streda 25. mája 2016

Chutná čokoládka od Makeup Revolution London - I Love Makeup I Heart Chocolate

Ahojte!

Priznávam sa bez mučenia, že mám veľmi rada sladké. Sladké chute, sladké vône, to je jednoducho moje. Preto keď som si mohla na stránke Elnino vybrať nejaké tiene na líčenie, moja voľba ihneď padla na čokoládovú paletku od Makeup Revolution London a v rámci sesterskej značky I Love Makeup. V ponuke je viacero druhov, no moje srdiečko zapišťalo po I Heart Chocolate Palette. Prečo? To sa dozviete ďalej :-)



Paletka je balená v papierovej krabičke s plastovým priehľadným predkom, takže hneď vidíte jej krásne prevedenie. Na jej zadnej strane sú vyobrazené jednotlivé odtiene.



Už samotný dizajn paletky ma úplne dostal! Pre milovníka čokolády jej čokoládový dizajn je jednoducho nutnosťou :-) To balenie je fakt super, úplne máte chuť sa zahryznúť. Balenie je plastové, ale ide o naozaj pevný plast. Jej hmotnosť je 22 g a ukrýva v sebe 16 nádherných očných tieňov (6 matných, 3 zlatisté a 7 farebných lesklých), obojstranný aplikátor a krásne veľké zrkadlo. A pozor, mne táto paletka aj jemne sladko vonia!




Tiene majú na priehľadnej šablóne uvedené svoje názvy. A prečo práve I Heart Chocolate? Pretože obsahuje matné i lesklé tiene s jemným saténovým finišom a to nielen v hnedých zemitých farbách, ale je tu aj ružová, bordová, fialkovomodrá, kaki, jednoducho aj odtiene, vďaka ktorým sa stáva táto paletka multifunkčným líčidlom očí. Čo na nej veľmi oceňujem je, že tiene, ktoré sa nám v paletkách vždy minú ako prvé a nanášame ich pod obočie alebo do vnútorného kútika, sú tu zastúpené v dvojnásobnom množstve než ostatné, takže za toto dávam veľký palec hore.




Prvý rad obsahuje 5 tieňov, z ktorých sú 3 matné a 2 lesklé. Všeobecne o matných tieňoch môžem povedať, že trošku prášia a ten najsvetlejší je slabšie pigmentovaný.




Druhý rad obsahuje 6 očných tieňov a tu je pomer matných a lesklých pol na pol. Opäť prvý matný je trošku slabšie pigmentovaný, zato tiene s trblietkami sú pigmentované naozaj slušne a čo je super, tak veľmi pri líčení neopadávajú pod oko.   




A ako sa zvykne hovoriť, to najlepšie na záver. Tretí rad obsahuje 5 očných tieňov, všetky sú lesklé, sú super pigmentované, neprášia, neopadávajú pod oko, jednoducho nádhera!

Čo sa týka ich výdrže, ja ju viem ťažko posúdiť, keďže mám extra mastné viečka, na ktorých mi tiene len ťažko držia a ešte som nenašla bázu, na ktorej by mi tiene vydržali celý deň. A tak je to aj s týmito. Tých 8 hodín dajú v pohode, ale už sa mi pomaly začínajú zlievať v ohybe oka. Ale zase musím uznať, že pri tých lesklých je tá výdrž lepšia a aj keď sa mi zlejú do ohybu, nie je to až tak vidno. Jednoducho, je to dané tými mojimi nešťastnými mastnými viečkami a ak máte nejaký tip, ako si s týmto poradiť, sem s ním!

A na záver zopár mojich amatérskych líčení s touto paletkou :




Ja v poslednom čase siaham takmer stále po tejto paletke a stala sa neodmysliteľnou súčasťou mojej kozmetickej výbavy. Navyše na stránkach Elnina ju zoženiete za cenu 9,60 Eur a to pri 16 očných tieňoch, z ktorých môžete vytvoriť nespočetné množstvo líčení, je poľa mňa veľmi slušná cena. Je to aj super tip na darček, veď tá paletka svojím čokoládkovým balením je rozkošná. Ak vás zaujala, určite sa poponáhľajte s jej objednávkou, lebo na sklade je už len zopár kusov :-)

A čo vy? Aká je vaša top paletka očných tieňov?





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára