utorok 8. decembra 2015

BODY TIP - Cannabis zvláčňujúci krém

Ahojte!

Dneska vám chcem predstaviť môjho veľkého obľúbenca v oblasti starostlivosti o pokožku tela. Ide o zvláčňujúci krém na tvár a telo s panthenolom, konopným olejom a vitamínom E pre každodenné použitie.


Posilňuje prirodzenú ochrannú bariéru pokožky a chráni pleť pred nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho prostredia. Bez parabénov a silikónov.
 

Krém sa nachádza v plastovej dóze o objeme 200 ml. Je bielej farby a má gélovokrémovú konzistenciu. Je určený pre všetky typy pleti. Veľmi ľahko sa nanáša na pokožku, ale treba použiť primerané množstvo. Krém sa trošičku ťažšie rozotiera, takže ak dáte silnejšiu vrstvu, budete ho musieť dlhšie do pokožky rozotierať. Vôňa je veľmi príjemná, taká svieža. Vôbec neviem, k čomu by som ju prirovnala. Krém som začala používať koncom leta, keď sme sa vrátili z dovolenky a opálenej pokožke, i vďaka prítomnému panthenolu, poskytoval dostatočnú hydratáciu, výživu a uvoľnenie. Nie je zbytočne mastný, po chvíli sa do pokožky vsiakne a zanechá ju jemnú a voňavú bez zanechania lepkavého pocitu. Vôňa ihneď nevyprchá, ale je ju z pokožky nejaký čas cítiť. Avšak postupne, ako prichádza zima a pokožka je viac namáhaná, ho budem musieť vymeniť za nejaký mastnejší produkt. 


Zloženie :
Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Octyl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Polyacrylamide (and) C13-14 Isoparaffin (and) Laureth-7, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ceteareth-20, Panthenol, Parfum, Carbomer, Triethanolamin, Benzyl Tokoferol, Alcohol (and) Methylchlorisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone, Cannabis Sativa Oil 

S krémikom som spokojná a veľmi rada ho používam. Ak nemáte radi mastné krémy a extra suchú pokožku, bude vám určite vyhovovať. Čo sa mi na ňom tiež páči je, že pochádza od českého výrobcu prírodnej kozmetiky VIVACO, ktorý ponúka naozaj široký výber kozmetiky, vrátane tej konopnej. Krémik nájdete aj na stránke www.maxcare.sk.

Inak na stránke http://www.vivaco.cz/ som objavila rôzne zaujímavé výrobky, napr. arganový šampón na vlasy, sprchový gel Hroznové víno, krém na ruky so sladkou marhuľou či kokosový olej. A viete čo som ešte objavila? Kopec výrobkov s čokoládou !!! Ako čokomaniak som nadšená. V ponuke majú aj rôzne darčekové sady, takže je to možno dobrý tip aj na Vianoce. Okrem toho, ich partnerské predajne sa nachádzajú aj na Slovensku, tak skúste si nájsť tú svoju.

A čo vy? Používate konopnú kozmetiku? Aké s ňou máte skúsenosti?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára