jemne červenkasto-fialkovú farbu. Na pokožke sa ľahko roztiera, jemne pení a pokožka je po sprchovaní jemná a zľahka prevoňaná. Extra dávku hydratácie pre svoju pokožku rozhodne nečakajte a čo je škoda, tak tú vôňu z pokožky je cítiť naozaj len veľmi jemne. 


Ja som s ním celkom spokojná, nie je to najlepší sprchový gél na svete, ale to čo sa od bežného sprchového gélu očakáva, to spĺňa. Navyše jeho cena je 0,99 Eur, tak za vyskúšanie určite stojí. V ponuke sú celkovo 4 rôzne vône, tak si každý určite nájde tú, ktorá mu bude vyhovovať.

A čo vy? Používate sprchové gély značky Cien? Ako ste s nimi spokojní?

  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára