streda 20. júla 2016

Užite si leto s Astrid!

Ahojte!

Značka už s viac ako 150 ročnou históriou, český výrobok, široký výber, dobrá dostupnosť, priaznivá cena? To môže byť jedine značka Astrid.

Musím sa priznať, že ja som donedávna túto značku veľmi nevyhľadávala. Mne osobne sa spájala predovšetkým s jej opaľovacími výrobkami, ktoré si opakovane v lete kupujú moji rodičia a ja som po jednom z nich pred pár rokmi v stave núdze siahla a neboli sme veru kamaráti. Opaľovacie mlieko malo bielu farbu a veľmi, ale naozaj veľmi hutnú konzistenciu, takže jeho rozmazanie na pokožke dalo veru zabrať. K tomu nie veľmi vábny obal ma jednoducho nepresvedčili, že je to výrobok, ktorý musím mať nutne doma. 


Prednedávnom som však v českej blogosfére zachytila, že značka Astrid na sebe zamakala a uvádza na trh nielen nové výrobky, ale dala si záležať aj na dizajne tých doterajších a celkovo veľký krok vpred. Veľmi ma potešilo, že s touto značkou sa mi podarilo nadviazať spoluprácu a keďže máme leto, na otestovanie som dostala výrobky určené práve na opaľovanie, ktoré v tomto období sú nevyhnutnou súčasťou našich kozmetických výbav.
Ešte chcem veľmi pochváliť komunikáciu zo zastúpením značky Astrid a tiež to, že výrobky prišli aj s peknou taštičkou a ručne písaným odkazom, bolo to veľmi milé :-)
A ako obstál inovovaný Astrid u mňa? Došlo naozaj k pokroku? To sa dozviete v dnešnom článku :-)  





 

ASTRID SUN Hydratačné mlieko na opaľovanie OF 30

A začnime rovno výrobkom, s ktorým som v minulosti nebola až tak spokojná a to mliekom na opaľovanie. Keďže som bola po zime naozaj vyblednutá, siahla som na začiatok po vyššom ochrannom faktore a to OF 30 v podobe Astrid mlieka. 

V skratke o tomto mlieku je možné uviesť :

-  OF 30 - vysoká ochrana
-   fotostabilné UVA a UVB filtre 
-  efektívna hydratácia
-  multivitamínový komplex (betakarotén, vitamíny A, E, F)
-  nemastné, ľahko sa vstrebáva
-  vode odolné 

Astrid mlieko na opaľovanie sa nachádza v plastovom obale o objeme 200 ml. Čo sa týka jeho tvaru a dizajnu, naozaj vidieť pokrok a smer k lepšiemu a modernejšiemu. Vďaka svojmu tvaru sa aj lepšie drží v ruke. Mlieko má bielu farbu a vôňu, ktorá je pre Astrid opaľovacie výrobky typická. Avšak mám pocit, že je o niečo menej intenzívna ako v minulosti, čo hodnotím veľmi kladne. Poďme však k jeho konzistencii. So zatajeným dychom som čakala, aká bude a ako sa bude rozotierať. Keď produkt aplikujete na pokožku, javí sa ako hutný. Avšak stačí sa ho dotknúť a rozotierať a hneď je to iná káva. Astrid sa zjavne poučil a konzistencia je naozaj ako telové mlieko, krásne po pokožke kĺže, ľahko sa rozotiera a nezanecháva biele stopy. Pokožka je krásne hydratovaná, jemná, nie je zbytočne mastná, zľahka je prevoňaná a pred slniečkom chránená. Áno, Astridu sa to podarilo a získal si moje srdce :-) Navyše mlieko je určené na celé telo mimo oblasti okolo očí, takže ak nepreferujete samostatný výrobok na opaľovanie tváre, bude vám stačiť.





ASTRID SUN Hydratačný pleťový krém na opaľovanie OF 30 

Ak máte radi pri opaľovaní na pleť samostatný krém, tak Astrid myslí aj na tieto prípady a vyššie uvedené mlieko na opaľovanie dopĺňa pleťový krém na opaľovanie s rovankým faktorom OF 30. Priznám sa, že ja takto nezvyknem výrobky deliť a keď niekam cestujem som rada, keď mám so sebou toho čo najmenej, preto využívam skôr výrobky určené na celé telo. Ale pokiaľ som doma, rada sa zvyknem rozmaznávať a vtedy takéto delenie príde celkom vhod. 

O tomto pleťovom kréme v skratke platí :

  • OF 30 - vysoká ochrana
  • fotostabilné UVA a UVB filtre
  • efektívna hydratácia
  • multivitamínový komplex (vitamíny A, E, F)
  • nemastný, ľahko sa vstrebáva
  • vode odolný 
Astrid pleťový krém na opaľovanie sa nachádza v plastovej tube o objeme 75 ml. Predsa len, tá spotreba na tvár nie je až tak veľká ako v prípade zvyšku tela. Z tuby sa v pohode vytláča a opäť má biele sfarbenie a rovnakú, pre Astrid typickú vôňu. Konzistencia je podobná ako v prípade mlieka na opaľovanie, ľahko sa rozmazáva a pleť je po použití krásne prevoňaná, jemná, vyživená, hydratovaná a navyše pred slniečkom chránená. Krém obsahuje D-pantenol, allantoin a prírodný betaín, podporuje hydratáciu pokožky a chráni ju pred stratou vlhkosti a pružnosti. Ľahko sa vstrebáva a nezanecháva mastný pocit.




ASTRID SUN Olej na opaľovanie v spreji OF 6

Ak by sa ma niekto opýtal, aký je môj najobľúbenejší výrobok na opaľovanie, tak moja jednoznačná odpoveď by bola  olej na opaľovanie. Mne oleje vyhovujú najviac, lebo mi prídu najviac praktické z hľadiska aplikácie a dosiahnem s nimi lepšie a krajšie opálenie. Avšak aj medzi olejmi na opaľovanie je veľký rozdiel a treba si nájsť taký, aby vám vyhovoval.
Konkrétne tento olej od Astrid má OF 6, takže ja ho používam buď v prípade, keď už mám naozaj dobrý základ na pokožke alebo v čase, keď už slniečko nie je až tak nebezpečné, nakoľko OF 6 patrí do kategórie nízkej ochrany. 

V skratke sa o ňom môžete dočítať : 
  • OF 6 - nízka ochrana
  • fotostabilné UVA a UVB filtre
  • multivitamínový komplex (betakarotén, vitamíny E, C, F)
  • zlatý palmový olej pre bronzové opálenie
  • rýchla aplikácia, nelepivé zloženie
  • vode odolný 
 Astrid olej na opaľovanie sa nachádza v plastovom obale a keďže ide o olej v spreji, vďaka tomu je jeho aplikácia veľmi jednoduchá a mne najviac vyhovuje. Ten aplikátor super funguje, vôbec sa nezasekáva. Objem je opäť 200 ml, ale musím sa priznať, že oleje mi ubúdajú oveľa rýchlejšie ako mlieka. Samotný olej by som označila ako niečo medzi olejom a suchým olejom na opaľovanie. Keď ho aplikujete na pokožku, je naozaj mastný ako typický olej. Keď ho však rozotriete, do pokožky sa vsiakne a zanechá na nej veľmi príjemný, nelepivý a nemastný pocit a to je na ňom super !!! Obsahuje mrkvový a arašidový olej, podporuje hydratáciu pokožky a zanecháva ju zamatovo jemnú a vláčnu. S týmto olejom je pokožka nielen chránená pred slniečkom, ale vďaka nemu získava nádherné bronzové opálenie. A tá jeho vôňa! To je niečo úžasné, to musíte mať. Pre mňa osobne jeden z favoritov tohto leta a keby sa mi podarilo ísť k moru, určite si kúpim tento olej s OF 15. 





ASTRID SUN Trblietavé mlieko po opaľovaní

Aké by to bolo opaľovanie, keby sme následne našu pokožku nehýčkali výrobkami po opaľovaní? V posledných rokoch je súčaťou mojej kozmetickej zbierky vždy aj nejaký výrobok po opaľovaní s trblietkami, ktorý opálenej pokožke dodá ten správny šmrnc a rozjasnenie. A aj značka Astrid na to myslela a takýto výrobok do svojej ponuky zaradila. 

V skratke o tomto mlieku :
  • hydratuje pokožku
  • upokojuje podráždenie
  • rozjasňuje a zvýrazňuje opálenie
  • jemné zlaté trblietky
  • extra upokojujúci komplex (D-pantenol, allantoín, bisabolol)
  • nemastné, ľahko sa vstrebáva 
Mlieko po opaľovaní sa nachádza v plastovej tube o objeme 150 ml. Má jemne broskyňovú farbu a obsahuje drobné zlaté trblietky. Nemusíte sa báť, že by ste vyzerali ako diskoguľa. Tie trblietku sú naozaj veľmi decentné a opálenej pokožke dodajú rozjasnenie. Je určené aj na pleť, ale ja osobne ho používam iba na telo, na pleť mám rada výrobky bez trblietok. Toto mlieko veľmi pekne vonia, tak sviežo, má ľahké gélovo-krémové zloženie a opálenej pokožke prináša úľavu a potrebnú hydratáciu. Ľahko sa vstrebáva a nezanecháva mastný pocit.   


Mňa výrobky na opaľovanie od značky Astrid veľmi príjemne prekvapili a toto leto patria medzi mojich obľúbencov, ale najviac som si obľúbila olej na opaľovanie, je dokonalý.

Chcem sa veľmi pekne poďakovať zastúpeniu Astrid za spoluprácu, lebo keby jej nebolo, možno by som túto značku naďalej obchádzala, čo by bola veľká škoda.

Značka Astrid má širokú ponuku nielen v rámci výrobkov na opaľovanie, ale i v rámci starostlivosti o pleť či telo, takže v budúcnosti sa na ich výrobky určite viac zameriam. Prehľad ich výrobkov nájdete na stránke http://www.astrid.cz/sk/.

A čo vy? Aké sú vaše obľúbené výrobky na opaľovanie?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára