pondelok 23. mája 2016

Cien : vyhladzujúce telové mlieko + holiace strojčeky

Ahojte!

Dneska si dáme opäť článok venovaný novinkám značky Cien. Tentokrát vám chcem predstaviť vyhladzujúce telové mlieko a holiace strojčeky. Poďme teda na to!

 


Cien vyhladzujúce telové mlieko pre normálnu pokožku

Vyhladzujúce telové mlieko obsahuje vysokokvalitnú receptúru s koenzýmom Q10, mandľovým olejom a vitamínom E. Pri pravidelnom používaní preukázateľne napína pokožku. Dodáva intenzívnu 24-hodinovú hydratáciu. 
Naneste denne ráno a večer na pokožku a jemne vmasírujte. 

Telové mlieko sa nachádza v plastovom obale o objeme 400 ml. Čo mi trošku chýba, tak je pumpička, podľa mňa v prípade telových mliek je to super spôsob dávkovania. Ani toto typické balenie nie je zlé, ale v poslednom čase výrobky s pumpičkou sú u mňa top. Po jeho otvorení ucítite príjemnú jemnú, sviežu vôňu, ktorú však neviem k ničomu prirovnať. Mlieko má jemne nažltlú farbu a gélovo-krémovú konzistenciu. Do pokožky sa krásne vmasíruje a zanecháva ju jemnú a vyživenú. Čo sa mi na ňom páči je, že nezanecháva lepivý pocit, aký som mávala pri žltom Garnier na spevnenie pokožky, čo mi dosť prekážalo. Čo sa týka jeho používania, tak som ho používala iba večer, ráno absolútne na niečo také nemám čas. Natierala som si ním problematické partie a musím sa priznať, že nejaký drobný vyhladzujúci efekt som časom zaznamenala, ale zázraky určite nečakajte. Pokiaľ túžime po spevnenej a krásnej pokožke, iba kozmetické výrobky nám nepomôžu, chce to zmeniť celkovo životosprávu, začať sa viac hýbať a upraviť stravu. Kozmetika v tomto je len podpornou záležitosťou. 
Keďže mám normálny typ pokožky, mne toto mlieko sadlo a vyhovuje mi, ale tí z vás, ktorí ste sušienky, pre tých bude asi málo hydratačné. Okrem tohto telového mlieka, Cien v rámci svojich noviniek priniesol aj iné typy, jedno z nich je s Ureou, tak to by mohlo byť na suchú pokožku ako stvorené.    



Cien holiace strojčeky pre ženy 

Ak ma sledujete už dlhšie viete, že mojimi veľkými obľúbencami, čo sa týka holiacich strojčekov, bola značka Balea. Vždy som si kupovala niekoľko balení naraz a bola som s nimi veľmi spokojná. Potom však prešli nejakou zmenou a už neboli také dobré ako predtým a hľadala som za ne náhradu. V dnešnej dobe nie je problém kúpiť dobré holiace strojčeky, ale v tom prípade sa bavíme o vyššej sume, poprípade viem, že celkom dobré pre naše potreby sú aj pánske žiletky. Avšak v cenovej kategórii do jedného Eura nájsť niečo naozaj kvalitné, to je veru náročná úloha. Preto som sa veľmi potešila, keď som zistila, že s niečím lacným a novým prišla aj značka Cien. Sama som si tieto holiace strojčeky zakúpila ešte predtým, než mi ich zaslali na testovanie a veru, urobila som veľmi dobre.
Cien holiace strojčeky pre ženy majú dvojitý systém čepieľok a zvlhčujúci prúžok s Aloe vera. V balení ich je 6 kusov a majú ochranný kryt. Holiace strojčeky sú ľahučké, dobre sa v ruke držia, majú ružovú farbu a tie čepieľky sú naozaj slušne zaostrené. Nie je to typ strojčekov, ktorý by ste jedenkrát použili a letí ihneď do koša. Skutočne sa dá použiť aj opakovane a svoju úlohu z hľadiska holenia si plní dokonalo. Keďže sa blíži leto, je to super typ na lacný a aj vydarený výrobok a ja som s nimi maximálne spokojná a sú super náhradou za Balea a pokiaľ budú v tejto kvalite a budú mi vyhovovať, nemám dôvod ich vymeniť za iné.




Oba výrobky zoženiete v každom Lidli a za cenu, ktorá je naozaj priaznivá. Za telové mlieko dáte 1,99 Eur a za 6 holiacich strojčekov iba 0,79 Eur, čo je podľa mňa super a rozhodne stoja za vyskúšanie.

A čo vy? Zaujali vás tieto novinky od Cien?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára