utorok 27. októbra 2015

Spotrebované 10

Ahojte!

Neviem čím to je, ale v poslednom čase som celkom šikovná a darí sa mi spotrebúvať moje veľké zásoby kozmetiky. Takže dneska tu mám pre vás opäť článok so spotrebovanými produktami. O väčšine z nich môžete na blogu nájsť i samostatné recenzie.




Začneme sprchovými gélmi a ako prvý je tu Balea sprchový gél s vôňou vanilky a kokosu. Tento sprcháč je super a tak rada som ho používala, že som naň ani recenziu nestihla napísať. Je krásne voňavý, jemne krémový, pení priemerne a pokožka je po sprchovaní krásne voňavá a jemná. Keby Balea nemala stále nejaké zaujímavé novinky, ktoré chcem vyskúšať a v zásobe ďalších x sprcháčov, určite si ho zase kúpim, pretože je super. A pokiaľ sa vám zapáči a chcete, aby vám na pokožke táto vôňa dlhšie vydržala, dá sa kúpiť s touto vôňou aj telový krém.
Ziaja Kozie mlieko - krémové sprchové mydlo je ďalší favorit z mojej sprchy. Vôňa tohto produktu si ma okamžite získala a aj keď extra nepení, svoju úlohu plní dokonale a pokožka je po sprchovaní krásne voňavá a hydratovaná. Ja som sa zvykla po sprche ešte natrieť telovým maslom z línie kozie mlieko a moja pokožka ochkala blahom. Už som mala od Ziaja kakaové i toto kozie sprchové mydlo a oba ma presvedčili, že neostanem iba pri nich a do budúcna chcem určite vyskúšať nejaké ďalšie. Veľmi ma na blogoch ako milovníčku sladkých vôní zaujalo Ziaja Kids Cookies and Vanilla Ice Cream. Samostatnú recenziu na sprcháč nájdete tu.
A ako posledný tu mám sprchový gél Playboy Play It Sexy Pin Up. Veľmi príjemný sprcháč, v ktorom prevládala vôňa kokosu. Penil priemerne, naozaj exoticky a zaujímavo voňal a pokožka bola krásne prevoňaná. Do budúcna si určite ešte nejaký sprchový gél od Playboy hzadovážim. Samostatnú recenziu naň nájdete tu.


Ďalej sa mi podarilo spotrebovať skvelé telové mlieko od Ziaja z kokosovej línie. Úžasný produkt na leto, či už svojou vôňou alebo účinkami. Vzala som si ho aj na dovolenku, kde mi spríjemňoval starostlivosť o pokožku. Jemné zloženie, krásna vôňa, príjemná hydratácia, celkom rýchlo sa vsiaklo, to sú všetko plusy, vďaka ktorým toto leto patrilo k top produktom. Samostatnú recenziu naň nájdete tu a nevylučujem, že sa k nemu budúce leto vrátim.
Garnier spevňujpci hydratačný krém je trošku staršia záležitosť a na blogu som vám ho ešte nespomínala. Sľubuje spevnenie už po 3 týždňoch používania, ale povedzme si pravdu, zázraky sa nekonajú. Je to naozaj príjemný krém, pekne vonia, má gélovitú konzistenciu a krásne sa do pokožky vsakuje, i keď spočiatku zanecháva trošku lepivý pocit. Ale pokiaľ sa človek nezačne hýbať a neupraví si jedálniček, tak ani tony tohto krému postavu nespevnia. Takže za mňa áno, fajn krém, ale určite zázraky v spevnení nečakajte.
Oriflame krém na nohy je pre mňa takou záhadou. Ani neviem prečo sm si ho objednala, pretože vôňu škorice neznášam a tento krém je škoricový. Tým pádom som ho veľmi nerada používala a ani som ho nespotrebovala a vzhľadom k tomu, že už ho mám doma naozaj dlho, letí do koša. Jednoducho sme si nesadli.


Tieto dva krémy sú tiež už staršieho dáta. Garnier denný vitamínový hydratačný krém bol fajn. Veľmi pekne voňal, mal gélovitú konzistenciu, krásne sa do pokožky vsiakol. Na to, že mám mastnú pleť, mi ju zbytočne ešte viac nezmastil a nezaťažoval. Bola som s ním spokojná a nevylučujem, že si ho časom opäť kúpim.
Naopak, Nivea výživný regeneračný nočný krém bol pre mňa nočnou morou. Nekúpila som si ho sama, ale som ho dostala a tak to aj dopadlo, keď dostanete krém, ktorý nie je vhodný na váš typ pleti. Tento krém bol na mňa strašne mastný, vôbec sa nechcel do pokožky vsiaknuť a ešte viac mi ju mastil. Ten krém sám o sebe nemusí byť zlý, ale skôr je vhodný pre majiteľky suchej pleti.


A teraz niečo na pleť. Balea Young čistiaca pleťová voda je výrobok, ktorý sa na blogoch hodnotí skôr negatívne. Ja som s ním však naozaj spokojná. Má síce výraznú citrusovú vôňu, ale pleť naozaj dôkladne vyčistila od všetkých nečistôt. Pleť nebola zbytočne vysušená, pôsobila sviežo a bola pripravená na ďalšiu starostlivosť. Mnohým asi vadí prítomnosť alkoholu a áno, pokiaľ si ňou prejdete rozrýpané miesto, tak to mierne štípe, ale celkovo ju hodnotím kladne a keby som nemala zase kopec pleťových vôd v zásobe, kľudne by som si ju opäť kúpila.
Bioderma Sensibio H2O micelárna voda v neskutočne praktickom cestovnom balení. Áno, aj ja som podľahla tejto micelárke! Nechcem sa tu k nej nejak rozpisovať, lebo časom chcem napísať porovnávací článok o micelárnych vodách, ale prezradím, že mám aj jej veľké balenie a som veľmi spokojná.



A na záver je tu mix rôznych produktov. Ako vždy Caterine odličovacie tampóniky z Kauflandu. Moje asi najobľúbenejšie a kupujem ich stále dokola. 
Antiperspirant Ziaja Sensitive bol pre mňa veľmi pozitívnym prekvapením. Príjemne voňal, nezanechával lepivý pocit a počas bežného letného dňa ma naozaj dokázal ochrániť. Určite si ho časom kúpim opäť. Samostatnú recenziu naň nájdete tu
Spotrebovala som aj moje veľmi obľúbené patlátko na pery a to Himalaya Herbals Cocoa Butter Lip Balm. Veľmi  príjemný balzám, ktorý má síce hutnejšiu konzistenciu, ale aspoň sa nemusím  báť v lete, že sa bude topiť a roztekať. Kúpila by som si ho opäť. Samostatnú recenziu nájdete tu.
Novinku od Nivea spevňujúce telové mlieko do sprchy som mala iba vo vzorke, takže ťažko posúdiť účinky, ale bolo fajn a možno si kúpim aj plné balenie.
A na záver niečo na posilnenie našeho organizmu a to Das gesunde Plus šumivé tablety s vitamínomm C s príchuťou červeného pomaranča. Tieto šumivé tablety si v DM kupujem veľmi rada. Ide o výživový doplnok, ktorý posilňuje obranyschopnosť organizmu a raz za čas podľa mňa nie je na škodu sa posilniť :-)

A na záver tu mám špeciál - spotrebované produkty z dovolenky :-)



O všetkých produktoch, ktoré so mnou putovali na dovolenku, ste si mohli prečítať tu. Detský olej Aviril si kupujem opakovane každý rok, keď cestujem k moru. Pokožka je vystavená slnečnému žiareniu, slanej vode a jedoducho potrebuje zvýšenú hydratáciu. S týmto olejom sa mi nestane, že by som sa po návrate z dovolenky zošúpala. Kúpim si ho opäť.
Balea After Sun srchový gél je top sprcháč tohto leta a pokiaľ naň natrafíte ešte teraz v drogérii, kúpte si ho! Vďaka nemu aj počas sychravých dní sa dokážete pri sprchovaní ocitnúť opäť pri mori. Už mám kúpené ďalšie balenie.



A na záver nádielka výrobkov na opaľovanie. Úžasný Sundance, ktorý si určite o rok kúpim opäť. Krásna vôňa, dobre sa roztiera a naozaj pred slniečkom chráni. A slabší kamoši s SPF 6 od Nubianu a Nivei, ktorí sú skvelými pomocníkmi v našich zemepisných šírkach a v neskorších hodinách pri mori, keď už slniečko nemá takú intenzitu. Oba obsahujú betakarotén, vďaka ktorému pokožka nadobudne veľmi pekné opálenie. Určite si tieto výrobky kúpim opäť. 

Inak v blízkej dobe, niekedy tento týždeň, sa môžete tešiť na článok o DM blog evente, na ktorom som sa zúčastnila cez víkend a chystám pre vás aj jeden extra článok, aký na blogu ešte nebol, takže sa máte na čo tešiť :-)

A čo vy? Čo ste v poslednej dobe spotrebovali a bude vám chýbať? Napíšte mi, či sa vám tento tip článkov páči.







 




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára