streda 16. decembra 2015

Krásne Vianoce s Yves Rocher

Ahojte!

Nedávno mi zaslala spoločnosť Yves Rocher balíček výrobkov na testovanie spolu s krásnym prianím Vianoc. Takéto niečo vždy poteší. Až v takýchto okamihoch, keď mi príde prianie k Vianociam si naozaj uvedomujem, že Vianoce sú už za rohom. Súčasťou balíčka bol aj sprchový gél z vianočnej edície Pomaranč a mandľa a o tom vám chcem niečo bližšie popísať.
 

Tento sprcháč pochádza z limitovanej vianočnej edície Pomaranč a mandľa a okrem neho táto edícia obsahuje tekuté mydlo na ruky, hydratačný krém na ruky, balzam na pery, telové mlieko, vianočný sprchovací gél s peelingom a sprchovací gél s peelingom.

Sprchový gél sa nachádza v priehľadnej plastovej nádobe o objeme 200 ml. Obal má pekný vianočný nádych a veľmi sa mi páči. Na uzávere je vyryté logo Yves Rocher. 
Samotný sprcháč obsahuje vôňu kandizovaného pomaranča, mandle a je obohatený o vodu z bio nevädze z ekologického poľnohospodárstva. Mal by obsahovať aj prášok z jadier marhule a kokosového orecha. Je bez parabénov.
 

Po jeho otvorení ucítite príjemnú vôňu. Nie je to vyslovene citrusová svieža vôňa, práve naopak. Je to vôňa pomaranča tlmená madľou. Dovolím si tvrdiť, že toto je presne tá vôňa, ktorá dokáže navodiť vianočné čaro a aj tí z vás, ktoré ešte nemajú vianočnú náladu, ju pri sprchovaní s týmto výrobkom dostanú :-)
Samotný gél je gélovej tekutejšej konzistencie a má žlté sfarbenie. Na pokožke veľmi dobre pení, prevonia ju, zhydratuje, po sprchovaní je jemná na dotyk a vôňa na nej aj nejaký čas zotrvá.
 

Ja som si tento sprchový gél v tomto období veľmi obľúbila a robí mi verného spoločníka pri sprchovaní. Jeho cena je 3,90 Eur za 200 ml.
 
Ako to tak sledujem, Yves Rocher každý rok prichádza na trh s vianočnými edíciami výrobkov, ktoré vyzerajú krásne nielen na pohľad, ale aj čo sa týka výberu vôní. A ani tento rok to nie je inak. Okrem kombinácie Pomaranč a madľa je v ponuke aj Pomaranč a škorica, Vanilková edícia či edícia Vianočné jablko. Ako viete, ja som milovník vanilkových vôní, takže mňa by na Vianoce sada vanilkových výrobkov určite potešila. Skvelé je, že si môžete podľa seba vyskladať, čo sa vo vianočnom balíčku bude nachádzať.
 

 
Okrem vianočných edícií výrobkov sú v ponuke rôzne darčekové kazety, takže ak ešte zháňate darčeky a neviete čo kúpiť vašim blízkym, môžete sa inšpirovať výrobkami Yves Rocher.
Výrobky Yves Rocher zakúpite v ich predajniach a aj na stránke http://yves-rocher.sk/
 
A čo vy? Máte nejaký výrobok, ktorý vám dokáže navodiť vianočnú náladu?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára