nedeľa 18. septembra 2016

Môj august 2016

Ahojte!

Ani sme sa nenazdali a leto je už za nami. Čas prázdnin a dovoleniek zbehol veľmi rýchlo a opäť nás čaká kolotoč bežných povinností, starostí ale aj radostí. Nedá mi to neobzrieť sa ešte v krátkosti za mesiacom august, ktorého záver bol naozaj pestrý,u mňa spojený s cestovaním a konečne aj na mňa prišlo a išla som si vyhriať svoje staré kosti k moru :-)

Prekvapenie od mojej úžasnej sestričky :-)


Po dlhšom čase som si opäť doplnila šatník. Keďže zbožňujem Paríž a Eiffelovka je môj sen, tak tričko s Eiffelovkami bola jasná voľba - Orsay. Ostatné veci sú z New Yourkeru. Maxi šaty som už mala dlho na svojom whisliste a tieto sú dokonalé, tričko-tunika je fajn prehoz cez plavky a šál stál jedno Euro, no nekúp to :-)

Zaujímavé náušničky obzvláštnia aj ten najnudnejší outfit :-)
Veľká objednávka zo stránky Mojalekáreň
Nové kúsky od Miss Sporty v mojej zbierke
Astrid testovanie


Splnila som si môj tohtoročný sen a strávila zopár dní v Štúrove. Nebola som tam snáď 15 rokov a poviem vám, naozaj sa to tam zmenilo a to k dobrému. Bola tam asi miliarda ľudí, ale tá atmosféra bola super. Vykúpala som sa, oddýchla, navštívila aj blízke Maďarsko.


Následne som sa na pár dní presunula do Bratislavy a vrámci tých pár dní som sa prešla po miestach, ktoré mi pripomenuli moje vysokoškolské časy. Bola som pozrieť aj v Eurovei po obchodoch,ale nič extra ma nenadchlo.



V posledný augustový deň som sa presunula do susedného Rakúska na letisko Schwechat a odtiaľ sme s priateľom odleteli na vytúženú a zaslúženú dovolenku do tureckého Side. O tejto dovolenke by som chcela napísať samostatný článok, takže to si necháme na neskôr :-)


A na záver rezký letný hit :-)


A čo vy? Aký bol váš august? Stihli ste niekde dovolenkovať?



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára